Jesper pokocha ten klub gdzie mu więcej dadzą
wiem ze to skład nierealny jest chociaz nie jest wziety z kosmosu... znowu pojedziemy 40 latkami
P.S szczerze mowiac myslałem ze sie przyczepicie do sqóry
Gelo pisze:Z całą sympatią ale po co nam Staszek - zawodnik jednego toru, jeżdżacy dość asekurancko i w dodatku legitymujący się gorszą średnią od Jelenia czy Knappa? Tym bardziej, że nie ma zamiaru raczej ruszyć sie z Grudziądza. Tam mu dobrze - ma rodzinę, sponsorów.
meridol pisze:a czy jest pewne ze pojedziemy w nowym sezonie?
Nie ma takiej opcji żebyśmy nie pojechalimeridol pisze:a czy jest pewne ze pojedziemy w nowym sezonie?
pav4u pisze:no nareszcie ktoś zauważył sedno sprawy !
tutaj gadu gadu o składzie a prawdopodobieństwo że bedzie żużel w przyszłym roku w Lublinie wg. mojej skromnej osoby i paru jeszcze innych osóbjest mniejsze niż 10%
smutne to ale prawdziwe
pozdr.
pav4u
meridol pisze:mozecie uwazac ze to brednie i czarnowidzctwo ale taka jest prawda... zeby myslec o nowym sezonie trzeba zamknac finansowo obecny a to bedzie raczje trudne. sa zawodnicy i ich zaleglosci jest takie cos jak ZUS, ktory podobno tez jest nie splacony itd. nikt tego wprost nie powie ale ten sezon to kompletna klapa finansowa a po ostatnim meczu i takiej wygranej to na prawde robi sie ciekawie.
No to ani chybi AKÅ» zmierza w kierunku zawodostwaGawrzyk pisze:Prezes podobno zmieniony i menago pogoniony![]()
![]()
meesha pisze:Nie ma takiej opcji żebyśmy nie pojechalimeridol pisze:a czy jest pewne ze pojedziemy w nowym sezonie?Najwyżej jak już nie będzie miał kto to ja się wezmę za żużel w Lublinie
![]()
![]()
![]()
Dalej bÄ™dzie to samo co jest co rokÅoptymista pisze:meesha pisze:Nie ma takiej opcji żebyÅ›my nie pojechalimeridol pisze:a czy jest pewne ze pojedziemy w nowym sezonie?Najwyżej jak już nie bÄ™dzie miaÅ‚ kto to ja siÄ™ wezmÄ™ za żużel w Lublinie
![]()
![]()
![]()
O świeta panienkozmiluj sie nad nami biednymi;)
Juz teraz przynajmniej wiem czemu zrezygnowales z innej funkcji. Juz dawno to sobie zaplanowales. No, ale wreszcie wylazło szydło z worka
Pewno na poczatku zmienisz nazwe klubu, a pozniej obiecasz walkę o e-ligę, a co będzie dalej to się zobaczy?
Nieuważne czytanieÅoptymista pisze:a pozniej obiecasz walkÄ™ o e-ligÄ™,
Lublin jest na to za bidny, a jak ktoś wierzy w bajki prezesów to już jego problemPrzecie wyżej żem pisze:Ale po co komu ta E-liga![]()
Åoptymista pisze: blablabla.
kilar pisze:miskowiak moglby przyjsc :]