Do adminów
- dannie
- Kadrowicz
- Kontakt:
Re: Do adminów
To chyba lepiej napisać w jakimś wątku (np. na 20-lecie forum), bo tutaj nikt nie zagląda ;)
Wszyscy zaglądają ale takie rzeczy to chyba tylko Shack może zrobić ale pewnie chłop nie ma czasu na głupoty...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
jak będzie baner to wstawię. Sam grafiki nie ogarnę bo nie umiem :(
Mogę Ci pomóc :)
jak coś stworzycie to dajcie mi na maila
hej, ostatnio zacząłem otrzymywać powiadomienia z forum o tym że ktoś odpowiedział w temacie który "obserwuje" mimo że pomimo komentarzy w tematach to ja nigdzie żadnej obserwacji nie subskrybowałem
nigdy nie dostawałem wcześniej powiadomień, mało tego nie potrafię zlokalizować sposobu "odobserwowania" tematu
w mailu jest informacja
mało tego w panelu użytkownika mam wyłączone wszelkie "powiadomienia a mino to dostaje maile" co można z tym zrobić?
nigdy nie dostawałem wcześniej powiadomień, mało tego nie potrafię zlokalizować sposobu "odobserwowania" tematu
w mailu jest informacja
Jeśli nie chcesz już obserwować tego tematu, kliknij odnośnik „Zaprzestań
obserwacji tematu” znajdujący się na dole tematu na forum lub użyj
odnośnika zamieszczonego poniżej:
viewtopic.php?uid=5180&f=10&t=157&unwatch=topic
mało tego w panelu użytkownika mam wyłączone wszelkie "powiadomienia a mino to dostaje maile" co można z tym zrobić?
Brakuje mi trochę możliwości/opcji polubienia/podziękowania/docenienia postów. Zdarzają się perełki, a trochę bez sensu jest odpisywanie na nie na zasadzie "cudo", itp. :) Dałoby się coś w temacie zrobić? :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"

Czytał Łukasz Benz
Już w tamtym roku chyba o tym pisaliśmy, że takie polubienia by się przydały, ale bez efektu, czyli raczej nie takie proste ;)
To jest agresywny marketing
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.