Starty Sledzia i Piszcza w Anglii
Starty Sledzia i Piszcza w Anglii
mecze w anglii - Ipswich V Panthers 49-44
Ht 1 Richardson, Andersen, Bird, Piszcz 3-3, 3-3
Ht 2 Appleton, Bager, King, Jansen frm 1-5, 4-8
Ht 3 Havelock, Jensen, A Dryml, Louis 2-4, 6-12
Ht 4 L Dryml, Nicholls, Appleton, Jansson 2-4, 8-16
Ht 5 Richardson, Jensen, Piszcz, Louis 2-4, 10-20
Ht 6 Andersen, L Dryml, Bager, Bird f (2nd) 3-3, 13-23
Ht 7 Nicholls, Havelock, King, A Dryml 4-2, 17-25
Ht 8 Bird, Piszcz, Jansen, Appleton 7-2, 24-27
Ht 9 Jensen, Louis, L Dryml, Bager 5-1, 29-28
Ht 10 Havelock, Andersen, A Drmyl, Bird 2-4, 31-32
Ht 11 Nicholls, Richardson, Piszcz, King X 3-3, 34-35
Ht 12 Jensen, Bager, Havelock, King 3-3, 37-38
Ht 13 Nicholls, Andersen, Richardson, L Dryml 5-1, 42-39
Ht 14 A Dryml, Louis, Appleton, King 2-4, 44-43
Ht 15 Jensen, Nicholls, L Dryml, Richardsson 5-1, 49-44
Hans 9+1
Danny Bird 7+1
Jesper B 13
Chris Louis 4+1
Scotty Nicholls 13+1
Danny King 2
Kim Jansson 1
Lee 9 (5)
Tomasz 4+1(4)
Havvy 9+1(4)
Ales 5(4)
Lukas 7(5)
Henning 5+2(4)
Andrew 5(4)
wyniki za : http://pborospeedway.proboards7.com/ind ... y&start=30
tomasz piszcz w debiucie 4+1 (4) czyli całkiem nie żle
Ht 1 Richardson, Andersen, Bird, Piszcz 3-3, 3-3
Ht 2 Appleton, Bager, King, Jansen frm 1-5, 4-8
Ht 3 Havelock, Jensen, A Dryml, Louis 2-4, 6-12
Ht 4 L Dryml, Nicholls, Appleton, Jansson 2-4, 8-16
Ht 5 Richardson, Jensen, Piszcz, Louis 2-4, 10-20
Ht 6 Andersen, L Dryml, Bager, Bird f (2nd) 3-3, 13-23
Ht 7 Nicholls, Havelock, King, A Dryml 4-2, 17-25
Ht 8 Bird, Piszcz, Jansen, Appleton 7-2, 24-27
Ht 9 Jensen, Louis, L Dryml, Bager 5-1, 29-28
Ht 10 Havelock, Andersen, A Drmyl, Bird 2-4, 31-32
Ht 11 Nicholls, Richardson, Piszcz, King X 3-3, 34-35
Ht 12 Jensen, Bager, Havelock, King 3-3, 37-38
Ht 13 Nicholls, Andersen, Richardson, L Dryml 5-1, 42-39
Ht 14 A Dryml, Louis, Appleton, King 2-4, 44-43
Ht 15 Jensen, Nicholls, L Dryml, Richardsson 5-1, 49-44
Hans 9+1
Danny Bird 7+1
Jesper B 13
Chris Louis 4+1
Scotty Nicholls 13+1
Danny King 2
Kim Jansson 1
Lee 9 (5)
Tomasz 4+1(4)
Havvy 9+1(4)
Ales 5(4)
Lukas 7(5)
Henning 5+2(4)
Andrew 5(4)
wyniki za : http://pborospeedway.proboards7.com/ind ... y&start=30
tomasz piszcz w debiucie 4+1 (4) czyli całkiem nie żle
- ! ... m@tti ... !
- Łoptymista
- Trener
Tylko zdaniem http://www.przegladzuzlowy.pl występ Piszcza był bardzo słaby. Ciekawe co ich uprawnia do wystawiania tak surowych ocen?
Faktem jest, że TP nic rewelacyjnego nie pokazał, ale też plamy nie dał i nie przywiózł czterech zer. Kiedy następny mecz angielski Piszczyka?
Faktem jest, że TP nic rewelacyjnego nie pokazał, ale też plamy nie dał i nie przywiózł czterech zer. Kiedy następny mecz angielski Piszczyka?
Jak na pierwszy raz Tomek pojechał zupełnie przyzwoicie. Trzeba wziąć pod uwagę, ze to dopiero początek sezonu.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
2.T.Piszcz - (0,1,2,1') 4+1
I jeszcze 2 opinie kibicow ktorzy widzieli w akcji Tomka:
The suprise for me was the so-called untried number two, Piszcz. After a slow start he looked much better, and I think that he could do very well at home for the Panthers.
A big mention to Tomasz Piszcz who suprised me. After a poor start he looked a fast and aggressive type of rider. One to watch for i think!
(He would also have had a heat win but for a shocking reffing decision in Ht11! :angry: GRRRRRRR!)
Czekajmy wiec na kolejne wystepy Tomka w Anglii a na pewno im wiecej bedzie mial doswiadczenia z tamtejszym speedwayem to i wyniki beda co raz lepsze
I jeszcze 2 opinie kibicow ktorzy widzieli w akcji Tomka:
The suprise for me was the so-called untried number two, Piszcz. After a slow start he looked much better, and I think that he could do very well at home for the Panthers.
A big mention to Tomasz Piszcz who suprised me. After a poor start he looked a fast and aggressive type of rider. One to watch for i think!
Czekajmy wiec na kolejne wystepy Tomka w Anglii a na pewno im wiecej bedzie mial doswiadczenia z tamtejszym speedwayem to i wyniki beda co raz lepsze
Kubbas pisze:Niestety , Tomek jak zwykle zostaje na starcie :]
Gdyby Startował Tak jak np. Darek Sledz czy Janusz Stachyra to ze swoim uporem i walecznoscia mogl by byc jednym z czolowych polskich zawodnikow...
Spokojnie Panowie, to dopiero początek sezonu, dajcie trochę Tomkowi pojeździć.
MOTOR LUBLIN
-
Speedway Fan
- Senior
Tak jak napisał Maxx,to dopiero początek sezonu i pierwszy pobyt Tomka w Anglii.Poczekajmy- dajmy troche czasu na wjeżdżenie sie w angielskie tory.Nie od razu Kraków ......Jestem optymistą co do startów Tomka na wyspach.Napewno stać go na dobre wyniki wśród elity startującej w lidze angielskiej.

- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Podsumowujac start Tomka na wyspach trzeba odpowiedziec sobie na jedno pytanie a mianowicie ile punktow powinnien robic na angileskich torach zawodnik klasy Piszczyka. Ja osobiscie uwazam ze Tomek pokazal sie z jak najlepszej strony uwazam rowniez ze do 8pkt. jest w stanie dociagnaćw innych meczach . Mam nadzieje że starty na wyspach traktuje jako trening i nauke przed robieniem kompletow w naszej lidze.
P.S.
Jesli ktos z przegladu zuzlowego uwaza ze Tomek pojechal fatalnie to gratuluje mu poczucia humoru i obiektywnego patrzenia na zuzel
(skonczony kretyn)
Do zobaczenia w Rzeszowie!!!!!!!!!!!!!
P.S.
Jesli ktos z przegladu zuzlowego uwaza ze Tomek pojechal fatalnie to gratuluje mu poczucia humoru i obiektywnego patrzenia na zuzel
(skonczony kretyn)
Do zobaczenia w Rzeszowie!!!!!!!!!!!!!
-
Piotrbaz
Witam.
Miło widzieć optymizm, ale wydaje mi się, że przemawia przez Was bardziej lokalny patriotyzm, niż obiektywizm - "faktyczny".
Mam przeczucie, że Tomasz Piszcz uzyska średnią w elite około 1,25-1,45 / bieg. To dla niego i tak będzie spory sukces jak na debiut w lidze angielskiej, bo dla mnie pomimo, że z Lublina jestem, to uważam go za ŚREDNIAKA (na dzień dzisiejszy).
Za rok, może dwa, kto wie ....
P.S.
Nie bierzcie sobie tego zbytnio do serca (forum czytam i wiem, jak na jednych działają takie wpisy).
Pozdrawiam.
Miło widzieć optymizm, ale wydaje mi się, że przemawia przez Was bardziej lokalny patriotyzm, niż obiektywizm - "faktyczny".
Mam przeczucie, że Tomasz Piszcz uzyska średnią w elite około 1,25-1,45 / bieg. To dla niego i tak będzie spory sukces jak na debiut w lidze angielskiej, bo dla mnie pomimo, że z Lublina jestem, to uważam go za ŚREDNIAKA (na dzień dzisiejszy).
Za rok, może dwa, kto wie ....
P.S.
Nie bierzcie sobie tego zbytnio do serca (forum czytam i wiem, jak na jednych działają takie wpisy).
Pozdrawiam.
...
-
Speedway Fan
- Senior
jechal na luzie... czyli na biegu jalowym ?
Tomek pojechal tam po nayke a nie na wycieczke i dla niego zaden mecz na tych torach na pewno nei jest na luzie. Zreszta Anglicy tez tak do tego nie podchodza, tam bardzo liczy sie podejscie zawodnika do swoich obowiazkow. W tym sezonie ze startami na Wyspach pozegnal sie juz Kujawa, a menedzer Ipswich Magda Zimny-Louis tez mowila ze na razie ma dosc polskich zawodnikow ktorych tak chetnie sciagala w poprzednich latach.
Tomek pojechal dobrze poniewaz on nie jest w tym zespole do zdobywania dwucyfrowek. Beda pewnie spotkania gdzie pojedzie na 7-8 oczek ale beda tez trudne tory gdzie nie radzily sobie wieksze gwiazdy i dorobek punktowy moze byc w granicach 0-1.
Najwazniejsze ze w ogole chcial wystartowac w Anglii bo to znaczy ze ma w sobie duzo ambicji i checie bycia co raz lepszym.
Tomek pojechal tam po nayke a nie na wycieczke i dla niego zaden mecz na tych torach na pewno nei jest na luzie. Zreszta Anglicy tez tak do tego nie podchodza, tam bardzo liczy sie podejscie zawodnika do swoich obowiazkow. W tym sezonie ze startami na Wyspach pozegnal sie juz Kujawa, a menedzer Ipswich Magda Zimny-Louis tez mowila ze na razie ma dosc polskich zawodnikow ktorych tak chetnie sciagala w poprzednich latach.
Tomek pojechal dobrze poniewaz on nie jest w tym zespole do zdobywania dwucyfrowek. Beda pewnie spotkania gdzie pojedzie na 7-8 oczek ale beda tez trudne tory gdzie nie radzily sobie wieksze gwiazdy i dorobek punktowy moze byc w granicach 0-1.
Najwazniejsze ze w ogole chcial wystartowac w Anglii bo to znaczy ze ma w sobie duzo ambicji i checie bycia co raz lepszym.
-
Speedway Fan
- Senior
Gawrzyk pisze:z tego co mowil to nie jechal na 100%
szkoda nadstawiac kosci na poczatku sezonu i to w meczu towarzyskim.
w peterborough powinno byc lepiej bo tam juz troche trenowal. na poczatku nie obylo sie bez klopotow...
ja stawiam ze nie raz jeszcze zaskoczy kibicow swoja jazdÄ….
tylko cos ze startami trzeba by bylo zrobic
moze analiza kaset ze startami Hansa by pomogla. tÄ… metodÄ… gollob sie troche podciagnal w tej kwestii..
Gawrzyk no może te kasety by coś dały bo Gollob kiedyś też nie miał za dobrych startów!!
Morth pisze:Jeśli chodzi o starty to uważam że dużo bliżej niż kasety z Hansem ma do Daniela Jeleniewskiego jego niech nasladuje,gdyby wszyscy mieli starty Jelenia bylo by wspaniale.
ZgodzÄ™ sie ze moglby z podpatrzyc Jelenia
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
A dzisiaj wieczorem mecz Poole - Peterborough.
Poole
1. Jason Lyons
2. Bjarne Pedersen
3. Magnus Zetterstrom (c)
4. Davey Watt
5. Tony Rickardsson
6. Antonio Lindback
7. Daniel Davidsson
Peterborough
1. Lee Richardson
2. Tomasz Piszcz
3. Gary Havelock (c)
4. Ales Dryml
5. Lukas Dryml
6. Henning Bager
7. Ricky Ashworth
Pierwsza para panter jest rewelacyjna
. Zobaczymy jak tam Tomek pojedzie. Może chociaż on dostarczy nam w tych ciężkich dniach troche radości.
Pozdr.
Poole
1. Jason Lyons
2. Bjarne Pedersen
3. Magnus Zetterstrom (c)
4. Davey Watt
5. Tony Rickardsson
6. Antonio Lindback
7. Daniel Davidsson
Peterborough
1. Lee Richardson
2. Tomasz Piszcz