30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
tomunneck

#101 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 20:20

spoko jataman , ty madrze gadasz :) :shock:

mniejsza z tym , w niedziele wieczorem bedzie wiadomo ile gwiazdor piotr s. zrobil punktow

ja mu zle nie zycze , oby mnie mile zaskoczyl :wink: jednak optymista nie jestem i realnie patrzac stawiam na 6-7 pkt zdobyte przez niego

pozdro

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#103 Postautor: Cooper » 25 kwietnia 2006, o 23:36

sting126 pisze:
jataman21 pisze:Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.

Wydaje mi sie, ze jestes w bledzie niestety. Brhel to raczej zawodnik "betonowy", typowy startowiec wiec obawiam sie,ze takiego wyniku w Gorzowie nie wykreci...

Tym bardziej dziwi jego kiepska postawa w Grudziadzu (liczeylem an to, ze bedzie tam wymiatal...).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

jataman21

#104 Postautor: jataman21 » 25 kwietnia 2006, o 23:42

sting126 Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

jataman21 napisał:
Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.

Wydaje mi sie, ze jestes w bledzie niestety. Brhel to raczej zawodnik "betonowy", typowy startowiec wiec obawiam sie,ze takiego wyniku w Gorzowie nie wykreci...

Do początku sezonu miałem podobne zdanie, ale z tego co widzę w lublinie na przyczepnym sobie radzi bardzo dobrze a na betonie w Grudziądzu nie radził sobie zbyt dobrze... Bodajże z tego co pamiętam w ktrejś części ligi czeskiej chyba deszcz padał wiec musiało być przyczepnie... Brhel akurat w tej edycji się nie popisał...
Nie wiem może się mylę, tylko taka mała dygrsja :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener