14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
Awizowane składy na mecz KSM Krosno - Redstar KMŻ Lublin (sportowefakty.pl)
Redstar KMŻ Lublin
1. Karol Baran
2. Andreas Messing
3. Jacek Rempała
4. Richard Hall
5. Tomasz Rempała
6. Rafał Klimek
KSM Krosno
9. Jan Jaros
10. Roman Chromik
11. Kenneth Hansen
12. Krister Jacobsen
13. Josef Franc
14. Mateusz Kowalczyk
Redstar KMŻ Lublin
1. Karol Baran
2. Andreas Messing
3. Jacek Rempała
4. Richard Hall
5. Tomasz Rempała
6. Rafał Klimek
KSM Krosno
9. Jan Jaros
10. Roman Chromik
11. Kenneth Hansen
12. Krister Jacobsen
13. Josef Franc
14. Mateusz Kowalczyk
carpe diem!
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
jest jakis wyjazd organizowany?
No i gitara, w Krosnie jest sie gdzie poscigac i warto jeszcze raz sciagnac Halla. Na pewno taki tor bardziej pasuje to jego stylu jazdy niż opolska kreda.
P.S. Kalix, jest tylko bus, jest w nim już komplet ludu. Ale Ciebie widziałem na liście więć podobno nim jedziesz ;p
P.S. Kalix, jest tylko bus, jest w nim już komplet ludu. Ale Ciebie widziałem na liście więć podobno nim jedziesz ;p
Po co bus? Do Krosna raptem 240 km. Wystarczy skrzyknąć się w parę osób i jechać osobowym. Wyjdzie taniej, szybciej i wygodniej niż...busem. Do zobaczenia w Krośnie, a jutro na Zygmuntowskich!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway pisze:jest tylko bus, jest w nim już komplet ludu.
Uuu szkoda, że nie ma już miejsc

DJPEPE pisze:Po co bus? Do Krosna raptem 240 km. Wystarczy skrzyknąć się w parę osób i jechać osobowym. Wyjdzie taniej, szybciej i wygodniej niż...busem. Do zobaczenia w Krośnie, a jutro na Zygmuntowskich!
...chyba, że sie wychodzi o 5 rano z wesela, a nie ma kto zasiąść za stery :]
Wtedy bus się przydaje ;p
Speedway pisze:DJPEPE pisze:Po co bus? Do Krosna raptem 240 km. Wystarczy skrzyknąć się w parę osób i jechać osobowym. Wyjdzie taniej, szybciej i wygodniej niż...busem. Do zobaczenia w Krośnie, a jutro na Zygmuntowskich!
...chyba, że sie wychodzi o 5 rano z wesela, a nie ma kto zasiąść za stery :]
Wtedy bus się przydaje ;p
Prawie na każdy wyjazd jadę po ..weselu i to muszę być do końca, a potem pakowanie sprzętu, zawiezienie do domu , wniesienie, itd Najczęściej w ogóle nie śpię i nie narzekam. Jak ktoś chce...
Tym razem też wesele ..może kogoś spotkam ?
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2009, o 10:07 przez DJPEPE, łącznie zmieniany 1 raz.
ja sie dziwie ze byl organizowany wyjazd dla wszystkich do opola i rawicza gdzie stosunkowo jest dosc daleko i można było przewidziec ze zainteresowanie bedzie srednie chociazby dlatego ze planowany powrót byl w srodku nocy a wiekszość rano zaczyna prace a gdy wyjazd jest blisko to nikt nie chce sie go podjac ze wzgledu na wczesniejsze trudności. Troszke to mało logiczne bo własnie do krosna i lodzi mamy najblizej i pewnie na te wyjazdy bylo by najwiecej chetnych. No ale cóż juz wczesniej meesha napisał ze nie zorganizuje wiecej wyjazdów wiec pozostają prywatne auta.
Fajnie ze przynajmniej kibice z krosna przyjadą do nas. Na sf ktos napisał ze wybiera sie spora grupa.
Fajnie ze przynajmniej kibice z krosna przyjadą do nas. Na sf ktos napisał ze wybiera sie spora grupa.
Pozdrawiam
wczesniej meesha napisał ze nie zorganizuje wiecej wyjazdów
No ale chyba ja nie jestem jedyna osoba w miescie zdolna zorganizowac taki wyjazd :p Sluze nawet numerami telefonow do kilkunastu przewoznikow
PS. Pepe jak chcesz się licytować to ja w niedziele kończę pracę o 7 rano i w busa
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No trochę szkoda, że nie ma wyjazdu. Bo być może nawet bym się wybrał, bo do Krosna jest najbliżej.
@meesha niepotrzebnie odczytałeś mój post jako zarzut w twoim kierunku ze nie zorganizujesz tego wyjazdu. Wyraźnie napisałem "nikt nie zorganizuje" mając na myśli innych ludzi ale podkresliłem również fakt ze mało prawdopodobne jest to ze ktos poza Tobą sie tego podejmie piszac ze pozostaja prywatne auta. Nie dziwie sie ze odechcialo Ci sie to robic po poprzednich promocjach i ofertach last minute ale dziwie sie jedynie ze nikt inny sie tego nie podjał bo pewnie te 49 osob na autokar by sie zebralo tym bardziej ze do krosna to kolo 3-4 godzin sie chyba jedzie. Dobrze ze pare osob bedzie w tym moze ja w zależności od tego jak pojdzie mi egzamin w sobote i czy bede mial poprawke w niedziele
W razie co to mozliwe ze bede mial dwa miejsca w samochodzie jak tak bedzie to poinformuje o tym na forum i jak ktos bedzie chcial sie zabrac to zapraszam.
Pozdrawiam
PS. Pepe jak chcesz się licytować to ja w niedziele kończę pracę o 7 rano i w busa
[/quote
]
A jeżeli gram nockę w czwartek, piątek, a potem prowadzę wesele w sobotę...
A o busie- rzeczywiście - cicho, sza- też nie wiedziałem..jakaś partyzantka..?
Dojadę swoim autem.Bez łaski , bobaski

]
A jeżeli gram nockę w czwartek, piątek, a potem prowadzę wesele w sobotę...
A o busie- rzeczywiście - cicho, sza- też nie wiedziałem..jakaś partyzantka..?
Dojadę swoim autem.Bez łaski , bobaski
Żadna partyzantka. Bus jest dla FanKlubowiczów, nikomu się nie chciało zorganizować nic więcej. Polecam każdemu chociaż raz spróbować zorganizować taki ogólnodostępny wyjazd. Od razu łatwiej będzie zrozumieć czemu się człowiekowi odechciewa więcej takich akcji...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A to jednak są fanklubowicze ? A to ciekawe, bo FanKlubu ...nie ma?
No jest grupą nieformalną przecie 
I wszystko jasne.Chcecie, to organizujecie , nie chcecie, nie organizujecie.Tylko, po co było zachęcać ludzi-kibiców ?
Teraz będą oczekiwać na wasze propozycje, a tu..nic.Przykre, po prostu !
A złośliwcy pomyślą, że działacie wtedy, gdy wam kaski brakuje albo chcecie obniżyć SOBIE koszta wyjazdu.
Obym bym złym prorokiem !
Mimo wszystko.powodzenia i do zobaczenia
A złośliwcy pomyślą, że działacie wtedy, gdy wam kaski brakuje albo chcecie obniżyć SOBIE koszta wyjazdu.
gizmo pisze:tym bardziej ze do krosna to kolo 3-4 godzin sie chyba jedzie.
znajac zycie to wyjdzie troche dluzej
"Życie to jazda"
- MikeMistrz
- Senior
Wybiera się może ktoś do Krosna samochodem i ma dwa wolne miejsca? 
DJPEPE pisze:I wszystko jasne.Chcecie, to organizujecie , nie chcecie, nie organizujecie.Tylko, po co było zachęcać ludzi-kibiców ?
meesha, moze powiedz dj'owi ile kasy trzeba bylo dolozyc do wyjazdu do Opola z kasy fanklubowej
edit:
widze ze w innym temacie napisales : P
METHANOL ADVENTURE TEAM
DJPEPE pisze:Po co bus? Do Krosna raptem 240 km. Wystarczy skrzyknąć się w parę osób i jechać osobowym. Wyjdzie taniej, szybciej i wygodniej niż...busem.
DJPEPE pisze: A o busie- rzeczywiście - cicho, sza- też nie wiedziałem..jakaś partyzantka..?![]()
Dojadę swoim autem.Bez łaski , bobaski![]()
![]()
O co Ci chodzi?
DJPEPE pisze:I wszystko jasne.Chcecie, to organizujecie , nie chcecie, nie organizujecie.Tylko, po co było zachęcać ludzi-kibiców ?
Szanowny Pepe-do poprzedniego wyjazdu dolozylismy sporo kasy i sam doskonale o tym wiesz. A nie oskarzaj innych o obnizanie sobie kosztow wyjazdu, tylko przypomnij sobie po ile osobowka ludzi do Grudziadza wiozles w 2006:]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Panowie ci co nie pojadą zaoszczędzą chociaż kase , bo emocji w Krośnie zapewne nie będzie.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Taa... zaogniaj zaogniaj 
Nie zaogniam
Chodziło mi o to, że na sektor Krosna polecieli ci, którzy nie jadą na wyjazd.
Naczelny obrońca Karola Barana.
- MikeMistrz
- Senior
Ponawiam pytanie, czy ktoś jedzie samochodem i ma 2 wolne miejsca?