Daniel Jeleniewski
sting126 pisze:A to ciekawe bo ja wiedzialem,ze Daniel sie wybiera do Francji... I to nie wiem czy nie wlasnie od Harrego
No niestety ja się dowiedziałem o tym , że tam startował ze SF. Dzisiaj:-(
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
sting126 pisze:A to ciekawe bo ja wiedzialem,ze Daniel sie wybiera do Francji... I to nie wiem czy nie wlasnie od Harrego
Sting niepamietam ale chyba cos kolo wtorku (poprzedniego tygodnia) mowilem Ci ze Deni szuka Kasinskiego aby dostac papiery na wyjazd....... tak jak Gawrzyk wspomnial bez nich nietydyrydy
W Elitserien jak pisaly SF okienko transferowe juz jest otwarte. Allsvenskan ma za soba co najmniej 5 kolejek, wiec zdaje sie ze juz za moment bedzie mozna sie zainteresowac. A dzisiaj czasem nie wypada wlasnie 6 kolejka zaplecza szwedzkiej ligi?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
tomunneck
Daniel Jeleniewski pojedzie w Pucharze Odrodzenia Śląska Świętochłowice
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=12310
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=12310
-
Speedway Fan
- Senior
www.sportsboard.pl pisze:1.Stanisław Burza (Unia Tarnów) 14+3
2.Åukasz Jankowski (Start Gniezno) 14+2
3.Norbert Kościuch (Unia Leszno) 13
4.Daniel Jeleniewski (TÅ» Lublin)11
5.Robert Miśkowiak (Unia Leszno) 10
5.Andrzej Huszcza (PSŻ Poznań) 10
7.Rafał Osumek (Ukraina Równe) 8
7.Daniel Pytel (PSŻ Poznań) 8
9.Adrian Płuska (Kolejarz Rawicz) 7
10.Sławomir Dudek (PSŻ Poznań) 6
11.Adam Pawliczek(Kolejarz Opole) 5
11.Tomasz Schmidt(Kolejarz Opole) 5
11.Tomasz Zywertowski(OrzeÅ‚ Åódź) 5
14.Bartosz Kasprowiak (ZKŻ Zielona Góra) 3
15.Rafał Kowalski (GKŻ Gdańsk) 1
16.Wojciech Å»urawski(OrzeÅ‚ Åódź) 0
pełna relacja z zawodow
http://przegladzuzlowy.pl/news_swietoch ... 1089889107
Danny zlapal forme na koniec sezonu...
http://przegladzuzlowy.pl/news_swietoch ... 1089889107
Danny zlapal forme na koniec sezonu...
Sober pisze:5.Robert Miśkowiak (Unia Leszno) 10
Co sie z tym chlopakiem dzieje?![]()
Mimo wszystko z checia widzialbym go w Lublinie.
Ale chyba tylko po to, żeby Ci w cztery oczy powiedział co się z nim dzieje.
Ostatnio zmieniony 2 października 2006, o 15:18 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo pisze:Sober pisze:5.Robert Miśkowiak (Unia Leszno) 10
Co sie z tym chlopakiem dzieje?![]()
Mimo wszystko z checia widzialbym go w Lublinie.
Ale chyba tylko po to, żeby Ci w cztery oczy powiedział co się z nim dzieje.
Uwazam go za bardzo dobrego zawodnika, teraz jest w lekkim dołku i jak sam mówi nie wie jaka jest tego przyczyna. Potrzebuje jednego sezonu aby się odbudować, najlepiej w pierwszej lidze - chciałbym aby to było w Lublinie.
Witam. Jestem kibicem żużla i TŻ Lublin z Ostrowca Św.
Wczoraj dotarły do mnie niepokojące informacje o Danielu Jeleniewskim. W drodze powrotnej ze Świętochłowic miał on wypadek samochodowy w Szymanówce pomiędzy Annopolem a Ożarowem . Z tego co wiem został przewieziony do szpitala w Ostrowcu Św. z podejrzeniem otwartego złamania nogi. Bus Daniela zleciał ze skarpy i dachował. Wraz z nim jechali mechanik (bodajże Cholewa) i jeszcze jedna osoba - obaj bez powazniejszych obrażeń oraz kierowca przewieziony do szpitala z poważnym urazem głowy.
Czy w Lublinie już coś wiadomo więcej na ten temat ?
Wczoraj dotarły do mnie niepokojące informacje o Danielu Jeleniewskim. W drodze powrotnej ze Świętochłowic miał on wypadek samochodowy w Szymanówce pomiędzy Annopolem a Ożarowem . Z tego co wiem został przewieziony do szpitala w Ostrowcu Św. z podejrzeniem otwartego złamania nogi. Bus Daniela zleciał ze skarpy i dachował. Wraz z nim jechali mechanik (bodajże Cholewa) i jeszcze jedna osoba - obaj bez powazniejszych obrażeń oraz kierowca przewieziony do szpitala z poważnym urazem głowy.
Czy w Lublinie już coś wiadomo więcej na ten temat ?
Ostatnio zmieniony 3 października 2006, o 10:00 przez Robusto78, łącznie zmieniany 1 raz.