no niestety w ostatnim 0 ale przegrał z Protasiewiczem, Maxem, i Iversenem ale 8 pkt. i tak ładnie...
w Gnieźnie byłby przydatny ale jak ustala się terminy tak jak to robi Kasiński...
Jurica Pavlic
bkapusta pisze: Trzeba tez zrozumiec, ze to bardzo mlody chlopak, a Lublin jest daaaalekoNie ma sie co zloscic tylko powoli go gluszyc na kolejne sezony. Kiedys zacznie byc 100% zawodowcem - lepiej u nas niz u konkurencji
Nieco naciagany argument nie uwazasz? W momencie podpisywania umowy Lublin chyba nie był wcale blizej,albo ja cos przeoczyłam
........
InDorka pisze:bkapusta pisze: Trzeba tez zrozumiec, ze to bardzo mlody chlopak, a Lublin jest daaaalekoNie ma sie co zloscic tylko powoli go gluszyc na kolejne sezony. Kiedys zacznie byc 100% zawodowcem - lepiej u nas niz u konkurencji
Nieco naciagany argument nie uwazasz? W momencie podpisywania umowy Lublin chyba nie był wcale blizej,albo ja cos przeoczyłam
.................
Ojej. Ahh i nawet Ohh. A moze wezmiesz pod uwage taka drobna rzecz, ze to zasadniczo pierwszy kontrakt mlodego chlopaka w profesjonalnej lidze? Podpisal bo chcial zobaczyc "jak to jest". Szczegolow kontraktu nie znamy ale zapewne byl to kontrakt "na probe". Nikt powazny w klubie czy w rodzinie/timie Pavlica nie myslal o nim jako o zawodniku podstawowym.
Zaczol sie sezon i okazalo sie, ze chlopak poprostu sie nie wyrabia.
Jestem zdania, ze jak sie bierze na siebie jakies zobowiazanie nalezy je wykonac. Ale kazdy doskonale wie, ze w zyciu roznie bywa i czasami sie na cos zgadzamy a gdy dochodzi do wykonania mamy "za daleko". Podejzewam, ze tak bylo z Pavlicem.
Nie jest to moze 100% fair i powazne z jego strony ale...
... ale uwazam, ze mozemy wyjatkowo schowac urazy do kieszeni bo gra jest o nieco wyzsza stawke. Chlopak ma papiery na jazde, jak pokazuja wyniki roznych zawodow - calkiem niezle papiery.
Warto go puscic wolno? Mysle, ze nie. Predzej czy pozniej bedzie musial zostac 100% profesjonalista. Bedzie musil sie uporac z logistyka itp.itd. Bedzie musial smigac w jakiejs profesjonalnej lidze. Gdzies bedzie zdobywal punkty... Dlaczego nie w naszej lidze, dlaczego nie w Lublinie?
Juz pare razy wypuscilismy zawodnikow, ktorzy rozkwitali w innych klubach po uporaniu sie z swoimi problemami czy "oczyszczeniu" atmosfery. Mamy za rok ogladac "komplety" Pavlica np. w Jozkowie?
Mamy juz jakies konkaty z chlopakiem. Trzeba na niego troche podmuchac, poglaskac go i skolowac na kolejny sezon, nawet dwa
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
należy zauważyć że podpisał na 5 spotkań w konkretnych terminach
w Z_G był u nas z Z_G klub poprosił żeby nie przyjeżdzał bo inni juniorzy jadą no i w jednym terminie odwołał przyjazd w ostatniej chwili
z powodu braku odpowiedniego silnika, nie widzę jak na tak młodego zawodnika braku profesjonalizmu
w Z_G był u nas z Z_G klub poprosił żeby nie przyjeżdzał bo inni juniorzy jadą no i w jednym terminie odwołał przyjazd w ostatniej chwili
z powodu braku odpowiedniego silnika, nie widzę jak na tak młodego zawodnika braku profesjonalizmu