Do adminów
-
Smirnek_
- Senior
Przy wysyłaniu wiadomości wyskakuje u mnie taki komunikat
Niby w niczym to nie przeszkadza bo wiadomość jest i tak wysyłana no ale tak chciałem się dowiedzieć czy tylko ja tak mam
Kod: Zaznacz cały
Błąd Ogólny
Ran into problems sending Mail. Response: 452 4.3.1 Insufficient system storage
DEBUG MODE
Line : 143
File : smtp.php
Niby w niczym to nie przeszkadza bo wiadomość jest i tak wysyłana no ale tak chciałem się dowiedzieć czy tylko ja tak mam
Jak z domu piszę to jest OK, jak z pracy to wyskakuje podany wyżej komunikat więc u mnie fifty-fifty 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Re: Do adminów
Na poczatku sie przerazilem bo nowe forum wygladalo tragicznie ale teraz nie jest zle ;) Ciekawe jak funkcjonalnosc...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Åo matko i córko, ale siÄ™ przeraziÅ‚em jak to na poczÄ…tku zobaczyÅ‚em. Dobrze, że chÅ‚opaki popracowali nad tematem.
był inny styl początkowo, teraz wrocilismy do poprzedniego tylko troche unowoczesnionego.
Mamy najnowsza wersje forum, dzieki temu baza zmiejszyła się o połowe. Jest bardzo duzo fajnych narzedzi. Jeszcze wszystkich nie ogranełem, jak znajdziecie cos godnego uwagi to pisac ;]
Mamy najnowsza wersje forum, dzieki temu baza zmiejszyła się o połowe. Jest bardzo duzo fajnych narzedzi. Jeszcze wszystkich nie ogranełem, jak znajdziecie cos godnego uwagi to pisac ;]
Sie przetestuje dokladnie ale narazie wyglada i dziala oki ;)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja mam pytanie czy dalej istnieje coś takiego jak śledzenie tematów (powiadomienia przez e-mail) i gdzie to się włącza? Albo jestem ślepy albo nie widzę "Śledź odpowiedzi w temacie" ;) Tak poza tym forum wygląda bardzo zgrabnie i przyjemnie...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
wszystkie powiadomienia na e-mail wylaczone, bo pozniej nas za spam scigaja, pozatym niektorzy podali kiedys zle maile przy rejestracji i sa zwroty
kurde ludzie XXI w na forum <lol> <wink>
ciezko jakos sie przyzwyczaic narazie do nowego wygladu Forum.............. mysle ze z czasem przywykniemy
[quote="wojteko"]ciezko jakos sie przyzwyczaic narazie do nowego wygladu Forum.............. mysle ze z czasem przywykniemy[/quote]
Oj chyba, ze ktos juz za stary. Nie nauczysz starego psa nowych sztuczek ;)
Oj chyba, ze ktos juz za stary. Nie nauczysz starego psa nowych sztuczek ;)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:Oj chyba, ze ktos juz za stary. Nie nauczysz starego psa nowych sztuczek
no nie ma co !!! ladnie mnie podsumowales
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2007, o 22:21 przez wojteko, łącznie zmieniany 3 razy.
[quote="wojteko"][quote="bkapusta"]
Oj chyba, ze ktos juz za stary. Nie nauczysz starego psa nowych sztuczek ;)[/quote]
no nie ma co !!! ladnie mnie podsumowales :( jeszcze od psów mi sie dolecialo :( moze nierozmawiajmy juz o POLICJI ??!![/quote]
Swoja droga u mnie wychodzi, ze zle widac cytowane posty ;) Ma ktos tak jeszcze?
Oj chyba, ze ktos juz za stary. Nie nauczysz starego psa nowych sztuczek ;)[/quote]
no nie ma co !!! ladnie mnie podsumowales :( jeszcze od psów mi sie dolecialo :( moze nierozmawiajmy juz o POLICJI ??!![/quote]
Swoja droga u mnie wychodzi, ze zle widac cytowane posty ;) Ma ktos tak jeszcze?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Smirnek_
- Senior
Mam to samo. Ten sam problem jest jeszcze z pisaniem linków.
Smirnek_ pisze:Mam to samo. Ten sam problem jest jeszcze z pisaniem linków.
aaaa
gra
Czy można zrobić tak,żeby klikając na link otwierał się on w nowej zakładce (oknie) a nie w tej którą się aktualnie przegląda?
moze jeszcze z ta czcionka dalo by sie cos zrobic
na starym forum byla jakas bardziej przyjazna dla oka 
wojteko pisze:moze jeszcze z ta czcionka dalo by sie cos zrobicna starym forum byla jakas bardziej przyjazna dla oka
Sprawdzam tylko czy cytowanie dziala
Malo emotow w podstawowej wersji swoja droga
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.