Skład na sezon 2007
ehh jak czytam te posty to sie rzygać chce...
Tak? to może taki skład :
Seniorzy:
Holta
Ułamek
T.Gollob
Kołodziej
Karlsson
Ruud
Sullivan
Andersen
Juniorzy:
Messing
Pavlić
Lindbaeck
Sajfutdinov
Tak? to może taki skład :
Seniorzy:
Holta
Ułamek
T.Gollob
Kołodziej
Karlsson
Ruud
Sullivan
Andersen
Juniorzy:
Messing
Pavlić
Lindbaeck
Sajfutdinov
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2006, o 11:19 przez prawn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
garsija_montex
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway-Mati pisze:RodzyN pisze:Jan Jaros
Mógłby ktoś przybliżyć mi sylwetkę tego zawodnika
http://www.jan-jaros.com/
METHANOL ADVENTURE TEAM
RodzyN pisze:Speedway-Mati pisze:RodzyN pisze:Maciej Kuciapa
WÄ…tpliwa sprawa:lol:
Ale z czego Ty się śmiejesz?... Bo nie za bardzo Cie rozumiem.
Oj chłopak józków nie lubi, nawet gdyby byl to Tomek Chrzanowski to nie widzialby go w Lublinie poniewaz jezdzil w Rzeszowie
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway-Mati pisze:Maciek Kuciapa, że Józek to jeden ale może bym to przebolał. Gorzej z tym że Kuciapa by sobie radził na torach gości ale nie w Lublinie. Jakoś ostatnio mu nie idzie, czy to sparing, czy półfinał MPNo ale mogę się mylić...
Zauważyłem ze MAciek zawsze tak ma.Kiedy ma bardzo dobry sezon nastepny mu nie wychodzi wiec nastepny bedzie w jego wykonaniu napewno bardzo dobry:D..Połowa Tych składów co tu podaliscie jest poprostu nie realna.Ale kto wie moze jakies niespodziankibeda w 2007 roku i wkoncu ta ekstraliga
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Speedway-Mati pisze:Maciek Kuciapa, że Józek to jeden ale może bym to przebolał. Gorzej z tym że Kuciapa by sobie radził na torach gości ale nie w Lublinie. Jakoś ostatnio mu nie idzie, czy to sparing, czy półfinał MPNo ale mogę się mylić...
Fakt, ten sezon nie jest dla niego najlepszy, ale chodzi przede wszystkim o to, że startuje w ekstralidze, a najwidoczniej nie ma odpowiedniego sprzętu na tą ligę. Pierwsza liga była by dla niego z pewnością dobrym rozwiązaniem.

-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Jezeli Rzeszów to dziura to Lublin czym jest? Oni przynajmniej mają e-lige a my, musimy jezdzic mecze z Krosnem i Grudziądzem. Gdyby w Stali poczyniono jakies wzmocnienia i Maciek chcialby zmienic klub na pierwszoligowy to moznaby sie nim zainteresowac. Tylko musialby sie dobrze przygotowac do sezonu i pod wzgledem fizycznym jak i sprzetowym.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
portek pisze:Wrona
Kosiński
Bałabuch
Lipniacki
Kurtz
Michaluk
Polak
Klimek
Mordel
Trumiński
Piszcz
Jeleniewski
Realny skład?
Konrad do żużla raczej nie wróci bo srodze się kiedyś rozgniewał. Słyszałem taką anegdotę, że Konrad gdy przyszedł do parkingu zastał... rower "przebrany" w jego pokrowce na motocykl. To była taka złośliwość kolegów odnośnie jego sportowych umiejętności