... temat powinien mieć nazwę "marzenia 2007" bo pisanie o składzie jest przedwczesne, pomijając fakt że nie znamy budzetu to nie wiemy jaki będzie regulamin DMP, bo podobno e-liga ma być zawodowa
(10 zespołów) I i II liga połączone bez zespołów zagranicznych, ma być obowiązek wystawiania pięciu krajowców, jako junior ma obowiązek jęździć zawodnik z polskim paszportem itd, itd... więc jak tu dewagować
o składzie?
a jeśli nic by się nie zmieniło to warto zainteresować się Maxem powoli wraca do formy i w przyszłym sezonie może być najlepszym zawodnikiem ligi i pewnie będzie tańszy niż jego starszy brat i żadnych Trumińskich, Jeleniewskich czy Piszcza chyba że wracają czasy LKŻ to wtedy tak
Skład na sezon 2007
rob7 pisze:... temat powinien mieć nazwę "marzenia 2007" bo pisanie o składzie jest przedwczesne, pomijając fakt że nie znamy budzetu to nie wiemy jaki będzie regulamin DMP, bo podobno e-liga ma być zawodowa
(10 zespołów) I i II liga połączone bez zespołów zagranicznych, ma być obowiązek wystawiania pięciu krajowców, jako junior ma obowiązek jęździć zawodnik z polskim paszportem itd, itd... więc jak tu dewagować
o składzie?
a jeśli nic by się nie zmieniło to warto zainteresować się Maxem powoli wraca do formy i w przyszłym sezonie może być najlepszym zawodnikiem ligi i pewnie będzie tańszy niż jego starszy brat i żadnych Trumińskich, Jeleniewskich czy Piszcza chyba że wracają czasy LKŻ to wtedy tak
A jakbysmy znali to co? Znamy wymagania zawodnikoww zeby ustawic sklad?
Coscie sie czepili nazwy tematu czepili
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
eloo
Ciekawa dyskusja na temat skladu sie toczy
Moim zdaniem zaczynac budowe zespolu nalezy od mlodziezy ( Tomicek, Messing, Klimek) i pozadnego lidera !! Na posty typu ,,Jeleniewski musi jezdzic'' odpowioem krotko : rzygac mi sie chce!!
P.S przepraszam za brak polskich liter
Moim zdaniem zaczynac budowe zespolu nalezy od mlodziezy ( Tomicek, Messing, Klimek) i pozadnego lidera !! Na posty typu ,,Jeleniewski musi jezdzic'' odpowioem krotko : rzygac mi sie chce!!
P.S przepraszam za brak polskich liter