14.07.2006: Motor Lublin - Gtz Grudziadz

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#151 Postautor: ravajas » 14 lipca 2006, o 21:59

Speedway pisze:
Hans pisze:Jacek to jest spryciarz :!: Odpadła mu jakaś część w 4 bodaj wyścigu i powinien być wykluczony...
W żużlu trzeba mieć też spryt i szczęście.

Skoro z niego taki doskonały mechanik i tuner to niech sobie śróbki podokręca bo wszystko gubi w czasie wyścigów (m.in. hak)

jemu to w ogóle coś iskrzyło spod "łyzwy", a Mroczce się zapalił motor po XV biegu:):)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#152 Postautor: grzesieck » 14 lipca 2006, o 22:02

Snys pisze:
Hans pisze:
GRUDZIĄDZ, GORZÓW, OSTRÓW, GNIEZNO
ZAWSZE PO MECZU CZEKALIÅšMY !!

.

Ludzie koło mnie komentowali to tak "TO NASI KIBICE TERAZ TAKIE KOZAKI ZE CHCA SIE BIC Z INNYMI"

haha niezly lol z tego wyszedl, w zyciu nie pomyslalem nad taka interpretacja tego transparentu
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#153 Postautor: Cz@rek » 15 lipca 2006, o 10:01

Shack pisze:maciek jechal z powazna kontuzja jak sie pozniej okazalo...

Czy mozesz podać wiecej szczegółów na ten temat :?:
I czy na lidze południowej też jechał z kontuzją :?: Bo forma była idntyczna.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#154 Postautor: Regdal » 15 lipca 2006, o 10:03

Wydaje mi się ,że trochę błądzicie,to nie jest temat Maciek Michaluk.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#155 Postautor: Cz@rek » 15 lipca 2006, o 10:14

Regdal pisze:Wydaje mi się ,że trochę błądzicie,to nie jest temat Maciek Michaluk.

Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie nabijaj postów!
To jest temat o ostatnim meczu w którym wystąpił Maciek Michaluk,
nie możemy przeciez w kazdym poście pisac tylko o Klimku.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#156 Postautor: Regdal » 15 lipca 2006, o 10:23

Cz@rek pisze:
Regdal pisze:Wydaje mi się ,że trochę błądzicie,to nie jest temat Maciek Michaluk.

Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie nabijaj postów!
To jest temat o ostatnim meczu w którym wystąpił Maciek Michaluk,
nie możemy przeciez w kazdym poście pisac tylko o Klimku.

Widać Maciek odegrał w tym meczu decydującą rolę,skoro większość wpisów dotyczy jego osoby.Polecam temat Maciek Michaluk.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#157 Postautor: Kubbas » 15 lipca 2006, o 10:31

Cz@rek pisze:
Shack pisze:maciek jechal z powazna kontuzja jak sie pozniej okazalo...

Czy mozesz podać wiecej szczegółów na ten temat :?:
I czy na lidze południowej też jechał z kontuzją :?: Bo forma była idntyczna.

Na poczatku to Maciek mial wogole w tym meczu nie jechac (jego silnik nadaje sie tylko do remontu) ale ze od poczatku wysoko prowadzilismy to Maciek wyjechal na tor i w pierwszym wyscigu na jakiejs dziurze uderzyl mocno kolanem o rame i odnowila mu sie kontuzja kolana ktora odniosl w Rzeszowie (wtedy co rozwalil bande)

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#158 Postautor: _piotrusss » 15 lipca 2006, o 10:33

Wiadomo co zrobil sobie Jacek Krzyżaniak?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#159 Postautor: mikas » 15 lipca 2006, o 10:42

ermen pisze:Osobne słowa należą się kibicom którzy kolejny raz gwizdami witają Kasińskiego. Zastanówcie się co Wy robicie... Wszystkiemu winny jest Kasiński?

Dokładnie, pierwszy raz od wielu lat siedziałem wczoraj na wejsciu w pierwszy łuk i takiego buractwa jakie tam siedzi to już dawno nie widziałem.
Gwizdy na Kasinskiego, gwizdy na Macka gdy przegrywał i chyba jeszcze w którymś biegu na Jelenia gdy nie wygrał startu. Ciekawe co tam sie musi dziać jak przegrywamy mecz.
Debile to mało powiedziane...

P.S. Niezła interpretacja transparentu :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#160 Postautor: Smirnek » 15 lipca 2006, o 10:47

Bo to są prawdziwi kibice sukcesu. Wygrywamy super, przegrywamy to od razu trzeba gwizdać. Kiedyś tam się fajnie siedziało, ale teraz jest fatalnie przez "kibiców" i kratę :lol:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#161 Postautor: kdsz » 15 lipca 2006, o 10:50

_piotrusss pisze:Wiadomo co zrobil sobie Jacek Krzyżaniak?
Na gazeta.pl wyczytałem, że skręcił nogę, ale szczególnie nie ufam informacjom pod którymi podpisuje się Piotr Pawłat
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#162 Postautor: Hans » 15 lipca 2006, o 10:53

Krzyżaniakowi spadła noga z haka i chciał szybko ją nałożyć , ale już wyjeżdżał z łuku i noga mu zlazła pod hak i ponaciągał sobie tylko ścięgna....
A Maćka silnik wziął do siebie Jacek, może zacznie teraz jeździć, a do jacka nie miejcie pretensji, jacek swoje robi i zauważcie wygrywa starty.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2006, o 10:55 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#163 Postautor: Nazir » 15 lipca 2006, o 10:54

Smirnek pisze:Bo to są prawdziwi kibice sukcesu. Wygrywamy super, przegrywamy to od razu trzeba gwizdać. Kiedyś tam się fajnie siedziało, ale teraz jest fatalnie przez "kibiców" i kratę :lol:

Wypowiedź "kibica dziadostwa" :roll:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#164 Postautor: Smirnek » 15 lipca 2006, o 11:15

Kibica dziadostwa? Tylko, że ja chodziłem na mecze jak zespół walczył o awans do e-ligi i chodzę i teraz jak sytuacja jest nie najlepsza. A jak się gwiżdże na zawodników którzy się starają, albo na dyrektora który skonstruował naprawdę przed sezonem ciekawy skład, który wydawało się da awans to lekka przesada. Ci co gwiżdżą może niech sami się wezmą za jazdę i wtedy zobaczymy, albo założyć własny klub.

radeklublin

#165 Postautor: radeklublin » 15 lipca 2006, o 11:20

Smirnek pisze:Kibica dziadostwa? Tylko, że ja chodziłem na mecze jak zespół walczył o awans do e-ligi i chodzę i teraz jak sytuacja jest nie najlepsza. A jak się gwiżdże na zawodników którzy się starają, albo na dyrektora który skonstruował naprawdę przed sezonem ciekawy skład, który wydawało się da awans to lekka przesada. Ci co gwiżdżą może niech sami się wezmą za jazdę i wtedy zobaczymy, albo założyć własny klub.
A jaki moga oni załozyc klyb??bezmuzgowców:)
CO JA WIDZE?!CO JA WIDZE?! TÅ» LUBLIN W EKSTRALIDZE!!!!!!!!!!!!!!MOze za rok:(

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#166 Postautor: _piotrusss » 15 lipca 2006, o 11:21

A poza tym jeśli Ci gwiżdżący narzekają na skład to czemu przed sezonem nie byli tacy mądrzy? Nie pamiętam wyraźnych głosów, ze skład ten jest zdecydowanie za słaby. Tak samo Dyrektor jak i my byliśmy przekonani, że Ci zawodnicy będą walczyć o e-ligę, bo patrząc na ich osiągniecia tak właśnie powinno być. Czemu więc gwizdać na Dyrektora, który zbudowal skład, ktory przynajmniej teoretycznie powinien walczyć o e-ligę? Gwizdy na Kase są jedynie przejawem chamstwa.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#167 Postautor: Nazir » 15 lipca 2006, o 11:27

Smirnek pisze:Kibica dziadostwa? Tylko, że ja chodziłem na mecze jak zespół walczył o awans do e-ligi i chodzę i teraz jak sytuacja jest nie najlepsza. A jak się gwiżdże na zawodników którzy się starają*, albo na dyrektora który skonstruował naprawdę przed sezonem ciekawy skład, który wydawało się da awans to lekka przesada. Ci co gwiżdżą może niech sami się wezmą za jazdę i wtedy zobaczymy, albo założyć własny klub.

Ja nie gwiżdże i jestem chyba zbyt uczciwy by założyć własny klub, ale nie możesz mieć pretensji do poszczególnych kibiców, o to, że reagują inaczej niż ty.
Rozumiem, że twoje reakcje stadionowe ograniczają się tylko do gestów vel. okrzyków czy innych wymachiwań szalikiem tylko wtedy kiedy jest ok. Jak jest po ch....u - siedzisz cicho. I co najlepsze nikt nie ma ci tego za złe... Masz do tego prawo tak samo jak ktoś inny do tego żeby sobie pogwizdać.

* Nie gwizdano na tych co siÄ™ starajÄ…... gwizdano na Michaluka.

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#168 Postautor: Smirnek » 15 lipca 2006, o 11:38

Nazir pisze:* Nie gwizdano na tych co siÄ™ starajÄ…... gwizdano na Michaluka.

No a co gwizdanie na Michaluka jest OK? Chłopak jest młody, rozwalił już pare silników, jechał z kontuzją. Znasz go osobiście żeby na niego gwizdać? Ciekawe czy jakbyś stanął koło niego to też byś na niego gwizdał. Poza tym fajnie by Ci było jakby na ciebie gwizdali?

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#169 Postautor: Nazir » 15 lipca 2006, o 11:50

Smirnek pisze:
Nazir pisze:* Nie gwizdano na tych co siÄ™ starajÄ…... gwizdano na Michaluka.

No a co gwizdanie na Michaluka jest OK? Chłopak jest młody, rozwalił już pare silników, jechał z kontuzją. Znasz go osobiście żeby na niego gwizdać? Ciekawe czy jakbyś stanął koło niego to też byś na niego gwizdał. Poza tym fajnie by Ci było jakby na ciebie gwizdali?

Odpowiedź na pytanie nr 1:
Mam w głębokim poważaniu zastanawianie się nad kwestią (umownie nazwijmy) - etyki kibicowania. Rozumiem jednocześnie, że można czuć rozgoryczenie i frustrację kiedy widzi się zawodnika własnej drużyny, który na swoim macierzystym torze przegrywa z debiutantem w dodatku bez walki. Rozumiem, że część kibiców może poprzez gwizdy wyrażać dezaprobatę dla takiej sytuacji.
Odpowiedź na pytanie nr 2:
Tak, znamy sie z Maćkiem osobiście.
Odpowiedź na pytanie nr 3:
A po co miałbym gwizdać stojąc obok niego :roll: Powiedziałbym mu, że był cienki.
Odpowiedź na pytanie nr 4:
Nie fajnie.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#170 Postautor: InDorka » 15 lipca 2006, o 12:31

GRUDZIĄDZ, GORZÓW, OSTRÓW, GNIEZNO
ZAWSZE PO MECZU CZEKALIÅšMY !!

Nie bylam na meczu,wiec pytanie:

1/Czy ten napis przyniosl efekt?
2/Czy obnizenie cen biletow zapelnilo trybuny ?

.......... :?: ...........

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#171 Postautor: Smirnek » 15 lipca 2006, o 12:32

InDorka pisze:2/Czy obnizenie cen biletow zapelnilo trybuny ?

.......... :?: ...........

No z tysiąc osób było.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#172 Postautor: Speedway-Mati » 15 lipca 2006, o 12:33

InDorka pisze:2/Czy obnizenie cen biletow zapelnilo trybuny ?

Nie powiedział bym :!: :!: :!:
Moim zdanie, było jeszcze gorzej niż dotychczas :!: Co prawda pogoda przez cały dzień nie dopisywała, ale to raczej nie z powodu pogody a ze słabych wyników TŻ-u było mało ludzi.

Czarek
Trener

#173 Postautor: Czarek » 15 lipca 2006, o 12:44

Smirnek pisze:Bo to są prawdziwi kibice sukcesu. Wygrywamy super, przegrywamy to od razu trzeba gwizdać. Kiedyś tam się fajnie siedziało, ale teraz jest fatalnie przez "kibiców" i kratę :lol:

Kibice sukcesu to na mecze już nie przychodzą. Ci są natomiast źle wychowani i nudni (ile można na tego Kasińskiego gwizdać i po co to robić?). W ogóle kibiców w Lublinie jest dużo. Tylko większość to kibice Nielsena (ci nie chodzą już na mecze od 1993 roku), kibice sukcesu (ci byli na barażu i czasem jak o coś walczyliśmy), jest trochę kibicó żużla, a najmniej jest chyba kibiców lubelskiego klubu.

A o meczu powiem tyle - zaskoczyła mnie in minus organizacja, sezon ogórkowy chyba zaszkodził. Zszokowała mnie też postawa awangardowego produktu lubelskiej szkółki żużlowej Michaluka Macieja.
Mecz nie był taki zły - było parę mijanek, zobaczyłem niezły debiut nadziei polskiego speedwaya Mroczki Andrzeja, a deszcz wbrew zapowiedziom synoptyków nie poszalał.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#174 Postautor: InDorka » 15 lipca 2006, o 12:53

Piszecie,że gwiżdze pierwszy łuk.Nieprawda,tam wlasnie siadam najczescie,ale wyraznie slychac,że gwizdza tez sektory "nadrzeczne".Czy tos mi wmówi,że to rzeka odbija ?

Głowny sponsor nam sie wykruszył,odejdzie wygwizdany menedzer,nie ma trenera,nasi zawodnicy rozpierzchli sie po kraju.......dla kogo wiec maja byc montowane bandy ?

......... :?: .........

szafirek

#175 Postautor: szafirek » 15 lipca 2006, o 12:54

Mecz całkiem wesoły,pasjonujące pojedynki Michaluk-Mroczka,dylemat kiedy ciągnik ma wyjechać na tor,Grudziądz nic nie pokazał,szkoda że Tomicek mógł startować dopiero w tym meczu.A z Michaluka to chyba nic nie będzie-drugi Wrona