_piotrusss pisze:-W górnej belce menu za bardzo zlewają się ze sobą poszczególne działy o dłuższych nazwach, wygląda to np. tak: Strefa KibicaDla Mediów. Może warto zrobić jakieś oddzielone od siebie przyciski?
Jakiej przegladarki uzywasz u mnie np. na Firefoxie nie zlewa się.
_piotrusss pisze:-Ogólnie górne menu jak dla mnie mało wygodne z tymi rozwijanymi opcjami
Moze to kwestia przyzwyczajenia, takie samo rozwiazanie jest np. na Onecie. Podobno takie sa trendy aby stosowac menu poziome u gory.
_piotrusss pisze:-Warto wstawić do serwisu faviconke, czyli ten znaczek przy adresie. Zawsze to przyjemniej klikać w zakładkach na logo klubu niż domyślną grafikę strony www

Przekaze uwage.
_piotrusss pisze:Poza tym strona bardzo mi się podoba

W sondzie na stronie podobnego zdania jest 71 internautow

Gawrzyk pisze:o cholera. my tu gadu gadu a strona nam podaje ze dzis mecz z Krosnem!!

Gratuluje spostrzegawczości
Apocalips pisze:Po cholere takie duze logo PZMotu ?
To jest docelowo miejsce reklamowe do wykorzystania przez klub, dzis tam jest PZM jutro moze bedzie jakies logo typu Moje Miasto Lublin lub inne. Ale tez uwazam ze to logo PZMotu nie powinno przytlaczac loga klubowego, ewentualnie powinno byc dyskretne. To obramowanie i inne tlo juz jest na stale w grafice, logo mozna w sumie nieco zmniejszyc, co postaram sie zrobic.
go! pisze:Wszyscy sie czepiacie jakichs szczegolow.
W sumie na tym etapie tej strony kazda uwaga jest cenna, tym bardziej ze mozna wiele rzeczy na biezaco poprawiac.
go! pisze:Sprawdzal ktos jak to sie formatuje pod Mackintoshem?
Zarowno Netscape, Firefox jak i Safari sobie nie radzi cos z ta strona. A moze tak ma wygladac, to sorry.
PS. Sprawdzilem pod OS 9 jak i OS X, to samo :/
Jesli chodzi o ulozenie tych modulow typu: Tabela, Kalendarz itd. to bedzie to oczywiscie dopracowywane tym bardziej ze jeszcze sa tworzone nowe moduly.
U mnie pod Firefoxem strona chodzi poprawnie, podobnie sprawdzalem pod Operą. Natomiast rzeczywiscie sypie sie pod Safari, pod Netscape nie sprawdzalem, pod Internetem Explorerem 7 natomiast zauwazylem ze rozwijane menu np. Rogrywki chowa sie pod Modułem "Nastepne mecz" i to wszystko musi byc poprawione.