Nie sluchajcie stinga, on tylko zgrywa takiego waznego Komentarze sie przydaja, bo przynajmniej wiadomo jakie sa oczekiwania. Pozniej sting zbierze wszystkie projekty do kupy, zalozy nowy temat z ankieta i bedziem glosowac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A pozniej trzeci z ankieta i czwarty z wynikami Nie lepiej teraz projetkty i komentarze, a pozniej drugi temat ze wszystkim projektami i tylko glosowanie?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ta flaga Polski to tak poza konkursem ale uważam powinna byc na imprezy miedzynarodowe bo wcale nas nie widać w porownaniu do innych miast a przecież jezdzimy na GP i inne zawody DMŚ wiec powinniśmy sie tam też pokazać jako miasto
A pozostałe to jeśli ktoś ma jakiś pomysł na poprawe moich to prosze bardzo może ktoś zrobi inna czcinke bądz inne poprawki
Grunt to by flaga była fajna !!!
żyżlowcami to przypadek;) u jest obok y i nie zerkną;) Ja coś przygotuje;) jak wymyśle hasło bo w tej chwili nic ciekawego nie przychodzi mi namyśl;)
Bez tekstów jeszcze bo nie wpadłem na fajny tekst;) (w późniejszym terminie naniosę tekst) Prezentuje graficznie. Ps. zastrzegam sobie prawa do pomysłu;)