http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33377 ... -weglu-kmz
Rosjanin - a to już gwarantuje trzymanie pełnego gazu

- Do sezonu będę przygotowany na 120%. Trenuję wspólnie z kolegami z drużyny w rodzinnym Bałakowie. Chodzimy na basen, salę gimnastyczną, karate, biegamy i jeździmy na motocrossie. Do Polski przyjeżdżam na początku lutego i tutaj będę kończył przygotowania fizyczne, plus zajmę się kompletowaniem motocykli. Na początku marca planujemy wspólnie z Funny-Team’em wyjechać do Gorican na pierwsze treningi – kończy Kudriaszow.
Karol Baran pisze:Moim ulubionym zajęciem są skoki na kanapie - zaśmiał się żużlowiec. - A tak szczerze, to nie mam ulubionych ćwiczeń. Trzeba się przygotowywać w bardzo szerokim zakresie. Żużel jest inną dyscypliną, niż wszystkie sporty. Od kilku miesięcy chodzę do pracy, a trenuję indywidualnie poza godzinami, na tyle na ile mam czas
klops pisze:Karol Baran pisze:Moim ulubionym zajęciem są skoki na kanapie - zaśmiał się żużlowiec. - A tak szczerze, to nie mam ulubionych ćwiczeń. Trzeba się przygotowywać w bardzo szerokim zakresie. Żużel jest inną dyscypliną, niż wszystkie sporty. Od kilku miesięcy chodzę do pracy, a trenuję indywidualnie poza godzinami, na tyle na ile mam czas
Co tam motocross i karate. Skoki na kanapie to jest trening
1. brak zawodnika