Inne sporty
Re: Inne sporty
"Zaczyna to przypominać..." pisane podczas miazgi w trzecim secie. Tak, ten set wyglądał jak wczorajszy mecz i tylko o tym pisałem. Zawsze wszystko trzeba Ci tak tłumaczyć? :)
Nadludzie! :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
No, wystarczyło popsioczyć i wyszło dobrze
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Leon z Lublina zapewnia medal ;). Ola z Lublina ze złotem, a wieczorem Julka z Lublina jeszcze się będzie biła o finał. COS powinni utworzyć w naszym sportowym eldorado.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Kargolo pisze:"Zaczyna to przypominać..." pisane podczas miazgi w trzecim secie. Tak, ten set wyglądał jak wczorajszy mecz i tylko o tym pisałem. Zawsze wszystko trzeba Ci tak tłumaczyć? :)
Oj dobra luzik ;) narazie wolno wszystko odbieram bo się czuję jakby mi ktoś piłką lekarską przyp....
albo nie, jakby mi Leon w gębę zaserwował. Ufffff
Ja nie wiem co tam się wydarzyło, jak po kontuzji Janusza i na blokadzie Zatorskiego Oni to wyciągnęli. Po minach Amerykanów przed 5 setem było widać, że też nie wiedzą i nie wierzą. Raz na nie wiem ile trafia się taki mecz, cieszę się, że mogłem go obejrzeć, 3 razy zejść na zawał i wstać jak Swędrowski darł gębę, że jest dobrze. Luuuuuuuuuuudzie! To nie na moje nerwy!! Ale czad! :)
edit: a dziś jeszcze finał boksu i półfinał 400m. Na taką środę na IO czekałem :)
edit: a dziś jeszcze finał boksu i półfinał 400m. Na taką środę na IO czekałem :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
ezbeg pisze:Zapaśnik ma szansę na brąz, ale musi trzymać kciuki aby ten który go pokonał awansował do finału. Wtedy dostałby się do repasaży. Tam są dziwne zasady.
No i udało się, jutro nasz zawodnik weźmie udział w repasażach.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kdsz pisze:Leon z Lublina zapewnia medal ;). Ola z Lublina ze złotem, a wieczorem Julka z Lublina jeszcze się będzie biła o finał. COS powinni utworzyć w naszym sportowym eldorado.
Zaraz coś sympatyczny Pan senator z Gorzowa wymyśli, że medale w takich sportach się nie liczą ;)
ezbeg pisze:kdsz pisze:Leon z Lublina zapewnia medal ;). Ola z Lublina ze złotem, a wieczorem Julka z Lublina jeszcze się będzie biła o finał. COS powinni utworzyć w naszym sportowym eldorado.
Zaraz coś sympatyczny Pan senator z Gorzowa wymyśli, że medale w takich sportach się nie liczą ;)
I przyczepi się, że Julka jest jednak z Chełma ;)
Julia tylko Chomska!
Jak Julia przegra to będzie dwóch facetów w finale bokserskim kobiet na olimpiadzie.
Trzymaj się tam dziewczyno !
Trzymaj się tam dziewczyno !
Jest finał! Sky is the limit! Brawo Julia! :)
To już niezapomniany występ, jak wpieprzy na koniec facetowi to zapewni sobie nieśmiertelność.
To już niezapomniany występ, jak wpieprzy na koniec facetowi to zapewni sobie nieśmiertelność.
Walka wyglądała beznadziejnie, ale liczy się wynik. Niestety jak przeciwniczka ogarnia to ten taniec już taki efektywny nie jest. Tak czy siak brawo. Dzisiaj weszło wszystko.
Richie Faulkner:
Ale jaja.
Niesamowita jest Julia.
Niesamowita jest Julia.
Dziwny ten boks olimpijski, ciężko się to trochę oglądało.
Tak czy siak brawo dla naszej :)
Tak czy siak brawo dla naszej :)
Motor mocny
Nasza chyba lepiej kondycyjnie to wyciągnęła.
Genialny wynik.
Lubelski dzień w Paryżu :)
Genialny wynik.
Lubelski dzień w Paryżu :)
- tezetomaniak
- Trener
Od kwalifikacji do finału, tańcząc i bawiąc się. Robi show, jest potencjał na dobre kontrakty reklamowe po igrzyskach ;)
Tak jest. Ola ze złotem, Julia i Leon w finale.
Senatora już kark boli od stania na głowie ;)
Szeremety nie da się nie lubić. Show i taniec w ringu, widać że kocha boksować i ma wielką radochę z samego udziału w IO. Z jednej strony zabawa, a z drugiej ogromna wiara we własne umiejętności, bo z tego co pamiętam to już po pierwszych walkach mówiła o medalu.
Senatora już kark boli od stania na głowie ;)
Szeremety nie da się nie lubić. Show i taniec w ringu, widać że kocha boksować i ma wielką radochę z samego udziału w IO. Z jednej strony zabawa, a z drugiej ogromna wiara we własne umiejętności, bo z tego co pamiętam to już po pierwszych walkach mówiła o medalu.
Jakimś cudem udało się odpalić Maxa ma dwie ostatnie rundy walki Julki choć mówiłem sobie, że boksu oglądać nie będę. Ale skoro nawet żona nalegała :)
Fantastyczny dzien Polski, a Maria taka bardzo niepolska. Dziewczyna ma zdrowie i formę akurat co 4 lata na igrzyska.
Mnie cała drama meczu siatkarzy ominęła, bo akurat prowadziłem i mecz śledziłem w radiu gdzie podali, że przegraliśmy 3 seta do 14, a potem że wygrywamy w czwartym 24-22, więc nie wiedziałem, co się działo w tym czasie :)
Fantastyczny dzien Polski, a Maria taka bardzo niepolska. Dziewczyna ma zdrowie i formę akurat co 4 lata na igrzyska.
Mnie cała drama meczu siatkarzy ominęła, bo akurat prowadziłem i mecz śledziłem w radiu gdzie podali, że przegraliśmy 3 seta do 14, a potem że wygrywamy w czwartym 24-22, więc nie wiedziałem, co się działo w tym czasie :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kułynycz przebija się przez repasaże i ok. 19:30 zawalczy o brąz.
Strasznie mi wstyd, że tak szybko napisałem, że odpadł :D
Strasznie mi wstyd, że tak szybko napisałem, że odpadł :D
Szpakowski błagam skończ już karierę.
Richie Faulkner:
Właściwie to w zapasach było 5, bo jest dwóch brązowych medalistów. Mało zabrakło.
A Szpakowski na emeryturze już był po mundialu w Katarze. Wrócił jakoś na wiosnę.
A Szpakowski na emeryturze już był po mundialu w Katarze. Wrócił jakoś na wiosnę.
- tezetomaniak
- Trener
Tymczasem
Dyskryminowano moją osobę, nie pozwolono mi zabrać sparingpartnera na najważniejszą imprezę w moim życiu. Działacze, którzy rządzą związkiem, niestety nie lubią takich zawodników, jak ja, którzy poświęcają wszystko i mają coś do powiedzenia. Jest mi przykro, bo zamiast przyjechać tutaj mój sparingpartner, to działacze przyjechali sobie z osobami towarzyszącymi - ujawnił po porażce o brązowy medal w zapasach Arkadiusz Kułynycz, który całego siebie zostawił na macie w stawce z legendą, Żanem Bełeniukiem
Wczoraj też Mateusz Rudyk powiedział parę słów o związku kolarskim, a wcześniej Dawid Tomala o lekkoatletycznym.
Pełna komuna i kolesiostwo w związkach. To o czym pisałem kilka dni temu. Sportowcy mają w Polsce ciężko, ale działacze mają się znakomicie.
Pełna komuna i kolesiostwo w związkach. To o czym pisałem kilka dni temu. Sportowcy mają w Polsce ciężko, ale działacze mają się znakomicie.