Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
Mogę napisać to samo 
Została podana klasyfikacja XI rundy typera bez meczu Zielona Góra - Gorzów. Mecz ten odbędzie się 30 czerwca i zostanie przerzucony do XIII rundy typera. Nie będziemy go typować ponownie a punkty za typy zostaną podane jako ostatni (jedenasty) mecz XIII rundy.
Korzystając z okazji bardzo proszę wszystkich typujących o uważne podawanie swoich typów z wyraźnym znakiem "+" lub "-" przy typie (oprócz typu "0"). Nie bawie się w interpretacje co autor miał na myśli i w przeciwnym przypadku mogę nie zaliczyć typu.
Korzystając z okazji bardzo proszę wszystkich typujących o uważne podawanie swoich typów z wyraźnym znakiem "+" lub "-" przy typie (oprócz typu "0"). Nie bawie się w interpretacje co autor miał na myśli i w przeciwnym przypadku mogę nie zaliczyć typu.
Nie żebym się czepiał.
Ale skoro Zielona - Gorzów liczymy wraz z którąś tam kolejką, to co za problem typować ten mecz jeszcze raz?
Zawsze może ktoś chciałby zmienić swój typ, a dlaczego miałby tego nie zrobić skoro do meczu pozostało 10 dni?
Ale skoro Zielona - Gorzów liczymy wraz z którąś tam kolejką, to co za problem typować ten mecz jeszcze raz?
Zawsze może ktoś chciałby zmienić swój typ, a dlaczego miałby tego nie zrobić skoro do meczu pozostało 10 dni?
XIII runda typera będzie typowana w tym tygodniu (do 26 czerwca) i musiałbyś ponownie typować ten mecz do tego czasu. Moim zdaniem nie ma powodów, dla których trzeba zmieniać typ w ciągu tych kilku dni.
Jesteś organizatorem, panem i władcą tej zabawy.
Torun Tarnow byl wynik 56:34, a wiec +22 a nie +24, prosze o poprawienie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dzięki Cooper. Dobrze, że sprawdzasz. Faktycznie wpisałem zły wynik. Aktualizację wrzucę wieczorem.
Ja naprawde nie sprawdzam, ale rzucilo mi sie w oczy:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Punktacja XI rundy poprawiona.
Jerry, w zwiazku z tym, ze mecz ZG-Rzeszow zostal odwolany mozna jeszcze typy zmienic?
Motor mocny
Tak, odblokowałem wątek i zmieniłem date i godzinę typowania.
Ponieważ w XII rundzie odbyły się tylko dwa mecze, więc zdecydowałem się na ich połączeniu z najbliższymi meczami niedzielnymi w jedną rundę. Tak więc w XII rudzie będą zawarte dwa dzisiejsze mecze, niedzielne mecze i czwartkowe derby lubuskie.
Cała klasyfikacja zostanie podana zatem po ostatnim, czwartkowym meczu.
Cała klasyfikacja zostanie podana zatem po ostatnim, czwartkowym meczu.
A mecz Falubazu z Foliami będzie typowany jeszcze raz czy zostają te typy? I do której kolejki będzie zaliczany - do tej 10 lipca?

Jest jeden mecz 6 lipca, jeden mecz 10 lipca i cała kolejka 17 lipca - połączymy to w jedną rundę. Jeszcze pomyślę, ale raczej zatypujemy jeszcze raz.
W oczekiwaniu na ostatni, czwartkowy mecz XII rundy zdradzę, że póki co liderami tejże rundy są Cooper i karolspeedway. Cooper powraca na pozycję lidera klasyfikacji generalnej.
Legenda do XII rundy typera:
1. Orzeł Łódź - PSŻ Poznań
2. KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów
Z. Zawodnik:
3. Unia Leszno - Unibax Toruń
4. Stal Gorzów - Unia Tarnów
5. Stal Rzeszów - Sparta Wrocław
6. Wybrzeże Gdańsk - ROW Rybnik
7. Lokomotiv Daugavpils - GTŻ Grudziądz
8. Polonia Bydgoszcz - Start Gniezno
9. PSŻ Poznań - Orzeł Łódź
10.KSM Krosno - Ostrovia Ostrów
11.Polonia Piła - Wanda Kraków
12.Kolejarz Rawicz - Kaskad Równe
13.Falubaz Zielona Góra - Stal Gorzów
1. Orzeł Łódź - PSŻ Poznań
2. KMŻ Lublin - Ostrovia Ostrów
Z. Zawodnik:
3. Unia Leszno - Unibax Toruń
4. Stal Gorzów - Unia Tarnów
5. Stal Rzeszów - Sparta Wrocław
6. Wybrzeże Gdańsk - ROW Rybnik
7. Lokomotiv Daugavpils - GTŻ Grudziądz
8. Polonia Bydgoszcz - Start Gniezno
9. PSŻ Poznań - Orzeł Łódź
10.KSM Krosno - Ostrovia Ostrów
11.Polonia Piła - Wanda Kraków
12.Kolejarz Rawicz - Kaskad Równe
13.Falubaz Zielona Góra - Stal Gorzów
Strasznie dziurawa ta runda. Poczekam na terminy meczów odwołanych i wtedy zobaczymy jak sklasyfikujemy te mecze.
Ponieważ jeszcze nie ma ustalonych terminów wszystkich odwołanych meczów, a czas ucieka daje możliwość ponownego typowania meczu Zielona Góra - Reszów. Zostało na typowanie 2 dni, więc jeśli ktoś nie zatypuje zalicze poprzedni typ.
Mecze XIII rudny
Tarnów - Częstochowa (przełożony na 6.07)
Łódź - Gdańsk (przełożony na 9.07)
Rybnik - Poznań (przełożony na 10.07)
Gniezno - Daugavpils (przełożony na 10.07)
nie będą typowane ponownie. Ich wyniki zostaną zaliczone do klasyfikacji XIII rundy.
Mecz: Lublin - Rawicz (przełożony na 31.07) będzie typowany ponownie w którejś z kolejnych rund.
Nie ma jeszcze wyznaczonej daty odwołanego meczu Kraków - Krosno.
Mecze XIII rudny
Tarnów - Częstochowa (przełożony na 6.07)
Łódź - Gdańsk (przełożony na 9.07)
Rybnik - Poznań (przełożony na 10.07)
Gniezno - Daugavpils (przełożony na 10.07)
nie będą typowane ponownie. Ich wyniki zostaną zaliczone do klasyfikacji XIII rundy.
Mecz: Lublin - Rawicz (przełożony na 31.07) będzie typowany ponownie w którejś z kolejnych rund.
Nie ma jeszcze wyznaczonej daty odwołanego meczu Kraków - Krosno.
Jest możliwość zatypowania meczów XIII kolejki, które się nie zostały rozegrane?
trening czyni mistrza.
Wolałbym nie. Typowanie rundy XIII zostało zakończone w ustalonym terminie, który dotyczył wszystkich. Nie chcę robić wyjątków, bo jak jednej osobie pozwole to później ktoś jeszcze zachce sobie pozmieniać typy przełożonych meczów i zrobi się bałagan nie do opanowania. Poza pierwszym, wyznaczonym terminem typujemy mecze tylko wtedy jeśli są rzucone do ponownego typowania oficjalnie dla wszystkich, żeby były równe szanse.
W związku z rozpoczynającym się dzisiaj moim urlopem i wyjazdem wszystkie klasyfikacje podam raczej dopiero po moim powrocie. Nie wiem jak będzie z siecią więc dostęp do forum mogę mieć tylko z komórki.
Wypoczywaj w spokoju, a na forum nie zaglądaj bo se popsujesz wywczasy
Nikt bez klasyfikacji na zawał nie fiknie chyba 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
W związku ze znanym już wynikiem meczu Daugavpils - Poznań 40-0 (przed zakończeniem typowania) typy tego meczu nie będą brane pod uwagę.
Zaległości typera zostały nadrobione. Punktacja rund XIII i XIV już dostępna.
W XV rundzie typera oczywiście typy meczu Poznań - Grudziądz także nie będą liczone. Póki co sypnęło niespodziankami więc po dzisiejszych trzech meczach mamy dwóch liderów z zaledwie 8 punktami