A inna sprawa - może by pomyśleć o powrocie do instytucji "gracarza" jako uzupełnienia ciągnika(-ów)
TŻ Motor Lublin- Stal Gorzów Wlkp. (25.06.2006)
To fakt, że 2-gi traktor przyspieszyłby prace polowe dwukrotnie
A inna sprawa - może by pomyśleć o powrocie do instytucji "gracarza" jako uzupełnienia ciągnika(-ów)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Szybsze doprowadzanaie toru do stanu używalności / skrócenie niepotrzebnie dłużących się przerw na równanie toru / zmniejszenie frustracji na trybunach 10-15 minutowymi przerwami między biegami itd...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A jeden z nich się dorobił i teraz z aparatem lata po murawiegrzesieck pisze:na naszym stadionie gosci z "grabkami" to ostatni raz chyba w '92-'93 widzialem...
-
meridol
jataman21 pisze:Bzdury gadacie! Trzeba wierzyć w zespół i tyle! Do ostatniej szansy!
a 4rka jest w zasięgu, tylko trzeba zacząć jechać, bo każdy mecz jest do wygrania z tych które nam zostały!
Czemu panuje taki pesymizm?? Nigdy tego nie zrozumiem.
Pesymizm bierze się z obserwacji działań władz klubu.
Louis wozi w Anglii 17, 14+1, ma najlepsze wyniki chyba od 10 lat a tymczasem w składzie na mecz widnieje nazwisko Shieldsa, który jest tylko cieniem (i to niewyraźnym) zawodnika sprzed kontuzji
Mój skład: (niestety nierealny)
1. Knapp
2. Brhel
3. Louis
4. Rempała
5. Åšwist
6. Messing
7. Pavlic
8. Jeleniewski
-
meridol
to znaczy sadzisz ze wladze klubu nie wiedza ze Chris jest w formie i mysla ze dalejk jezdzi tak jak u nas na meczu z ZG???[/quote]meridol pisze:Pesymizm bierze się z obserwacji działań władz klubu.
Louis wozi w Anglii 17, 14+1, ma najlepsze wyniki chyba od 10 lat
...nie wiem co wiedzą władze klubu ale chyba nie za dużo bo Louisa jutro ma nie być i trudno to zrozumieć, bo albo mobilizuje się najsilniejszy skład i walczy o "czwórkę" albo odpuszcza walkę i jedzie składem takim jak w Ostrowie, najgorsze są zawsze półśrodki
- zdradziecka
- Kontakt:
Louis tak jedzie w anglii gdzie są inne tory!! I to nie jego wysoka forma tylko motocykle mu jadą a umiejętności mu sie nie zabierze! A jakby przyjechał do nas to po pierwsze zrobi 6pkt maxymalnie i weźmie sporą kase za start! Ja wole Adama oglądać jutro, ktory nie bedzie sie bał trudnego toru!
Obstawiałbym:
Knapp
Brhel
Shields
Rempała
Jeleniewski
Pavlic
Messing
Klimek
Obstawiałbym:
Knapp
Brhel
Shields
Rempała
Jeleniewski
Pavlic
Messing
Klimek
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2006, o 21:49 przez vadik, łącznie zmieniany 1 raz.
- zdradziecka
- Kontakt:
- zdradziecka
- Kontakt:
Co będzie z Kasińskim to się okaże.Faceta zostawcie w spokoju-robi co może
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2006, o 08:14 przez zdradziecka, łącznie zmieniany 1 raz.
Cristiano pisze:Louis tak jedzie w anglii gdzie są inne tory!! I to nie jego wysoka forma tylko motocykle mu jadą a umiejętności mu sie nie zabierze! A jakby przyjechał do nas to po pierwsze zrobi 6pkt maxymalnie i weźmie sporą kase za start! Ja wole Adama oglądać jutro, ktory nie bedzie sie bał trudnego toru!
Obstawiałbym:
Knapp
Brhel
Shields
Rempała
Jeleniewski
Pavlic
Messing
Klimek
a Shields to niby na księzycu jeździ nie w Anglii, a wyniki w Szwecji ma nie za dobre to nie wiem dlaczego w Lublinie ma pojechać dobrze, bedąc po kontuzji a Ch.L źle? Jakby motocykle same jeździły to tylko kupić od Crumpa i sukces gotowy...
Mam nadzieje że jak to ktos pisał że to taka zasłona dymna, przyjęta od Stachyry, we Wrocławiu też mieli jechać bez Holty i Nickiego...
- staleczkaaa
- Kontakt:
Widze ze na forum wiecej dyskusji o torze niz komenarzy przed meczem.. mam nadzieje ze dzis tematem nr jeden bedzie to jak jada zawodnicy a nie jak zmagaja sie z torem
Widzialem tez plan teoretyczny
tylko czemu tam wszystkie mecze do konca sezonu zasadniczego Gorzow przegra 3:0
a Lublin prawie wszystkie wygra 3:0?
:D
Bonus jest nasz
bede bardzooo zawiedziony jak go nie obronimy. Wyliczanki punktowe tez ok.. tylko jak bedziemy wiecej przegrywac to Szwedzi + Fin pojada pewnie z 6 razy wiec troche malo im punktow przypisal pewien uzytkownik.
Strata Louisa, Tomicka, brak Norissa i Swista mysle ze beda odczuwalne..
Pozdrawiam
Widzialem tez plan teoretyczny
Bonus jest nasz
Strata Louisa, Tomicka, brak Norissa i Swista mysle ze beda odczuwalne..
Pozdrawiam
Nie wiem jak są pisane kontrakty, ale chyba są jakieś kary za takie podejście p.Śwista do zagadnienia reprezentowania naszego klubu. U normalnego pracodawcy dostał by wymówienie i jak sądzę miałby w przeszłości trudności ze znalezieniem pracy. A on od jakiegoś czesu robi kluby w konia i sobie świetnie żyje z pieniędzy za podpis pod kontraktem. Sądzę że u nas powinno działać prawo w dwie strony jak się nie płaci zawodnikom i jak oni olewają swoje obowiązki wynikające z kontraktu.
-
szafirek
Swist w kolejnym klubie w ch..a leci u niego to normalne niech już nie przyjeżdża na żaden mecz i nie wk...a ludzi no chyba żeby go jeszcze z raz wygwizdać.W dzisiejszym meczu licze na ładne widowisko i zwycięstwo,na bonusa szanse małe ale możliwe jak nasi wzniosą sie na wyżyny,na walke o czwórke chyba już za pózno przy takiej organizacji i wcześniejszych wynikach skoro zawodnicy odmawiają startów choć czysto teoretyczne szanse są.Przynajmniej będzie na co zgonić wine po sezonie-
1Kasiński
2tor był zły
3kontuzje
4zawodnicy nie chcieli jezdzić
5sprzęt za słaby
Troche odbiegłem od tematu ale nie moge juz zdzierżyć pewnych rzeczy i tłumaczeń czemu tak się dzieje,mam nadzieje że mimo wszystko nasi zawodnicy dziś pojadą dla nas kibiców.POZDRAWIAM
1Kasiński
2tor był zły
3kontuzje
4zawodnicy nie chcieli jezdzić
5sprzęt za słaby
Troche odbiegłem od tematu ale nie moge juz zdzierżyć pewnych rzeczy i tłumaczeń czemu tak się dzieje,mam nadzieje że mimo wszystko nasi zawodnicy dziś pojadą dla nas kibiców.POZDRAWIAM