Piotr Swist dla Tygodnika Zuzlowego:piotr76 pisze:a czy nam chodzi o dobre samopoczucie zawodników ...
sorki ale przed sezonem słyszałem że będą jeździć najlepsi ... jeśli rzeczywiście Piszcz miałby być dla nas wzmocnieniem i ma wygryść kogoś ze składu bo jest lepszy to jestem za ...
sorki ale teraz to się zarząd gubi ... no chyba że nasi krajowi liderzy mają zapisane min. liczbe startów ...
Koper pisze:Piotr Swist dla Tygodnika Zuzlowego:piotr76 pisze:a czy nam chodzi o dobre samopoczucie zawodników ...
sorki ale przed sezonem słyszałem że będą jeździć najlepsi ... jeśli rzeczywiście Piszcz miałby być dla nas wzmocnieniem i ma wygryść kogoś ze składu bo jest lepszy to jestem za ...
sorki ale teraz to się zarząd gubi ... no chyba że nasi krajowi liderzy mają zapisane min. liczbe startów ...
Maciej Kedzior: Przed sezonem powiedzial pan, ze obcokrajowcy wypompuja kase z polskich klubow. W TZ-cie Lublina jezdzi ich az osmiu.
Piotr Swist: Ale w meczu bedzie jezdzilo dwoch. Wszedzie tak duzo zawodnikow podpisalo umowy Czesc z nich ma zagwarantowane mecze i mysle, ze niektorych wystapia. Ale w wiekszosci spotkan nie beda jezdzic.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
hayabusarider pisze:U nas nie ma punktujących pewniaków,czy to z polskich jeźdzców np. Staszek czy zagranicznych jak np. Peter Karlsson.
hayabusarider pisze:Ale przynajmniej swój i widać że się stara, coś z niego będzie,no i Jeleń miałby w kimś oparcie.A nie sami najemnicy i to mizerni na dodatek.
A jak ci nie wystarcza to spójrz na G.Walaska chyba to dobry przykład???
![]()
Koper pisze:No ale Staszka zona nie puscila do Lublina i trzeba to uszanowac
Mysle ze zona Pawla nie doradza mu odnosnie przelozen ale odnosnie to gdzie w Polsce ma startowac jej maz moze to dziwne ale wcale nie niemozliwe...co do tego ze Staszek w ostatniej chwili zrezygnowal z podpisu kontraktu w Lublinie chociaz byl juz praktycznie dogadany odnosnie warunkow na jakich ma jezdzic z koziolkiem na plastronie to mozna sobie wymyslac rozne bzdury ale ktoras zadecydowala ze Pawel jednak nie przyjechal w umowionym terminie do Lublina aby dopelnic formalnosci, ja pozostane przy wersji ze go nie puscila go zonakleczes_GKM pisze:Koper pisze:No ale Staszka zona nie puscila do Lublina i trzeba to uszanowac
Tak, dokladnieRowniez zona, mowi Pawlowi, jakie przelozenia ma dobrac na dany tor, czy oferowane mu kontrakty sa oplacalne, czy tez nie. Tegoroczne slabsze wystepy Staszka, rowniez mozna "zawdzieczyc" zonie, ktora nakazala mu na poczatku sezonu dac sie wykazac innym kolegom z druzyny
![]()
Koper pisze:Mysle ze zona Pawla nie doradza mu odnosnie przelozen ale odnosnie to gdzie w Polsce ma startowac jej maz moze to dziwne ale wcale nie niemozliwe...co do tego ze Staszek w ostatniej chwili zrezygnowal z podpisu kontraktu w Lublinie chociaz byl juz praktycznie dogadany odnosnie warunkow na jakich ma jezdzic z koziolkiem na plastronie to mozna sobie wymyslac rozne bzdury ale ktoras zadecydowala ze Pawel jednak nie przyjechal w umowionym terminie do Lublina aby dopelnic formalnosci, ja pozostane przy wersji ze go nie puscila go zonakleczes_GKM pisze:Koper pisze:No ale Staszka zona nie puscila do Lublina i trzeba to uszanowac
Tak, dokladnieRowniez zona, mowi Pawlowi, jakie przelozenia ma dobrac na dany tor, czy oferowane mu kontrakty sa oplacalne, czy tez nie. Tegoroczne slabsze wystepy Staszka, rowniez mozna "zawdzieczyc" zonie, ktora nakazala mu na poczatku sezonu dac sie wykazac innym kolegom z druzyny
![]()
Gawrzyk pisze:Nie zauważyłeś czegoś dziwnego w tym wywiadzie?
Od Lublina chciał ogromne pieniądze. Stwierdził potem że większe dostał w Grudziądzu dlatego został. A teraz wypalił jak z armaty, że jeździ na starych furach, po remontach. Są teraz trzy opcje
-Albo kłamał nas żeby wyrwać jeszcze sporą kase
-Albo zrobił w ciula zarząd GKM i przepuścił szmal
-Albo dał się nabrać na obietnice...
To tak na marginesie, do wywiadów
Gawrzyk pisze:Nie zauważyłeś czegoś dziwnego w tym wywiadzie?
Od Lublina chciał ogromne pieniądze. Stwierdził potem że większe dostał w Grudziądzu dlatego został. A teraz wypalił jak z armaty, że jeździ na starych furach, po remontach. Są teraz trzy opcje
-Albo kłamał nas żeby wyrwać jeszcze sporą kase
-Albo zrobił w ciula zarząd GKM i przepuścił szmal
-Albo dał się nabrać na obietnice...
To tak na marginesie, do wywiadów