Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Mam zaszczyt otworzyć wątek o zbliżającym się meczu. Można się napinać. Z ciekawością, ale jednocześnie z niczym nieuzasadnionym spokojem oczekuje na ten mecz, podbudowany wygranym ostatnio zakładem z Torsenem podczas meczu z Piłą, kiedy to wspomniany Kolega, przed pierwszym biegiem sugerował 3:3 a ja mu powiedziałem (wtedy jeszcze pół-żartem): zobaczysz, że Rempała pojedzie Śwista. Tak też się stało.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
No to teraz powiedz kto powiezie Jacka Rempałę.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
a moge ja?
Dryml, Baran, Puszakowski
styka? :]
Dryml, Baran, Puszakowski
styka? :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Oczywiście że styka ale co jak nie trafisz?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- niespokojny
- Trener
W pierwszej kolejnosci stawiam na Tomka Rempale. Zobaczycie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Rymel będzie czy Anglia? Jak zrobią ciężki tor to pewnie Jacenty nie poszaleje. Bardziej obawiałbym się tego, że może dość mocno zasugerować ziomkom jak tu jechać.
Rymela nie ma na ten mecz. Ma zawody w Newcastle.
mamy porę monsunową - może deszcz nas uratuje
- niespokojny
- Trener
Jak bez Rymla nie wygramy to nie mamy czego szukac w drugiej rundzie, gdzie mamy odrobic bonusa
. Oprocz Jacentego i Jankowskiego moim zdaniem nie ma sie kogo obawiac. A mamy miec juz na Lodz podobno dobrego juniora? A moze i senior sie jeszcze jeden trafic.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Z Rymlem czy bez musimy ten mecz wygrać. Szkoda jednak, że go nie będzie bo zobaczylibyśmy siłę naszej paki. Jak nikt się nie posypie to myślę, że do 38-40 na lajcie wygramy.
A czy tam się zdarza odwoływanie meczów w przeddzień terminu? Bo taka sytuacja należy, w sumie, do rzadkości. A odwołanie zawodów godzinę przed planowanym rozpoczęciem, kiedy wszyscy są dawno w parkingu, za wiele nam nie daje.Gelo pisze:mamy porę monsunową - może deszcz nas uratuje
Zdarzają się. Tylko musi lać, od piątku poprzedzającego mecz, bez przerwy 
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2010, o 01:20 przez Jcob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Deszcz w Lublinie :]
Mi sie tak marzy, wtedy bym mógł obejrzeć jakby znów przełożyli ;p
Mi sie tak marzy, wtedy bym mógł obejrzeć jakby znów przełożyli ;p
harry pisze:No to teraz powiedz kto powiezie Jacka Rempałę.
Chociażby Baran który wyprzedził Jacka na łódzkim betonie na dystansie co wydawało się rzeczą niemożliwą, do tego dochodzi Puzon, który jest w na tyle dobrej formie żeby powieźć go, bo nawet w Łodzi jak mu się źle jechało (z powodu choroby) to też go powiózł w biegu 14
Jeśli nasi dawali radę ze Świstem to spokojnie powinni dać radę z Rempała, który na dystansie nie jest jakiś strasznie szybki, bo kondycja już nie ta
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
harry pisze:No to teraz powiedz kto powiezie Jacka Rempałę.
się zrobi tor po kolana i nie skręcą
Jestem podobnego zdania jak poprzednicy. Uważam, że Puzon i co najmniej jeszcze Dryml z powodzeniem pokażą mu swój numer startowy na plecach. Tadzik również.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Tadzik jak mu pryśnie kamyczkami po oczach, to się Jacenty nie pozbiera 
Motor mocnyj!
- kmzlublinfan
- Senior
Na pewno wszyscy powinni się pojawic na treningu przed tym meczem. Ja nie wyobrażam sobie sytuacji, że ktoś kto chce jechac w tak ważnym meczu, nie weźmie udziału w treningu przed nim. Może wróci na tor Tomek Piszcz?
kmzlublinfan pisze:Na pewno wszyscy powinni się pojawic na treningu przed tym meczem. Ja nie wyobrażam sobie sytuacji, że ktoś kto chce jechac w tak ważnym meczu, nie weźmie udziału w treningu przed nim. Może wróci na tor Tomek Piszcz?
Ja nie chce się tutaj spinać ani nic z tych rzeczy, ale już było mówione, że Piszcz nie wróci na tor. Można przeczytać o tym między innymi w wątku-Trening
Ciężko póki co wypowiadać się co do wyniku bo nie znamy naszego pełnego składu na to spotkanie. Mam na myśli 5-tego seniora i zagranicznego juniora.
Jeśli Dryml pojedzie na maxa, Puszak i Tomek Rempała podobnie jak z Piłą, Karol zrobi sobie znowu I-ligową furę (a takowe już miewał), piąty senior pojedzie na te 8-10 pkt, Tadek wkońcu wykorzysta w pełni moc swojego szybkiego silnika i junior zagraniczny okaże się mega wymiataczem to mamy szansę nawet na to upragnione 60-30. Szkoda tak naprawdę nieobecnośi Rymela na to spotkanie bo wtedy byłbym spokojniejszy, ale nie mamy wyjścia. Muszą wszyscy pojechać na 100% bez żadnej wpadki z dużą dozą szczęścia...
Może jestem niepoprawnym optymistą, ale liczę na tego wymarzonego bonusa...
Jeśli Dryml pojedzie na maxa, Puszak i Tomek Rempała podobnie jak z Piłą, Karol zrobi sobie znowu I-ligową furę (a takowe już miewał), piąty senior pojedzie na te 8-10 pkt, Tadek wkońcu wykorzysta w pełni moc swojego szybkiego silnika i junior zagraniczny okaże się mega wymiataczem to mamy szansę nawet na to upragnione 60-30. Szkoda tak naprawdę nieobecnośi Rymela na to spotkanie bo wtedy byłbym spokojniejszy, ale nie mamy wyjścia. Muszą wszyscy pojechać na 100% bez żadnej wpadki z dużą dozą szczęścia...
Może jestem niepoprawnym optymistą, ale liczę na tego wymarzonego bonusa...
SyFy pisze:Szkoleniowiec drugoligowego klubu poinformował, jakich zawodników zabierze na Ukrainę. Będą to: Tomasz Piszcz, Tomasz Rempała, Mariusz Puszakowski, Tadeusz Kostro i Kamil Zieliński. W lubelskiej ekipie wystąpi ponadto Paweł Miesiąc.
a wie moze ktos co z Baranem ? czego nie jedzie
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Zeby zrobić bonusa to trzeba się dzisiaj ostro do roboty zabrać. Koniecznie trzeba zatrudnić minimum jednego zawodnika seniora i juniora. Bezwzględnie ostry trening z nowymi oponami, na którym MUSZĄ być wszyscy a jeszcze lepiej jakiś sparing w okolicach srodka tygodnia. Pełna mobilizacja. Jeżeli nie będzie nowego juniora to Edberg z Hadkiem nawet dwa treningi powinni jechać. Czasy oszczędności czas zakończyć. Do tego przygotować odpowiedni tor i wtedy można próbować odrabiać stracone szanse. Albo mamy cel awansować albo sobie śpijmy i nie zawracajmy głowy...
harry nagle poczul szanse na bonusa z lodzia, to moze oznaczac tylko jedno... :>
METHANOL ADVENTURE TEAM
no przecież teoretycznie możemy wygrać różnicą 60pkt ... ba.. nawet 75 jakby mieli 30 defektów
Bonus jest sprawa otwarta. Nawet Torun w zeszlym sezonie mial wpadki ponizej 30 pkt. (w tym chyba tez w Bydgoszczy). Co prawda KMZ to nie Falubaz ale i Orzel to nie Apator.
Ja Was proszę - jaki bonus?