Powiedziałbym, że niezły.... Start meczu. Chyba może być celebracja na Zygmuntowskich dzisiaj.
Edit: może jednak nie
Inne sporty
Re: Inne sporty
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Zajechanie w tej serii jest na kosmicznym poziomie. Nie wiem kto jest faworytem 7 meczu. Wygra albo agresja albo glowa, czyli nic nie wiadomo
RadeKas pisze:Powiedziałbym, że niezły.... Start meczu. Chyba może być celebracja na Zygmuntowskich dzisiaj.
Edit: może jednak nie
Z całym szacunkiem ale myślenie/pisanie w czasie stykowego meczu(szczególnie koszykówki) o jakiejś celebracji jest delikatnie mówiąc głupie.
"Z całym szacunkiem" "delikatnie mówiąc głupie" :) To coś jak "uprzejmie zapraszam wypierdalać" xD
Nie wiem, co złego jest w mówieniu/pisaniu/myśleniu o wygranej/celebracji. Całe kibicowanie opiera się na wierze w swój zespół. Celowo piszę "wierze", bo sport często "weryfikuje" oczekiwania :) Ja tam w poście Kolegi wyżej nic złego nie widzę, nie zaczął otwierać szampana i szykować confetti ubierając buty na przywitanie drużyny w Lbn. A nawet gdyby to też nic złego :)
Nie wiem, co złego jest w mówieniu/pisaniu/myśleniu o wygranej/celebracji. Całe kibicowanie opiera się na wierze w swój zespół. Celowo piszę "wierze", bo sport często "weryfikuje" oczekiwania :) Ja tam w poście Kolegi wyżej nic złego nie widzę, nie zaczął otwierać szampana i szykować confetti ubierając buty na przywitanie drużyny w Lbn. A nawet gdyby to też nic złego :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz