Zdawało mi się, że na meczu z Ostrowem był człowiek z ... Gniezna i obserwował zmagania najbliższych przeciwników wielkopolskiej drużyny.
Czy może to ktoś potwierdzić?
Co do składu...
No cóż może działacze nas czymś zaskoczą?
Ferjan ciota i idiota,wprawdzie to nie po sportowemu ale życze temu ciulowi żeby ktoś go powiózł w płot tak jak on ADAMA z podobnym skutkiem,nawet ch.. nie przeprosił
po składzie na jutro wnioskuję że sezon żużlowy w zasadzie skończył się wczoraj
http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... ews&id=561 pojedziemy jeszcze w Lublinie dwa mecze z Grudziądzem i jeden z Krosnem no chyba że zdarzy się jakiś cud, nie zaprosić Louisa do Gniezna to chyba jakieś nieporozumienie
Ostatnio zmieniony 8 lipca 2006, o 21:04 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.
jutro bedzie bardzo ciezko pokusic sie chociazby o bonusa nie mowiac o zwyciestwie(chyba ze chlopaki powalcza jak z Ostrowem to wtedy moze byc roznie ) jedziemy bardzo oslabionym skladem i mysle ze wynik bedzie w okolicach 55-35 dla gniezna niestety ale pozniej do konca sezonu powinnismy wygrywac wszystko
W takim składzie nie ma szans na zwycięztwo, ani nawet na bonusa. Michaluka będzie zastępował Daniel, a kto zastąpi Adama? Może Polak? Brakuje jeszcze jednego zawodnika. Nieobecność Louisa można było przewidzieć, ale dlaczego nie ma Suchanka? Ma jakieś inne zawody?
Poprostu swietnie Sklad jest wyczesany w kosmos.....Nie ma co Pojedziemy o tak :
1. Knapp
2. Michaluk
3. Brhel
4. nie wiem, tu powinien być adam
5. Rempała
6. Klimek
7. Messing
8. Jeleniewski
Czy wiadomo coś na temat Suchanka W awizowanym go nie ma, ale to nie znaczy,że nie jedzie....
A może twisty wystąpi bo jeśli nie załatamy 1 dziury to juniorzy pojadą trochę jak dla mnie zbyt dużo biegów Messing chyba 5 i Klimek z 3 ale o ich dyspozycję będzie raczej ciężko bo to zawsze wyjazd. Jeśli tor będzie dobrze przygotowany to może ten pierwszy powalczy bo w Lublinie w łuku wygląda jakby mu motocykl defektował... Przed sezonem gdy zbierany był skład nigdy bym nie pomyślał, że w jakimś meczu będzie trzeba upychać dziury w składzie. No nic trudno sie mówi trzeba liczyć na Bo, Jacka i Grzecha, moze Messing i Jeleń coś uciulają i akurat będziemy mieli te 46 pkt
Hans pisze:Poprostu swietnie Sklad jest wyczesany w kosmos.....Nie ma co Pojedziemy o tak : 1. Knapp 2. Michaluk 3. Brhel 4. nie wiem, tu powinien być adam 5. Rempała 6. Klimek 7. Messing 8. Jeleniewski
...i tu (pod nr:4)pojawia się znowu szansa dla Jerzego Trzeba by mu tylko motocykle podstawić.