14.07.2006: Motor Lublin - Gtz Grudziadz
14.07.2006: Motor Lublin - Gtz Grudziadz
Do meczu niecałe 5 dni,więc pozwolilem założyć sobie topic na temat piątkowego meczu. Sezon jest już dla nas prawie na 100% skończony, lecz istnieje jeszcze malutka iskierka nadziei na awans do 4. Dlatego, więc musimy zdobyć w tym meczu 3 pkt.
Nasz skład bÄ™dzie wyglądać zapewne tak:
1. Knapp
2. Michaluk(ns)
3. Brhel
4. Jeleniewski
5. Rempała
6. Klimek
7. Pavlić
8. Messing
Nasz skład bÄ™dzie wyglądać zapewne tak:
1. Knapp
2. Michaluk(ns)
3. Brhel
4. Jeleniewski
5. Rempała
6. Klimek
7. Pavlić
8. Messing
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2006, o 13:01 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiadomo czy w pt. wg KL "Następny mecz ligowy Sipmy z GTŻ Grudziądz zaplanowany był na najbliższy piątek. Ponieważ jednak zawodnicy obu klubów mają wolną niedzielę, działacze TŻ podejmą starania o przełożenie go na 16 lipca"
Pytanie - tylko po co ??? Czy w niedziele przyjdzie wiecej osób??
jotem pisze:Nie wiadomo czy w pt. wg KL "Następny mecz ligowy Sipmy z GTŻ Grudziądz zaplanowany był na najbliższy piątek. Ponieważ jednak zawodnicy obu klubów mają wolną niedzielę, działacze TŻ podejmą starania o przełożenie go na 16 lipca"
Tak. W piatek nie moge ja i np. wojteko [o ile dobrze pamietam]. Wiec jest powod aby przeniesc mecz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
meridol
dla mnie mecz moze byc i w niedziele chociaz w piatek tez mi pasuje
ceny biletow 5 zl i piwko na wejscie
9.Knapp
10.Suchanek- tak z ciekawosci widzialbym go w skladzie moze okaze sie jakims objawiniem
11.Brhel
12.Jeleniewski/Messing
13.Rempala
14.Pavlic- niech wreszcie ruszy tylek i pokaze sie w Lublinie choc w jednym meczu
15.Klimek
16.Tomicek/Messing
stawiam 56:34 dla naszych koziolkow a najlepszym zawodnikiem bedzie paralityk Jeleniewski
9.Knapp
10.Suchanek- tak z ciekawosci widzialbym go w skladzie moze okaze sie jakims objawiniem
11.Brhel
12.Jeleniewski/Messing
13.Rempala
14.Pavlic- niech wreszcie ruszy tylek i pokaze sie w Lublinie choc w jednym meczu
15.Klimek
16.Tomicek/Messing
stawiam 56:34 dla naszych koziolkow a najlepszym zawodnikiem bedzie paralityk Jeleniewski
Mecz bedzie podobny do tych z Gorzowem i Krosnem. Grudziadz nie ma atutow. Punkt bonusowy pewnie zostanie odrobiony, ale co to da oprocz satysfakcji. Pewnie Jelen znow pojedzie zyciowke, swoje jak zawsze dorzuci Rempala, Knapp, Brhel i juniorzy rowniez powinni cos skubnac. Mecz bez historii, o pietruszke. Chociaz ciekawi mnie czy pojawi sie byla gwiazda GP, Bajerski 
m
sami teraz widzicie że żużel ma tylu kibiców ilu piłkarski Motor jak nie idzie te 800-1200 osób łazi zawsze ,gdy jest jakiś niezły przeciwnik i troche idzie to rośnie to do 3,5-5 tys (zużel zabiera te 1,5 tys osób ze względu na opinie o piłce-czyt.bezpieczeństwo).na super szlagierowych meczach na piłce jest 4,5-6 tys (cracovia,korona,avia) ,na zuzlu 7-9(baraż)
Re: m
facett pisze:sami teraz widzicie że żużel ma tylu kibiców ilu piłkarski Motor jak nie idzie te 800-1200 osób łazi zawsze ,gdy jest jakiś niezły przeciwnik i troche idzie to rośnie to do 3,5-5 tys (zużel zabiera te 1,5 tys osób ze względu na opinie o piłce-czyt.bezpieczeństwo).na super szlagierowych meczach na piłce jest 4,5-6 tys (cracovia,korona,avia) ,na zuzlu 7-9(baraż)
Dzizas a Ty znowu swoje. Stary strach lodowke otworzyc zebys nie wyskoczyl z tymi porownaniami. Pogodz sie z faktami: to jest forum zuzlowe - wiec noga [zwlaszcza na poziomie zalosnie/amatorsko] nie ma tu prawa bytu, na zuzel chodzi wiecej ludzi jak na noge
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Mecz o pietruszkę,na stadion przyjdą tylko najwierniejsi fani.Mecz mógłby być w niedzięlę,troszkę więcej może by przyszło.Jeśli chodzi o skład,to wystawmy w miare dobry by wywalczyć bonus i skończyć rundę zasadniczą z "niezłym" dorobkiem.Ja bym wystawił taki skład.
9.Grzegorz Knapp
10.Tomas Suchanek
11.Bohumil Brhel
12.Daniel Jeleniewski
13.Jacek Rempała
14.Rafał Klimek
15.Lubos Tomicek/Maciej Michaluk
16.Andreas Messing.
Wszyscy ostatnio byliśmy zirytowani sędzią.Z ciekawości spytam,wiecie kto ma sędziować ten mecz?
9.Grzegorz Knapp
10.Tomas Suchanek
11.Bohumil Brhel
12.Daniel Jeleniewski
13.Jacek Rempała
14.Rafał Klimek
15.Lubos Tomicek/Maciej Michaluk
16.Andreas Messing.
Wszyscy ostatnio byliśmy zirytowani sędzią.Z ciekawości spytam,wiecie kto ma sędziować ten mecz?
-
Danio
Mecz będzie już o nic! i to głównie zniechęci kibiców do przyjścia, poza tym pogoda ładna każdy wybierze wyjazd poza miasto np. jeziorko czy będzie to piątek czy niedziela bez różnicy, kibiców będzie jak na lekarstwo ale chyba lepszy termin będzie standardowo niedziela i zdecydowanie obniżenie cen biletów i aneksy do kontraktów zawodników. Nie zrealizowali celu, stawki mniejsze a wówczas Ci ludzie co nie wyjadą nad jeziorko z różnych przyczyn dla zabicia czasu z niskimi cenami być moze przyjdzie te 1,5 tys
bo inaczej mecz odbędzie się w formie treningu przy najwytrwalszych kibicach około 500-700.
Ma być piątek
Wystarczy, że na Ostrowie nie mogłem być

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Bkapusta.
Jak będziesz w Piątek to się spotkamy
Niech będzie 14 bo dzień poźniej udaje się na zasłużony odpoczynek
EDIT:
Specjalnie wybrałem sobie ten termin. Bo poźniej przez jakieś 2-3 tygodnie nie ma "żużla" w Lublinie.
Jak będziesz w Piątek to się spotkamy
Niech będzie 14 bo dzień poźniej udaje się na zasłużony odpoczynek
EDIT:
Specjalnie wybrałem sobie ten termin. Bo poźniej przez jakieś 2-3 tygodnie nie ma "żużla" w Lublinie.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2006, o 19:20 przez Fork, łącznie zmieniany 1 raz.
trening czyni mistrza.
1.
Ceny biletów powinny być -50% ponieważ zmieniły się cele drużyny (awans nam nie grozi)
2.
Gdzie jest J.Mordel?...Wstyd aby w gnieźnie brakowało zawodników.
3.
Mecze w piątek (lub niedziela godz.15) ...poważna porażka
Ps.Minoł Maj,mija lipiec a band dmuchanych niema:-(
To jest właśnie "lubelskie "traktowanie kibiców...ręce opadają
KASIE już dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ceny biletów powinny być -50% ponieważ zmieniły się cele drużyny (awans nam nie grozi)
2.
3.
Mecze w piątek (lub niedziela godz.15) ...poważna porażka
Ps.Minoł Maj,mija lipiec a band dmuchanych niema:-(
To jest właśnie "lubelskie "traktowanie kibiców...ręce opadają
KASIE już dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tupekson pisze:2.
Moze jeszcze Kepe seniora wsadzmy na motocykl... Albo lepiej sam jedz. Jurek jest zawodnikiem tylko na papierze. Rozdzial zamkniety. Skonczcie juz ten temat
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:tupekson pisze:2.
Moze jeszcze Kepe seniora wsadzmy na motocykl... Albo lepiej sam jedz. Jurek jest zawodnikiem tylko na papierze. Rozdzial zamkniety. Skonczcie juz ten temat
O Kępa to jest pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
tupekson pisze:To jest najgorsze forum jakie może być !!!!
Tutaj są same dzieci i optymiści...trzy pkt. z grudziądzem??? śmiech na sali!!!!
Nam jeszcze krosno wleje ...ludzie zejdźcie na ziemie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ojej. Normalnie zalamalem sie. Twoja opinia jest dla nas niezwykle istotna i nie wiem czy pozbieramy sie po tej ostrej krytyce tego forum.
Osobiscie skladam doglebna samokrytyke.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,