Nie mam pozwolenia na dokładne informowanie ale napiszę tak:
Wcale bym sie nie zdziwił, gdyby w przyszłym roku były w Lublinie dwa kluby żużlowe.
Nowy klub w Lublinie?
Nowy klub w Lublinie?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Re: Skład na sezon 2014
No, czyli wychodzi na to, że trzeba iść na całość i nie patrzeć na to ile się wydaje, bo wtedy miasto da więcej pieniędzy. Trochę tego nie rozumiem, ale ok 
Co do reszty? Zgoda, jeśli oczywiście jakieś poważne persony byłyby zainteresowane tworzeniem klubu. Myślę, że duża część kibiców wolałaby nawet start od II ligi, gdyby za ten nowy klub zabrał się ktoś wiarygodny (dla kibica), z układami, z wizją na rozwój marki klubu, jego wizerunku i szkolenie młodzieży. Jedno jest pewne, o kredyt zaufania u kibiców dla tego "ktosia" byłbym spokojny, gorzej jakby później zaczęły być powielane błędy obecnie nam panującego i kibice by to zwęszyli
W każdym bądź razie harry, ja w nowy klub póki co nie wierzę i nie widze ku temu warunków. Naprawdę musiałoby skończyć się obecnie katastrofą sportową lub finansową, żeby taki projekt mógł wypalić. W to drugie z resztą uwierzyć jestem w stanie. Wystarczy, że komuś będzie zależało na odcięciu wpływów dla klubu z miasta i Bogdanki i można otwierać nową kartę.
Co do reszty? Zgoda, jeśli oczywiście jakieś poważne persony byłyby zainteresowane tworzeniem klubu. Myślę, że duża część kibiców wolałaby nawet start od II ligi, gdyby za ten nowy klub zabrał się ktoś wiarygodny (dla kibica), z układami, z wizją na rozwój marki klubu, jego wizerunku i szkolenie młodzieży. Jedno jest pewne, o kredyt zaufania u kibiców dla tego "ktosia" byłbym spokojny, gorzej jakby później zaczęły być powielane błędy obecnie nam panującego i kibice by to zwęszyli
W każdym bądź razie harry, ja w nowy klub póki co nie wierzę i nie widze ku temu warunków. Naprawdę musiałoby skończyć się obecnie katastrofą sportową lub finansową, żeby taki projekt mógł wypalić. W to drugie z resztą uwierzyć jestem w stanie. Wystarczy, że komuś będzie zależało na odcięciu wpływów dla klubu z miasta i Bogdanki i można otwierać nową kartę.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
O tej właśnie katastrofie sportowej pisałem..
harry pisze:Nie mam pozwolenia na dokładne informowanie ale napiszę tak:
Wcale bym sie nie zdziwił, gdyby w przyszłym roku były w Lublinie dwa kluby żużlowe.
Czemu Harry skasowałeś drugą czesc posta? były tam bardzo ciekawe informacje... ktoś kazał?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez, a możesz zreferować, bo nie załapałem się na lekturę?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Post był widoczny krótko, zdążyłem na niego jedynie odpowiedzieć i tyla, a skoro harry go wyczyścił, to znaczy, że albo się zagalopował albo rzeczywiście komuś mógł jakąś "krzywde" nim wyrządzić. W każdym bądź razie, chyba najlepiej będzie jak to sam harry jeszcze raz zreferuje. Skoro ktoś posta "obcina" to chyba zależy mu, aby na ten temat szeroko nie dyskutować.
Dlatego pozwolisz, że z fiszką tego posta nie "wystąpie", zanim harry nie wyjaśni powodów tego "obcięcia"
Dlatego pozwolisz, że z fiszką tego posta nie "wystąpie", zanim harry nie wyjaśni powodów tego "obcięcia"
harry pisze:Nie mam pozwolenia na dokładne informowanie ale napiszę tak:
Dwa zespoły już macie. Jeden na rundę zasadniczą a drugi na finałową.
- niespokojny
- Trener
Teraz wszystko tak zaplanowane, że drugi zespół nie będzie potrzebny
.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak będzie nowy klub to tylko pod nazwą TŻ SIPMA LUBLIN!!
Moja ulubiona !