Inne sporty

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Inne sporty

#726 Postautor: RadeKas » 20 czerwca 2025, o 17:42

Powiedziałbym, że niezły.... Start meczu. Chyba może być celebracja na Zygmuntowskich dzisiaj.

Edit: może jednak nie
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#727 Postautor: papi » 20 czerwca 2025, o 19:22

Zajechanie w tej serii jest na kosmicznym poziomie. Nie wiem kto jest faworytem 7 meczu. Wygra albo agresja albo glowa, czyli nic nie wiadomo

Raczejj
Junior

#728 Postautor: Raczejj » 21 czerwca 2025, o 08:11

RadeKas pisze:Powiedziałbym, że niezły.... Start meczu. Chyba może być celebracja na Zygmuntowskich dzisiaj.

Edit: może jednak nie

Z całym szacunkiem ale myślenie/pisanie w czasie stykowego meczu(szczególnie koszykówki) o jakiejś celebracji jest delikatnie mówiąc głupie.

blajar
Trener

#729 Postautor: blajar » 21 czerwca 2025, o 08:22

"Z całym szacunkiem" "delikatnie mówiąc głupie" :) To coś jak "uprzejmie zapraszam wypierdalać" xD

Nie wiem, co złego jest w mówieniu/pisaniu/myśleniu o wygranej/celebracji. Całe kibicowanie opiera się na wierze w swój zespół. Celowo piszę "wierze", bo sport często "weryfikuje" oczekiwania :) Ja tam w poście Kolegi wyżej nic złego nie widzę, nie zaczął otwierać szampana i szykować confetti ubierając buty na przywitanie drużyny w Lbn. A nawet gdyby to też nic złego :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa" :lol:
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt: