Quiz o Motorze/LKŻ-cie/TŻ-cie Lublin
Quiz o Motorze/LKŻ-cie/TŻ-cie Lublin
tak sobie pomyslalem, ze nuda na forum, wiec moze troche zabawy sie przyda, zasady sa proste, ten kto odpowie na pytanie zadaje nastepne i tak w kolko, zaczniemy od czegos latwego : )
w 1992 Motor Lublin zremisowal u siebie 2 mecze, w jednym z nich Hans Nielsen przegral z zawodnikiem gosci, ktory pozniej znajdowal sie w kadrze Motoru Lublin, o kim mowa? ;]
a i jeszcze jedno, zadawajcie pytania, ktora przyjda wam do glowy, nie wyszukujcie w necie jakichs glupot ;]
w 1992 Motor Lublin zremisowal u siebie 2 mecze, w jednym z nich Hans Nielsen przegral z zawodnikiem gosci, ktory pozniej znajdowal sie w kadrze Motoru Lublin, o kim mowa? ;]
a i jeszcze jedno, zadawajcie pytania, ktora przyjda wam do glowy, nie wyszukujcie w necie jakichs glupot ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dobrze napisałem 2001 http://rlach.republika.pl/dmp/2001/lusw_1.htm
mecz ze Śląskiem Świętochłowice u nas, w Krośnie i w Krakowie. Twoje pytanie.
Pozdrawiam
mecz ze Śląskiem Świętochłowice u nas, w Krośnie i w Krakowie. Twoje pytanie.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
rzeczywiscie, zapomnialem, ze Fekete jezdzil u nas dluzej niz 1 sezon
w debiutanckim sezonie LKÅ»-u zadnemu zawodnikowi w rozgrywkach o DMP II ligi nie udalo sie zdobyc czystego kompletu punktow, jednemu zawodnikowi udalo sie zrobic komplet liczac bonusy, o kogo chodzi i w jakim meczu to mialo miejsce?
w debiutanckim sezonie LKÅ»-u zadnemu zawodnikowi w rozgrywkach o DMP II ligi nie udalo sie zdobyc czystego kompletu punktow, jednemu zawodnikowi udalo sie zrobic komplet liczac bonusy, o kogo chodzi i w jakim meczu to mialo miejsce?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Debiutancki sezon LKÅ» to 1996, tak?
W mecz z Krosnem, Mordel zrobił czysty komplet 15 pkt, Muszyński 9 w 3 startach (tylko czy to się nazywa komplet?) Z bonusami, Piotr Styczyński - 13+2, i Jerzy Głogowski 9+3 w 4 startach.
To by się trochę nie zgadzało z pytaniem, więc pewnie czegoś nie zrozumiałem
W mecz z Krosnem, Mordel zrobił czysty komplet 15 pkt, Muszyński 9 w 3 startach (tylko czy to się nazywa komplet?) Z bonusami, Piotr Styczyński - 13+2, i Jerzy Głogowski 9+3 w 4 startach.
To by się trochę nie zgadzało z pytaniem, więc pewnie czegoś nie zrozumiałem
Piotr Styczyński w meczu z Opolem 13+2, Mordel 15
Przez nasz klub przewinęło się prawdopodobnie najwięcej mistrzów świata juniorów. Wymień wszystkich
EDIT: Faktycznie coś Grzesieck namieszał
Przez nasz klub przewinęło się prawdopodobnie najwięcej mistrzów świata juniorów. Wymień wszystkich
EDIT: Faktycznie coś Grzesieck namieszał
Ostatnio zmieniony 9 maja 2007, o 19:47 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
istred pisze:hm. Na jednym z meczów, Trumiński miał "sprzeczkę" z zawodnikiem gości. Jeśli dobrze pamiętam, to uderzył go w twarz na środku boiska. W jakim to było meczu i z jakim zawodnikiem ściął się Trumna?
Pewnie chodzi o Jacka Wozniaka podczas meczu z krosnem (uderzyl go w parku maszyn)
Hm... nie chodzi mi o Woźniaka.
Wszystko było tak jak opisałem, o ile dobrze pamiętam, a z moją pamięcią bywa różnie. Choć tą sytuację wydaje mi się, że dobrze zapamiętałem. Czekam do 21, później dam podpowiedź... ewentualnie następne pytanie
O Skupienia (Skupnia?
) też nie chodzi. Mecz się w Lublinie. Oczywiście były to lata 90te.
Wszystko było tak jak opisałem, o ile dobrze pamiętam, a z moją pamięcią bywa różnie. Choć tą sytuację wydaje mi się, że dobrze zapamiętałem. Czekam do 21, później dam podpowiedź... ewentualnie następne pytanie
O Skupienia (Skupnia?
istred pisze:Bingo
Jeździł wtedy w Unii Tarnów.
Może pamiętasz dokładniej tą sytuację i napiszesz tak jak Ty zapamiętałeś? Dajesz pytanie
Ztego co ja pamietam podczas biegu Petranow ostro potraktowal Trumne i ten upadl jednak sedzia biegu nie przerwal,ten spokojnie zaczekal na koniec biegu i podbiegl po zakonczeniu (dosyc szybko bo probowali go dogonic) na wyjscie z 2 luku i wygladalo tak jakby chcial go zrzucic z motoru, po czym przy aplauzie kibicow z uniesionymi rekami zszedl spokojnie do parkingu.
Mnie interesujejesli kogos to interesuje to moge pogadac z Sebkiem na ten temat i opowiedziec cala historie "od kuchni"
-
zenek