Pytanie techniczne
Re: Pytanie techniczne
Przeładuj w wersji na komputer, potem można wrócić do mobilnej i działa.
Jest opcja, żeby wgrać na forum certyfikat? Nawet darmowy Let's Encrypt. Jak wchodzę z lapka, to dobija mnie komunikat bezpieczeństwa :)
zrobione
Dzięki :)
forum od ponad roku działa na komercyjnym serwerze, nie mamy darmowego hostingu jak kiedyś. Jakby ktoś chciał się dołożyć do opłat:
https://buycoffee.to/zuzel.info
wrzucę też linka na główną
https://buycoffee.to/zuzel.info
wrzucę też linka na główną
A można zrobić te reakcje przy postach typu lubię to! i inne? I forum w barwach naszego Motoru? Wtedy by nie jeden nie pożałował grosza.
Ostatnio zmieniony 20 października 2023, o 12:22 przez Perez, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Lubię to by się przydało
Jaki jest roczny koszt hostingu jeśli możesz zdradzić?
Jaki jest roczny koszt hostingu jeśli możesz zdradzić?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
musimy przeskoczyć na najnowszą wersję skryptu, może będzie trochę czasu jesienią, zimą. Wtedy będzie można korzystać z aktualnych modyfikacji i zlecić jakąś grafikę
szczerze mówiąc nie liczyłem tego nigdy, pewnie 500-1000 zł się zbierze rocznie
szczerze mówiąc nie liczyłem tego nigdy, pewnie 500-1000 zł się zbierze rocznie
Kurde, pamiętam czasy jak za stówke/dwie rocznie można było sobie bez problemów ogarnąć naprawdę dobry hosting :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Będzie coś sie działo w temacie hostingu i odświeżeniu designu?
- tezetomaniak
- Trener
Szczególnie, że styl forum jest od ruskich ;)
-
Dorianyates
Nie mogę się zalogować na stare konto - albo zapomniałem hasła albo coś tam innego się wydarzyło - proszę o kontakt jakiegoś admina na to nowe ( maestro76 )
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Witam. Czy komuś z Was również strona forum nie chce działać lub działa bardzo wolno od pewnego czasu?
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 2025, o 13:01 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
Potwierdzam, u mnie jest tak samo.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Może @grzesieck lub @Shack coś wiedzą więcej na ten temat.
Ostatnio zmieniony 9 grudnia 2025, o 19:45 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie tak jest od Piatku. Moze to tego wina:
W piątek rano użytkownicy na całym świecie zgłaszali poważne problemy z dostępem do popularnych stron i aplikacji - m.in. Linkedin czy Canva. Winowajcą okazała się globalna awaria Cloudflare, czyli firmy, która obsługuje około 20 procent internetu. Problemy zaczęły się od "wewnętrznej degradacji usług”, a wiele serwisów w Polsce i na świecie przestało działać.
atak ddos na serwery operatora, powoli przywracają normalne działanie