23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#26 Postautor: grzesieck » 19 kwietnia 2006, o 11:33

Fanatyk_#1 pisze:PS. Motor Lublin gra podajze w pilkarsiej III Lidze :P

bodajże.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Fanatyk_#1

#27 Postautor: Fanatyk_#1 » 19 kwietnia 2006, o 11:39

grzesieck pisze:

bodajże.

Pisze sie bodaj że :D osobno :P
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2006, o 11:39 przez Fanatyk_#1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Michaleks

#28 Postautor: Michaleks » 19 kwietnia 2006, o 11:39

Mój skład:
9. Knapp
10.Norris
11.Brhel
12.Louis
13.Rempała
14.Pavlic
15.Tomicek
16. Jeleniewski

PaniczTZ

#29 Postautor: PaniczTZ » 19 kwietnia 2006, o 11:39

Knapp i Jeleniewski sa za mlodzi i nie doswiadczeni :lol: i ich bym nie wystawial w meczu z Gnieznem. Niech jada emeryci oni dadza rade :shock:
TZ EMERYCI SIPMA W EKSTRALIDZE ;)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#30 Postautor: grzesieck » 19 kwietnia 2006, o 11:55

Fanatyk_#1 pisze:
grzesieck pisze:

bodajże.

no chyba tylko w Gnieźnie czlowieku.

edit:

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=5109
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#31 Postautor: Kiry » 19 kwietnia 2006, o 11:58

Większe pole manewru mają goście niż my i mogą wystawić całkiem ciekawy skład.
Przy trzech dobrych juniorach mogą łatać dziury w składzie przy ew. popisach swoich asów. Ja bym to widział tak:
1. ZETTERSTROM
2. PECYNA
3. ANDERSSON
4. M. CIEÅšLEWICZ
5. JENSEN
6. GOMÓLSKI
7. ALDEN
8. JABŁOŃSKI

A u nas:
9. Åšwist
10. Knapp
11. Brhel
12. Norris/Suchanek
13. Rempała
14. Michaluk
15. Tomicek
16. Jeleniewski

Norris ma mecz 21.04 wiec na sobotę można by go ściągnąć żeby pokręcił parę kółek w Lublinie. Nie patrzyłem jak Suchanek. Ale też zaprosiłbym go do nas na weekend.
Ustawić wszystkich pod taśmą parę razy i najsłabszy do boksu.
Obrazek

Fanatyk_#1

#32 Postautor: Fanatyk_#1 » 19 kwietnia 2006, o 12:07

grzesieck pisze:
Fanatyk_#1 pisze:
grzesieck pisze:

bodajże.

no chyba tylko w Gnieźnie czlowieku.

edit:

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=5109

rozdzielnie tez mozna ;P czek it

Kod: Zaznacz cały

http://so.pwn.pl/slowo.php?co=bodaj+

Kiry takiego skladu Startu nie zobaczysz w Lublinie. To by bylo oddane punktow za darmo. Ale jesli chodzi o sklad to wszystko wyjasni sie w piatek podczas sparingu w Poznaniu z tamtejszymi Skorpionami.

PS1 Widze ze jakis napaleniec zmienil nazwe tematu. No zal wam dupe sciska ze wasz klub juz sie nie nazywa MOTOR ja rozumiem, ale bez przesady.

PS2 Ja sapdam, wiec sie nie dziwcie ze nic nie bede pisal - powrot wieczorem.
Mam nadzieje ze mnie nkt nie zbanuje peace.

garsija

#33 Postautor: garsija » 19 kwietnia 2006, o 12:11

Moja opcja na Gniezno:

9.Brhel
10.Knapp
11.Norris
12.Jeleniewski
13.Rempała
14.Tomicek
15.Pavlic
16.Suchanek

Åšwistowi trzeba dac do zrozumienia,ze nie bedzie jezdzil tylko dlatego ze kiedys robil komplety w extralidze.U Knappa i Jelenia jestem pewien tych 8-9 pkt.,u Åšwista po ostatnich wyczynach jakos nie.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#34 Postautor: maestro76 » 19 kwietnia 2006, o 12:11

na gniezno trzeba dac szanse wykazania sie jeleniowi i sprawdzic suchanka w conajmniej 2 biegach-zaczyna nam sie sypac sklad wiec pora na zmiennikow.moj typ zestawienia par:

9.swist
10.knapp
11.brhel
12.jeleniewski
13.rempala
14.michaluk/pavlic
15.tomicek
16.suchanek
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#35 Postautor: maestro76 » 19 kwietnia 2006, o 12:15

Åšwistowi trzeba dac do zrozumienia,ze nie bedzie jezdzil tylko dlatego ze kiedys robil komplety w extralidze.U Knappa i Jelenia jestem pewien tych 8-9 pkt.,u Åšwista po ostatnich wyczynach jakos nie.

a norrisa jestes pewny :?:

u swista na 8 pkt mozna liczyc--z norrisem moze byc podobnie jak z louisem

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#36 Postautor: marcin_lub » 19 kwietnia 2006, o 12:19

maestro76 pisze:

a norrisa jestes pewny :?:

A kiedy chciałbyś sprawdzić Norrisa jak nie w tym meczu :?: może w następnym w Gorzowie, albo później Ostrów czy Zielona Góra :?: Wszystko się może zdarzyć (kontuzję) więc trzeba wiedzieć kogo na co stać :!: Mecz z gnieznem jest jedynym kiedy można jeszcze testować zwodników :!:

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#37 Postautor: maestro76 » 19 kwietnia 2006, o 12:24

dokladnie tak jak napisales.
norrisa sprawdzilbym w meczu wyjazdowym w ktorym i tak nie ma szans na zwyciestwo.na eksperymenty w meczu u siebie ktory musimy wygrac(min.10pkt)nie ma miejsca

rumburaque
Szkółkowicz

#38 Postautor: rumburaque » 19 kwietnia 2006, o 12:24

krótko: sprawdzać to trzeba było przed sezonem, na sparingach, a nie na meczach o punkty.
Aby do niedzieli, a wszystko siÄ™ odmieni.......

garsija

#39 Postautor: garsija » 19 kwietnia 2006, o 12:36

a norrisa jestes pewny

Nie jestem pewny,ale tylko on i Pavlic nie mieli okazji by sie zaprezentowac i dopoki tej szansy nie dostana to ciezko sie wypowiadac na temat przydatnosci do zespolu.Åšwist mial 2 okazje,z Grudziadzem wszyscy oczekiwali od niego wiecej,nie mowiac juz o meczu z Krosnem.Mam nadzieje ze nie bedziemy dla Åšwista ani innych naszych zawodnikow caritasem gwarantujacym starty bez wzgledu na forme.Zawiodl 2 razy-wypada ze skladu.Proste.

Danio

#40 Postautor: Danio » 19 kwietnia 2006, o 13:48

Opcja z wstawieniem Jelenia do podstawowego składu za Śwista wydaje mi się ciekawa. Jeżeli to prawda że Swist dysponuje wolnymi furmankami to należy jemu dać do zrozumienia że dopóki coś z tym nie zrobi to nie jedzie w żadnym meczu! na rezerwę wziąść Suchanka ale tylko wtedy puścić jego gdy stanie sie to konieczne!! Zastanawiam się czy Louis ma zakontraktowany w tej dacie mecz z Gnieznem

9. Knapp
10.Norris
11.Brhel
12.Jeleniewski/ Åšwist
13.Rempała
14.Pavlic
15.Tomicek
16. Suchanek

meridol

#41 Postautor: meridol » 19 kwietnia 2006, o 14:13

a moze zrobic spraing lub trening,przygotowac tor taki jak na niedziele i postawic sprawe jasno: najlepsi jada i bez dyskusji !!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#42 Postautor: RadeKas » 19 kwietnia 2006, o 14:22

Swoja droga kibic z Grzudziadza dal argument, ze Pulpet zna nasz tor wiec maja przewage. Ja jednak jakos, po tym co bylo mi dane zobaczyc rok temu, nie powiedzialbym, zeby go znal. Wrecz przeciwnie, po jego popisach w meczu z Grudziadzem mozna by wysnuc wniosek, ze ten tor opanowal jego, a nie na odwrot :lol:.

Co do meczu. Wiadomo, nasi w dolku, Gniezno na fali ambicji i nadziei wiec moze byc ciekawie. Oczywiscie nie ma innej opcji niz nasze zwyciestwo, ale przez jakis czas mecz pewnie bedzie na styku. Co do skladu to nawet nie chce mi sie o nim myslec. Wspolczuje Kasinskiemu, bo musi miec teraz niezly bol glowy. Swist, Knapp, Norris, Jelen, Suchanek, Brhel, Rempala. Miejsc 5 chetnych 7. Znow ktos bedzie musial poplakac troche w prasie, znow ktos bedzie wydzieral sie w parku maszyn. No coz... otwarcie rynku ma i plusy i minusy. Trzeba zaufac Kasie, bo i co innego mozemy zrobic?

Damy rade 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Danio

#43 Postautor: Danio » 19 kwietnia 2006, o 14:35

Sądze że już dziś po Mistrzostwach Czech będziemy mieli mniejszy orzech do zgryzienia. Suchanek da nam odpowiedź w jakiej jest formie na tle pozostałych czechów i jak się czuje Brhel, czy wciąż odczuwa skutki poobijania?

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#44 Postautor: Dj_Korgi » 19 kwietnia 2006, o 14:46

A ja bym dał Jelenia do podstawowego składu bo jak dla mnie będzie gryzł żużel żeby pokazać na co go stać . Nie ma innej opcji niż wygrana i to przynajmniej 10 punktów .
1.Brhel
2.Swist
3.Jeleniewski
4.Knapp
5.Rempała
6.Tomicek
7.Michaluk/Pavlic
8.Suchanek - przecież nie musi jechać .

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#45 Postautor: Talib » 19 kwietnia 2006, o 14:54

RadeKas pisze:Swoja droga kibic z Grzudziadza dal argument, ze Pulpet zna nasz tor wiec maja przewage.

Ale tę dziurę na ostatnim wirażu, w której zostawił nasze zwyciestwo z Grudziądzem na inaugurację już podobno nie ma. Zasypali, więc może znów się pogubi :).

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#46 Postautor: ravajas » 19 kwietnia 2006, o 14:58

Talib pisze:
RadeKas pisze:Swoja droga kibic z Grzudziadza dal argument, ze Pulpet zna nasz tor wiec maja przewage.

Ale tę dziurę na ostatnim wirażu, w której zostawił nasze zwyciestwo z Grudziądzem na inaugurację już podobno nie ma. Zasypali, więc może znów się pogubi :).

przesuneli w inne miejsce.... ja wiem, gdzie, ale nie powiem :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#47 Postautor: yamahaR1 » 19 kwietnia 2006, o 15:06

Najważniejsze to nie dawać Śwista i Knappa do jednej pary bo jakoś czarno widzę ich współpracę :roll: No i dalej nie wiemy czy będzie możliwość ściągnięcia Pavlica co też jest ważne inaczej w 1 biegu szczyt marzeń to będzie remis . Brhela nie ma co usprawiedliwiać żadnym poobijaniem we wcześniejszych zawodach bo sam nawet po meczu powiedział, że problem był w sprzęcie. Musi poprostu przyjechać wcześniej i go dopasować zresztą to samo cała reszta drużyny

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#48 Postautor: mikas » 19 kwietnia 2006, o 15:08

Na rezerwie musi jechac Jeleń i koniec. Skąd Wam do głowy w ogóle przychodzi opcja z Suchankiem. Facet cieniuje wszędzie gdzie pojedzie daje sie objeżdzać jakims Sanchezom i tym podobnym a Wy go chcecie brac do składu na mecz w Lublinie?? Jelen pokazał podczas meczu z Krosnem że jest szybki i nie chodzi tylko o to że przywiózł 3 punkty ale też o to z jak duża przewagą wygrał ten swój bieg. Fakt w drugim starcie przedobrzył ale widac że przynajmniej sprzętowo jest dobrze do sezonu przygotowany. Na treningach podobno też dobrze sie spisywał (nie widziałem osobiście ale takie słyszałem opinie) to po jaką cholere brac jakiegoś Suchanka??
A na rezerwie a nie w podstawowym składzie ma jechac dlatego, żeby juz na wstępie nie pozbawiac się zawodnika który w razie kiepskiej dyspozycji któregoś z podstawowych seniorów może go z powodzeniem zastąpić.
Uważam że w zależności od rozwoju sytuacji w meczu powinien pojechac te minimum 4 razy, zastępując w jednym biegu każdego z naszych podstawowych seniorów, lub tez zastępując któregoś kilkakrotnie jeśli którys w dwóch pierwszych biegach pojedzie kiepsko.

Mój skład:
9.Brhel
10.Åšwist
11.Knapp
12.Norris/Louis (jeśli ma ten mecz w kontrakcie)
13.Rempała
14.Michaluk/Pavlic
15.Tomicek
16.Jeleniewski
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Mateusz111
Junior

#49 Postautor: Mateusz111 » 19 kwietnia 2006, o 15:18

9.Brhel
10.Norris - kiedy ma pojechać jak nie z Gnieznem :?: :!:
11.Knapp
12.Åšwist
13.Rempała
14.Michaluk(Pavlic)
15.Tomicek
16.Jeleniewski

PS1 Widze ze jakis napaleniec zmienil nazwe tematu. No zal wam dupe sciska ze wasz klub juz sie nie nazywa MOTOR ja rozumiem, ale bez przesady.

Zobaczymy po meczu komu będzie żal dupe ściskał :twisted:

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#50 Postautor: arturek111 » 19 kwietnia 2006, o 15:31

Mateusz111 pisze:9.Brhel
10.Norris - kiedy ma pojechać jak nie z Gnieznem :?: :!:
11.Knapp
12.Åšwist
13.Rempała
14.Michaluk(Pavlic)
15.Tomicek
16.Jeleniewski

Zobaczymy po meczu komu będzie żal dupe ściskał :twisted:

No tak
tylko Twistego nam brakuje do składu na Gniezno - zresztą z tego co slyszałemn Świst stwierdził krótko- "jak nie zrobi min. 10 oczek w Grudziadzu to odpuszcza co najmniej 2 meczyki, (osobiscie dla mnie to niech sobie odpusci żużel - poniekąd moze smigać w Pile (bez obrazy dla Piły)
Także za Swista proponuje wstawienie "Danego"vel Jeleniewskiego raczej za michaluka wole chyba Pavlica (może coś przywiezie)
a przedewszystkim od czwartku a najpóźniej od piątku zacząc treningi