Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
No, korzystalem ze stat na syfach, gdzie nie bylo 2 ostatnich meczow Jacy. Po ci doliczeniu okazało się ze przeskoczyl Steada.
Tak samo z Richardsonem w 1 lidze. Przez mordobicie z Miesiacem stracil wygraną na rzecz Łaguty i moje 15 pkt poszlo w... :]
Tak samo z Richardsonem w 1 lidze. Przez mordobicie z Miesiacem stracil wygraną na rzecz Łaguty i moje 15 pkt poszlo w... :]
Kurde, za poprzednią kolejke dostałem 3 punkty bo zniknęły moje typy, teraz w ogóle nie jestem podliczony.
O co chodzi w tej zabawie ?
Zmęczenie sezonem?
O co chodzi w tej zabawie ?
Zmęczenie sezonem?
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz
Za znikniecie nie odpowiadam, nie usuwam przeciez nikomu postów :]
A za tą kolejkę Ci policzylem, ale widocznie musiałem w excelu zlikwidowac podczas kasowania zer tym, ktorzy nie typowali wcale kolejki. Wybacz, zaraz poprawiam.
A zmęczenie jest cholerne, prawdopodobnie rzuce to w diaby po tym sezonie :p
A za tą kolejkę Ci policzylem, ale widocznie musiałem w excelu zlikwidowac podczas kasowania zer tym, ktorzy nie typowali wcale kolejki. Wybacz, zaraz poprawiam.
A zmęczenie jest cholerne, prawdopodobnie rzuce to w diaby po tym sezonie :p
Dzięki za poprawkę. W końcu to całe 5 punktów 
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz
Ja też poproszę o policzenie punktów za ostatnie dwa mecze.
a dlaczego nie mam dodatych punktów za b1 ?
A gdzie szampan i kwiaty dla najlepszego typera 2010 r. ?

Mialem blad w excelu i nie dodalo punktów za najlepszego zawodnika w Rybniku.
Tym samym o 5 punktów wiecej otrzymują:
malyex, Arczii, MLSpeedy, pav, RadeKas, Krychs, spiks, jerry78, Hela
________
Gratulacje dla Sledzia :]
Tym samym o 5 punktów wiecej otrzymują:
malyex, Arczii, MLSpeedy, pav, RadeKas, Krychs, spiks, jerry78, Hela
________
Gratulacje dla Sledzia :]
Pierwszy mój sezon typowań i srebrny medal
nie jest źle 
Gratulacje dla Śledzia !!!
Gratulacje dla Śledzia !!!
Ja tradycyjnie prosze o podliczenie klasyfikacji wszechczasow,bo tam jestem w czolowce
Graty Sledziu.
Graty Sledziu.
co ciekawe najlepsza srednia w klasyfikacji wszechczasow, oprocz tych ktorzy debiutowali w tym roku, ma 'znafca speedwaya' Czarek :]
a tak w ogole to musisz bardziej sie starac Mikas w przyszlym roku jezeli chcesz zebym stracil 1 miejsce
a tak w ogole to musisz bardziej sie starac Mikas w przyszlym roku jezeli chcesz zebym stracil 1 miejsce
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ooo chociaz w klasyfikacji wszechczasow jestem na podium
Ale śr./sezon niezbyt niezbyt 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
grzesieck pisze:co ciekawe najlepsza srednia w klasyfikacji wszechczasow, oprocz tych ktorzy debiutowali w tym roku, ma 'znafca speedwaya' Czarek :]
Widzę, że przyczepiło się do mnie kilku forumowych frajerów i - niczym SS-mani szarpiący Żyda za chałat - ciągną tym jednym moim cytatem, tworząc odpowiednią atmosferę. Tymczasem, jak się dobrze zastanowić, Tomasz Gollob w poprzednim stanie umysłu nie byłby zapewne w stanie zdobyć IMŚ. Na całe szczęście porzucił toksyczną babę, co jak wiadomo oczyszcza rozum i ciało każdego mężczyzny, przeżył drugą młodość i można śmiało obstawiać jego następne sukcesy.
PS. "Znawca spidłeja", a nie "znafca speedwaya"
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- _piotrusss
- Kadrowicz
No ale Czarku... wystarczyło przyznanie się do błędu i pokazanie drobinki pokory, a z pewnością nikt by już nie pamiętał o Twoim nieszczęśnym wpisie.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- niespokojny
- Trener
Czarek pisze:grzesieck pisze:co ciekawe najlepsza srednia w klasyfikacji wszechczasow, oprocz tych ktorzy debiutowali w tym roku, ma 'znafca speedwaya' Czarek :]
Widzę, że przyczepiło się do mnie kilku forumowych frajerów i - niczym SS-mani szarpiący Żyda za chałat - ciągną tym jednym moim cytatem, tworząc odpowiednią atmosferę. Tymczasem, jak się dobrze zastanowić, Tomasz Gollob w poprzednim stanie umysłu nie byłby zapewne w stanie zdobyć IMŚ. Na całe szczęście porzucił toksyczną babę, co jak wiadomo oczyszcza rozum i ciało każdego mężczyzny, przeżył drugą młodość i można śmiało obstawiać jego następne sukcesy.
PS. "Znawca spidłeja", a nie "znafca speedwaya"
To Ty rzuciles fekaliami w tablice? Bo tylko osoba o podobnym "stanie umyslu" moze pisac takie bzdety. A jaka metafora, adekwatna do sytuacji
Widzę, że przyczepiło się do mnie kilku forumowych frajerów
Dla mnie to podpada pod bana. Jak ktos dostal bana za "swiniaka" to za to tym bardziej powinien. Moze odpoczynek nauczy kolege pokory. Piotruss ma racje, wystarczyloby powiedziec "pomylilem sie" i pewnie kazdy by zapomnial o sprawie. A tych "frajerow" i "znafcow spitleja" jest 3/4, tych co typowalo.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
grzesieck pisze:
Gdybym nie zawalil ostatniej kolejki gdzie stracilem do Ciebie 8 punktow to juz bym Cie dogonil. Przed nia mielismy tyle samo punktow we "wszechczasow".
Za rok o tej porze bedzie juz zgodnie z planem...moim planem
Chciałbym poinformować że z końcem sezonu 2010 zakończyłem moją typerową działalność i w kolejnych sezonach będę się już tylko ograniczał do typowania. Zuzel.info już mnie nudzi i zaglądałem na nie w zasadzie tylko żeby ogarnąć ten dział.
Mam nadzieję, że ktoś zechce przejąć ten cyrk, widzę nawet jednego dobrego kandydata :]
Dziękuje i pozdrawiam
Mam nadzieję, że ktoś zechce przejąć ten cyrk, widzę nawet jednego dobrego kandydata :]
Dziękuje i pozdrawiam
niespokojny pisze:To Ty rzuciles fekaliami w tablice? Bo tylko osoba o podobnym "stanie umyslu" moze pisac takie bzdety. A jaka metafora, adekwatna do sytuacji. Zamiast przyznac sie do bledu, zbulwersowany
probujesz sie smiesznie wybielac. Chyba nie nauczyli w UPR ze za swoje slowa sie odpowiada. A takie geniusze
![]()
Zastanawiam się czego ciebie nauczyli w Samoobronie, poza kilkutygodniowym onanizowaniem się z kolegami czyimś cytatem.
- niespokojny
- Trener
Dla scislosci to nie jest onanizowanie(znajdz sobie dziewczyne, powodzenia) tylko przypominanie forumowym pajacom z gilem pod nosem, ktorym wydaje sie ze sa najmadrzejsi, gdzie jest ich prawdziwe miejsce w szeregu. Jak masz jakas sprawe do mnie to napisz na priva, albo powiedz prosto w oczy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Dla scislosci to nie jest onanizowanie(znajdz sobie dziewczyne, powodzenia) tylko przypominanie forumowym pajacom z gilem pod nosem, ktorym wydaje sie ze sa najmadrzejsi, gdzie jest ich prawdziwe miejsce w szeregu. Jak masz jakas sprawe do mnie to napisz na priva, albo powiedz prosto w oczy.
Źle mnie zrozumiałeś. Jestem hetero, mam żonę, dzieci i nie mam do ciebie - jak wy to nazywacie - "sprawy". Podsumowując: przestań mnie zaczepiać, bo mnie wkurzasz, a na forum znajdź sobie inny obiekt zainteresowania.
Nikt nie jest zainteresowany przejęciem typera? Ja, jak już pisałem, rezygnuję.
Nikt 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A jest możliwość wystawienia gdzieś bazy danych (najlepiej MS SQL Server) na jakimś serwerze? Możnaby stworzyć aplikację w php z automatyczną autetykacją po loginach forumowych, gdzie każdy mógłby wpisywać swoje typy i automatycznie by się wszystko liczyło, bo taka ręczna robótka to masakra. To pytanie pewnie do administratora, ale może ktoś coś wie?