piotr76 pisze:a jaki nick ma nasz tormistrz na forum, może mi zdradzisz to go zapytam
Åoptymista. Jest także specjalistÄ… od uprawy ogródków dziaÅ‚kowych i hodowli nornic.
Regdal pisze:piotr76 pisze:Mam pytanie do harrego czy już cały materiał przewidywany został dosypany na tor ?
O ile mi wiadomo to harry nie jest toromistrzem.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czarek pisze:
Dlaczego nikt, w kraju gdzie jest tyle problemów z klimatem, nie projektuje dachów zakrywających tor?
piotr76 pisze:Nie wiem może ktoś się orientuje ile by kosztowała wysuwana murawa może w ten sposób udało by się pogodzić piłke i żużel ... wiem że w angli i w niemczech są takie stadiony ...

Koper pisze:piotr76 pisze:Nie wiem może ktoś się orientuje ile by kosztowała wysuwana murawa może w ten sposób udało by się pogodzić piłke i żużel ... wiem że w angli i w niemczech są takie stadiony ...
Cooper pisze:Regdal pisze:piotr76 pisze:Mam pytanie do harrego czy już cały materiał przewidywany został dosypany na tor ?
O ile mi wiadomo, to nie trzeba byc toromistrzem, zeby zaobserwowac, czy caly sjenit zostal juz wysypany na tor. No chyba, ze Ty potrzebujesz o to pytac sie toromistrza.
m.a.c.i.e.k.s pisze:ale i tak tor musiałby "oplatać" boisko, musiał by być od boiska większy, więc ta wysuwana murawa to poprostu zbędna rzecz, chyba, że chcesz żeby z jednej strony wsuwała się murawa a z drugiej strony tor żużlowy. jeśli tak to pomysł na miarę nobla.
pozdro
Cooper pisze:Regdal pisze:piotr76 pisze:Mam pytanie do harrego czy już cały materiał przewidywany został dosypany na tor ?
O ile mi wiadomo, to nie trzeba byc toromistrzem, zeby zaobserwowac, czy caly sjenit zostal juz wysypany na tor. No chyba, ze Ty potrzebujesz o to pytac sie toromistrza.
facett pisze:teksty z 5-tysiacami sa chore ale mówienie ze may sie godzic na 11 tys jest tez złe.stadion powinno sie robić tak by pomieścił wszystkich chętnych .mysle że optimum to 18-25 tys.jesli rzeszów czy kielce mają o połowe mniejsze budżety a w kielcach mozna było robić na 15,5 tys to dlaczego nagle nie stac lublina.zwłaszcza ze teraz będzie mozliwośc dopłat 85%.na zygmuntowskcih dodac jeszcze 5-7 tys krzeselek i robic mimimum dla zuzla i pilki zeby poprostu mogly byc mecze.zrobic sektor gosci pod barem i tyle
piotr76 pisze:z parkingów wokół stadionu też by można troche grosza urwać .... nie wiem jak to jest teraz ....
Torsen pisze:piotr76 pisze:z parkingów wokół stadionu też by można troche grosza urwać .... nie wiem jak to jest teraz ....
Jest tak, jak piszesz - urywają. Np. lusterka urywają. I szyby wybijają też.