30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Piotrbaz

#476 Postautor: Piotrbaz » 2 maja 2006, o 14:17

Gawrzyk pisze:
Pytanie do Gawrzyka.Jak długo razem z wszechznawcą speedwaya Kasińskim bedziecie klepać po pleckach Śwista?

Nie rozumiem za bardzo pytania. Nie wiem jako można zadawać pytania o coś co nie ma miejsca...

Gawrzyk to chyba nie było dosłownie...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#477 Postautor: grzesieck » 2 maja 2006, o 14:39

ojej piotrek, wydaje mi sie, ze Gawrzyk zrozumial, ze to nie bylo doslowne :roll:

Slusznie odpowiedzial, ze cos takiego nie ma miejsca, bo rzeczywiscie, w chwili obecnej miec nie moze, kto ma jechac jak nie Åšwist? Tylko nie pisz, ze Polak...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Conrad

#478 Postautor: Conrad » 2 maja 2006, o 14:50

Gawrzyk pisze:A na kogo innego mozna było postawić? Kiedy zrozumiesz, że musimy jechać takim zestawieniem i innej opcji nie ma? Wszystkie plany taktyczne przeszły do historii jak tracisz dwóch podstawowych zawodników. W sytuacji gdyby Gorzów nie mógł wystawić w meczu Joonasza i Głuchego (z powodu kontuzji), na mecz nie mógł przyjechać Klingberg albo Ruud też mieliby problemy...Tak to niestety wygląda u nas i wylewanie frustracji nic nie da.

Wybacz ale nie rozumiem.W Waszych wypowiedziach przedsezonowych wspomnieni wyżej przez Ciebie mieli być uzupełnieniem składu, a nie podstawowymi zawodnikami. Teraz każde niepowodzenie jest i będzie tłumaczone ich kontuzjami.Dlaczego? Czyżby dlatego, że pozostałe kontrakty okazały się niewypałem.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#479 Postautor: wojtas » 2 maja 2006, o 15:02

Liderem jest ten kto jezdzi najlepiej a nie ten kto byl na niego kreowany w przedsezonowych zalozeniach.
Obrazek