23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Troll
Kontakt:

23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

#1 Postautor: Troll » 12 kwietnia 2006, o 09:44

Choć do meczu z Gnieznem pozostało jeszcze 11 dni proponuję podyskutować już na ten temat. Czy pogoda dopisze? Czy uda się naprawić niedociągnięcia organizacyjne? Jaki będzie stan toru? Jak spisze się nasz ulubiony gość Jesper B. Jensen :D ? A przede wszystkim jaki skład wybierze zarząd na drugi mecz na Al. Zygmuntowskich

Ja osobiście proponuję:
1. Piotr Świst - pod warunkiem, że pojedzie w Grudziądzu i dobrze się spisze. Jak nie to Grzegorz Knapp
2. Bohumil Brhel
3. Jacek Rempała
4. David Norris - czas najwyższy aby zapoznał się z torem, a my z jego formą
5. Adam Shields
6. Lubos Tomicek
7. Jurica Pavlic - chyba, że nie jest zakontraktowany na to spotkanie, jak nie to słabo
8. Daniel Jeleniewski

meridol

#2 Postautor: meridol » 12 kwietnia 2006, o 10:17

ten temat jest stanowczo za wczesnie!!!
po co robic zamieszanie na forum, watek o nastepnych meczach powienien pojawiac sie po zakonczeniu poprzedniego meczu.
Mam nadzieje ze zaraz ktos zlikwiduje ten temat

Speedway-Mati
Zawodowiec

#3 Postautor: Speedway-Mati » 12 kwietnia 2006, o 10:20

meridol pisze:ten temat jest stanowczo za wczesnie!!!
po co robic zamieszanie na forum, watek o nastepnych meczach powienien pojawiac sie po zakonczeniu poprzedniego meczu.
Mam nadzieje ze zaraz ktos zlikwiduje ten temat

meridol trochę przesadzasz, rzeczywiście może lepiej by było jakby dyskusja była prowadzona po meczu z GTŻ, gdyż było by więcej wiadomo na co stać nasz TŻ, ale po co od razu kasować :? :?
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: meesha » 12 kwietnia 2006, o 10:20

Gdybym ( :D ) był moderatorem to bym ten temat zamknął do poniedziałku wieczorem... Ale że nie jestem to tylko mogę to zasugerować kolegom :wink:

Bezsensowna jest dyskusja o składzie na mecz w trzeciej kolejce przed odbyciem się meczu z kolejki drugiej :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#5 Postautor: Dobromir » 12 kwietnia 2006, o 10:33

W sumie to nie ma co zamykać przecież bałaganu żadnego nie ma a jak ktoś sie nie może doczekać to czemu ma sobie nie podyskutować o tym meczu.