Morrison pisze:Grzesieck proponuje taki skład:
9. Tomicek
10. Klimek
11. Messing
12. Pavlic
13. Knapp
14. Michaluk
15. Polak
16. Jeleniewski
PomysÅ‚ gÅ‚upi jak z Lublina do ÅÄ™cznej. W takim skÅ‚adzie dowaliÅ‚oby nam nam nawet Krosno na naszym torze. Nie ma co pÅ‚akać i oddawać mecze walkowerami bo mamy ciÄ…gle szansÄ™ na choć maÅ‚e na pierwszÄ… czwórkÄ™. Nie wiem dlaczego stale pojawia siÄ™ Klimek w tych waszych postach. Dla
mnie on jest spalony dla Lublina i zwieje stąd przy pirewszej lepszej okazji. Przecież on ewidentnie nie chce mieć nic wspólnego z naszym klubem.
... pomysł jest bardzo dobry ponieważ z Ostrowem nie mamy szans na dowolnym torze, oni są silnie zmotywowani, dysponują super sprzętem
no i zawodnicy Peter, Max, Ferjan, Screen, Jędzejak, Węgrzyk, Szczepaniak, kto z "naszych" ma z nimi niby wygrywać....
Czy nie widzicie że nasi "liderzy" są nie przygotowani sprzętowo do sezonu i jak nie zainwestują to moga powalczyć z Krosnem i Grudziądzem
Mecz z Ostrowem bez znaczenia co do układu tabeli po rundzie zasadniczej
dopiero następny z Gorzowem jest o awans do pierwszej czwórki więc
dać się objeździć młodzieży przed najważniejszym meczem rundy zasadniczej, zaoszczędzić troche kasy bo frekwencja będzie słaba no i pokazać liderom że nie koniecznie muszą jeździć,
do tego składu dodałbym Śwista, swoje odpałzował kolej na innych,
Shields za dwa tygodnie tygodnie to nie wiadomo czy na motorze już będzie siedział a
Norris mi się podoba pewnie jest nieprzygotowany sprzętowo na polską lige (w Szwecji mu nie za bardzo idzie) więc nie chce się błaźnić jak inni więc odmawia startów i to jest właściwa postawa, można próbować namówić go do jazdy w Gnieźnie tam na silnikach z Anglii może coś ujechać...
PS.
co się czepiasz Klimka, robi co mu dorośli podpowiadają a że podpowiadają bez sensu to inna sprawa ale może w końcu zmądrzeją