28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA
O ile w żaden awans nie wierzę i nie wierzyłem, to w tym meczu liczę na prawdziwe emocje i ostrą walkę do ostatniego biegu. Realnie patrząc na składy mecz powinien zakończyć się wynikiem w okolicach remisu. Przy odrobinie szczęsia i pełnym zaangażowaniu zawodników (trzeba do składu wybrać tych, którym na jeździe naprawdę zależy - nie pisze których bo już się przekonałem, że dyskusja nie ma sensu) mamy szansę na dwa punkty.
Zaproście na mecz wszystkich znajomych!!! Jest szansa, aby "się zaszczepili".
Zaproście na mecz wszystkich znajomych!!! Jest szansa, aby "się zaszczepili".
Każdemu jego Everest...
-
Danio
Mecz z pewnością zapowiada się elektryzująco ciekawie- tyle gwiazd
i z pewnością niezłe czasy powinny być wykręcane, może Walasek znów ustanowi rekord
choć wątpie przy tej nawierzchni, ale będzie trudny do ugryzienia dla naszych! Licze na wygraną minimalną naszych. Co do Okonia i Staszewskiego nie jestem pewien czy pociągną aż tak wynik, według mnie stac ich na conajwyżej około 8-9 pkt zrobić. Ci dwaj połowę tracą swoich możliwości na wyjazdach a u siebie są w stanie robić prawie komplety!
-
Piotrbaz
Moj sklad na niedzielny mecz:
1.Louis
2.Knapp/Åšwist (ze wskazaniem na tego pierwszego, mam nadzieje ze o tym zadecyduje trening)
3.Brhel
4.Jeleniewski
5.Rempała
6.Pavlić
7.Messing
8.Tomicek
Jeżeli chcemy marzyć o zwycięstwie, pozostaje nadzieja, że Okoniewski nie poradzi sobie z torem, tak jak to mialo miejsce w barazach...
1.Louis
2.Knapp/Åšwist (ze wskazaniem na tego pierwszego, mam nadzieje ze o tym zadecyduje trening)
3.Brhel
4.Jeleniewski
5.Rempała
6.Pavlić
7.Messing
8.Tomicek
Jeżeli chcemy marzyć o zwycięstwie, pozostaje nadzieja, że Okoniewski nie poradzi sobie z torem, tak jak to mialo miejsce w barazach...
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Mój typ :
1.Louis
2.Knapp
3.Brhel
4.Jeleniewski
5.Rempała
6.Pavlić
7.Messing
8.Tomicek
Na naszym torze Knapp pokaże więcej od Śwista dlatego powienien jechać Grzesiek . Jelenia puścić do podstawowego składu niech nie narzeka
Jeżeli jakiś z juniorów nie będzie jechać to zmieniać go Tomickiem
1.Louis
2.Knapp
3.Brhel
4.Jeleniewski
5.Rempała
6.Pavlić
7.Messing
8.Tomicek
Na naszym torze Knapp pokaże więcej od Śwista dlatego powienien jechać Grzesiek . Jelenia puścić do podstawowego składu niech nie narzeka
- Łoptymista
- Trener
ermen pisze:No to problem kogo wystawić do składu sam sie rozwiązał. Nie powiem żebym był z tego powodu szczęśliwy...
Niekoniecznie. Świst nie pokazał niczego w 1/4 IMP. Wszystko okaże się po treningach. Dużo zależy od dyspozycji juniorów, jak będą objerzdżać Piotrusia, to może Kasa zaryzykuje wystawienie 3 juniorów

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=125331
ma ktoś z Was może jakiśstary samochód, który dałoby się np podpalić na środku drogi do Lublina?
ma ktoś z Was może jakiśstary samochód, który dałoby się np podpalić na środku drogi do Lublina?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
borys88
Piotrbaz pisze:Pokemon pisze:Mój skład w ciemno:
9. Brhel
10. Jeleniewski
11. Rempała
12. Messing
13. Louis
14. Pavlić
15. Tomicek
16. Klimek
omg.. jazda takim składem to porazka w okolicach 32:58po pierwsze brak Knappa,, po drugie pavlic,, po trzecie klimek...
fajnie, bardzo fajnie tylko to, że w avatarze masz knappa to nie znaczy ze jest dobry. knapp w tym sezonie prezentuje podobna forme do śwista więc, nastepnym razem pisz bardziej obiektywnie... a co do pavlicia to mysle ze u nas ładnie pojedzie
mikas pisze:bkapusta pisze:Mikas ma Honde :>
Twoja Mazda jest starsza ze 4 lata![]()
No i lepiej sie pali, szczególnie dach
No wiesz? Winylowy dach dalby nam chmure toksycznych oparow, lepiej spalic cos ekologicznego
Ew. Mozna spalic czyjac sluzbowa Corse
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
No ale jednak rocznik jest decydujÄ…cy w tym temacie
O której będziesz w niedziele przed stadionem? W sumie jadąc z Wa-wy juz po minięciu skrętu na Puławy możesz gdzieś w dobrym miejscu lać na Mazde benzyne i działać
Obejdziemy sie bez oglÄ…dania tego widowiska
Byleby Falubazy nie dojechały
Chociaż zanim się zjawią w naszym województwie to na tych dziurawych drogach w tzw. Polsce A mogą się kilka razy rozkraczyć, to może Mazde ocalisz
P.S. Dla niewtajemniczonych
Tak tak czym dalej na zachód tym drogi bardziej do dupy, więc nie narzekajcie na drogi w naszym województwie, bo w porównaniu z większością dróg na zachód od Radomia to my u nas mamy raj w tej kwestii
A już w lubuskim to jest tragedia totalna.
P.P.S. Z Corsy tylko CB by sie przydało wyjąc, bo przydatna rzecz
P.S. Dla niewtajemniczonych
P.P.S. Z Corsy tylko CB by sie przydało wyjąc, bo przydatna rzecz