GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#326 Postautor: marcin_lub » 15 kwietnia 2006, o 17:40

meesha pisze:
marcin_lub pisze:W awizowanym składzie który podaje DW jest Tomas Suchanek pod nr 8 :!:

Awizowany skład składa się z sześciu zawodników. Dwóch ostatnich "ujawnia się" w dniu meczu (stąd puste pola w programie przy nrach 7/15 i 8/16 :roll: ). Można co najwyżej użyć tu sformułowania "w przewidywanym przez DW składzie..."

Na pewno wiadomo, że pod 8 nie wystąpi Świst :lol:

Tak poza wszystkim to chyba wcale niekoniecznie awizowany skład musi składać się z 6 zawodników... W artykule na SF dot. składów Rybnika i Torunia jeden ze składów nazwany jest awizowanym a drugi przypuszczalnym przy czy oba składy zawierają po 8 nazwisk... Żeby nie być gołosłownym dorzucam link:

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=117589

hayabusarider

#327 Postautor: hayabusarider » 15 kwietnia 2006, o 17:42

Mecz będzie ciężki z tego względu że nie jedzie Pavlic.
Jakby jechali we dwóch z Tomickiem,byłbym spokojny.
Andreas Messing zdrowiej Nam jak najszybciej!!.
Co do Louisa, wypowiadałem się już 2 tygodnie wcześniej,że to zwykły średniak,ale daj Boże by zrobił te 10pkt w Grudziądzu,chociaż w to wątpię.
Pozatym jaki mecz wyjazdowy mamy wygrać jak nie w Grudziądzu???
Jeśli go przegramy, nie będziemy w e-Lidze na Bank.
Ten mecz wszystko powie,Mam nadzieje że pokonamy Grudziądz,ponieważ w tej chwili jest słabo dysponowany, co widać.
Jeśli noga nam się tam pośliźnie (tfu tfu) to możemy sobie chodzić bez nadziei i emocji na dalsze zawody, ponieważ zostajemy w 1 lidze,chyba już na Wieki.

meesha
Trener
Kontakt:

#328 Postautor: meesha » 15 kwietnia 2006, o 17:49

marcin_lub pisze:wcale niekoniecznie awizowany skład musi składać się z 6 zawodników... W artykule na SF
No tak, SF to bardzo wiarygodne źródło wszelkich informacji :D

Pewnie, że drużyna gości może się zaanonsować już trzy dni przed meczem w pełnym ośmioosobowym składzie (łącznie z drugim juniorem i rezerwowym) - pytanie tylko po co :?: Po to żeby zmniejszyć sobie pole manewru (możliwość zmiany tylko dwóch zawodników ze składu awizowanego wcześniej) :?: :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#329 Postautor: Fork » 15 kwietnia 2006, o 17:53

Piotrbaz pisze:Jeśłi takim skłądem byśmy pojechali to GTŻ walczy o utrzymanie bo po porazce z zg i z nami jadą do ostrowa i tez pzegrają.. a my za to mamy pozniej mecz u siebie z gnieznem i 1 miejsce w tabeli :) .. jesli jedizemy innym to szkoda wogule gadac...

No to po co gadasz??

Ciesze się że Tomicek wybrał Polske a nie Anglie. Będzie on napewno dużym wzmocnieniem.
Ostatecznie ciekawy jestem kto wystÄ…pi pod numerem 2
Może warto postawić na Grześka? Oj... już sam nie wiem.
Dziwnym posunięciem było zapraszanie na mecz Louisa.
Wydaje mi się że i Świst i Knapp dali by rade w Grudziądzu.
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#330 Postautor: Cooper » 15 kwietnia 2006, o 17:59

Mecz bardzo wazny i trudny, ale na szczescie liga to nie system pucharowy i porazka, lub nawet kilka nie musi o niczym decydowac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

PaniczTZ

#331 Postautor: PaniczTZ » 15 kwietnia 2006, o 19:00

1.Brhel (1,2,2,2,) 7
2.Åšwist (3,3,1*,3,3) 13+1
3.Louis (2*,3,2*,2*,1) 10+3
4.Shields (3,1,3,3,3) 13
5.Rempała (3,2,3,3,2*) 13+1
6.Michaluk (0,0,-,-) 0
7.Tomicek (3,1*,2,0) 6+1
Ja to myśle żę wygraną mamy w kieszeni :lol: teraz bym sie zastanowił jaki warjant oszczędnościowy wybrać zeby dużo kasy w kieszeni klubu zostało :lol: Dlatego też Michaluka puściłbym 5 razy i Polaka tak ze 3 razy. A wtedy w kasie klubu forsa i sukces pierwsza klasa :D
pozdrawiam
TZ EMERYCI SIPMA W EKSTRALIDZE ;)

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#332 Postautor: dilucio » 15 kwietnia 2006, o 19:05

PaniczTZ pisze:1.Brhel (1,2,2,2,) 7
2.Åšwist (3,3,1*,3,3) 13+1
3.Louis (2*,3,2*,2*,1) 10+3
4.Shields (3,1,3,3,3) 13
5.Rempała (3,2,3,3,2*) 13+1
6.Michaluk (0,0,-,-) 0
7.Tomicek (3,1*,2,0) 6+1
Ja to myśle żę wygraną mamy w kieszeni :lol: teraz bym sie zastanowił jaki warjant oszczędnościowy wybrać zeby dużo kasy w kieszeni klubu zostało :lol: Dlatego też Michaluka puściłbym 5 razy i Polaka tak ze 3 razy. A wtedy w kasie klubu forsa i sukces pierwsza klasa :D
pozdrawiam

pieknie sobie to wszytsko wymysliles nie ma co :roll: 8)

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#333 Postautor: Nazir » 15 kwietnia 2006, o 19:59

DonKamizi pisze:Na podstawie tego co jest napisane w dzisiejszym Dzienniku Lubelskim niektórzy mogą wywnioskować, że Dyrektor w porozumieniu z Grześkiem nie wystawił go do składu. A o wiele prościej byłoby napisać, że to On SAM podjął taką decyzję. Słowa przytoczone w gazecie nie były wypowiedziane w kontekście meczu w Grudziądzu.
Najgorsze jest to, że Dyrektor nie potrafił osobiście i w pierwszej kolejności poinformować samego zainteresowanego o tym, że nie wystąpi w tym meczu.

Dobre rady zawsze w cenie... ale podkreślam: dobre, bo za inne to podziekuję...

Dziękuję

P.S. Nie ma takiej gazety jak Dziennik Lubelski

sledzio

#334 Postautor: sledzio » 15 kwietnia 2006, o 20:42

A czemu nikt nie spyta o Adama Shields'a !? Czy będzie mial sprawne motocykle na Lige Polską czy tez będzie szukał części do Motocykla po kolegach jak z Krosnem ! Jak Messing powiedzial ze jego części nie pasują do Ligi Polskiej i troszki mam obawe czy coś zrobil z tym bo chyba messinga a raczej napewno nie będzie w Grudziądzu !

RodzyN