Typer - komentarze
Re: Typer 2007 - komentarze
Hans jak bedziesz liczyl nastepna kolejke podlicz tez te mecze dwa zalegle
Wiem wiem 
Pisalem dwa razy na PW do Ciebie ale jakies bledy wyskakuja i nie wiem czy dochodzilo to do Ciebie 
korgi, przez przypadek wywalilem Twoje typowania 9 kolejki, wiec dobrze by bylo gdybys zatypowal jeszcze raz...
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
to ze wracam w niedziele nie znaczy ze trzeba kasować moje typy ;P na szczęście mam kolegów i internet w komórce
gosciu prosze cie nie pierdol glupot, gdybym chcial zebys byl "wykluczony" z 9 kolejki to bym wywalil te twoje typowania po prostu, a nie pisal o tym w 2 tematach i jeszcze wysylal ci PW, wiec pomysl choc troszke
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dj_Korgi pisze: na szczęście mam kolegów
o w dupe
zaczynam sie bac o Grzesieceka:>

- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
spokojnie - jestem szczepiony
Podliczyłem punkty wczorajszej IX kolejki (+ dwa zaległe) lecz wstrzytmam się do czasu wyjaśnienia pewnej kwestii. Mianowicie Fork, sting i BR typowali dwukrotnie kolejkę. Nasz regualmin mówi o nie uwzględnianiu typów ale zważywszy na zamieszanie w związku z reorganizacją forum (i przypadków usunięcia części postów) czekam na wyjaśnienia i wskazówki co robić 
Jesli typy byly takie same, to warunkowo nie robmy problemu. Jesli byly inne to, mamy klopot. 
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2007, o 18:16 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Problem w tym, że są zgoła różne a w jednym poście Fork chyba nawet by wygrał kolejkę 
W takim razie proponuje zaliczyc te gorsze typy lub ewentualnie pierwsze w kolejnosci

"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Uważam, że powinieneś brać 1 post pod uwagę.
Myśle, że powinieneś wziąść pod uwagę pierwszy wysłany post z typami.
Małe nieporozumienie.. 1 post wysłałem kilka dni wczesniej niz drugi i o nim.. zapomnialem ;p
Oho.. chca mi odebrac wygrana
Oho.. chca mi odebrac wygrana
trening czyni mistrza.