Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

#202 Postautor: Koper » 24 lipca 2006, o 01:45

dlatego pogadajmy o stadionie ;) czy wiadomo cos o tym jakie sa teraz obecnie szanse na zmiane w tym projekscie?

śliwek

#203 Postautor: Å›liwek » 24 lipca 2006, o 08:16

Gonzo pisze:Żeby mieć dostęp do forum Fan Klubu musisz być jego członkiem.
Nie wiem czy istnieje jeszcze Klub Kibica do którego tak usilnie chcesz się zapisać.

EEEE czym właściwie różni się klub kibica od fanklubu,bo nie wiem :oops: :oops: :oops:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#204 Postautor: bkapusta » 24 lipca 2006, o 08:36

śliwek pisze:
Gonzo pisze:Żeby mieć dostęp do forum Fan Klubu musisz być jego członkiem.
Nie wiem czy istnieje jeszcze Klub Kibica do którego tak usilnie chcesz się zapisać.

EEEE czym właściwie różni się klub kibica od fanklubu,bo nie wiem :oops: :oops: :oops:

Klub Kibica to poprostu inna organizacja niz Fan Klub.

KK mial koszulki z logiem "Real" [chyba:P], zajmowal sie pasaniem stadionowej kozy i o ile mnie pamiec nie myli powstal pierwszy. Czolowa postacia tej organizacji byl Norbi. Wiecej nie wiem bo ich nie znam. Raz w zyciu z nimi rozmawialem ;-) Ostatnio czlonkowie KK przeszli do podziemia i nie sa aktywni, widoczni na trybunach ;-)

FK ma swoje korzenie w tym forum [tu padla propozycja, tu temat sie rozwinol]. Zajmuje sie organizacja oprawy, zorganizowal akcje "koszulki" oraz "szaliki" [przy czym ta druga zostala oceniona pozytywnie przez niezaleznych obserwatorow, natomiast organizator akcji "koszulki" zostal ponoc ukamieniowany przez zniecierpliwiony tlum], organizuje wyjazdy na mecze oraz klub dyskusyjny w barze TQ ;-) Czlowe postacie to znani uzytkownicy tego forum - poznac mozna ich po masonskich fartuszkach ceremonialnych oraz logo FK w sygnaturze.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika