Chris Louis
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Chris Louis
Pomyślałem że jeżeli każdy z zawodników ma swój temat także Chrisowi się należy
Super transfer 

-
Mateusz111
- Junior
-
Mateusz111
- Junior
Pisalem, pisalem i... wypisalem nam Chrisa
choc Harry odpowiadal ze "jezeli Chris gdzies pojedzie to tylko w Rzeszowie". Ale nie rezygnowalem i mam co chcialem:D
Wczesniej "wylobbowalem" Shieldsa - jak to mowia "proscie, a bedzie Wam dane"
Tak czy inaczej gratulacje i podziekowania dla autorow transferu - Chris dlugo sie opieral polskiej lidze, a naszym dzialaczom sie udalo!
Teraz zal tylko Joonasa Kylmaekorpiego i Alesa Drymla ale... jest dobrze
Wczesniej "wylobbowalem" Shieldsa - jak to mowia "proscie, a bedzie Wam dane"
Tak czy inaczej gratulacje i podziekowania dla autorow transferu - Chris dlugo sie opieral polskiej lidze, a naszym dzialaczom sie udalo!
Teraz zal tylko Joonasa Kylmaekorpiego i Alesa Drymla ale... jest dobrze
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Mogło być lepiej - ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma. Chris, którego darzę sympatią to jednak kolejny zawodnik z półki niewiadomych. Ja jestem pełen obaw o jego formę. Jestem ciekaw, jak i przede wszystkim kiedy klub zamierza przetestować wszystkich zawodników - zwłaszcza tych "nieCzechów".
mała ciekawostka:
rok 1999:
LKŻ Lublin - ZKŻ Polmos Zielona Góra 33:57
LKÅ»:
Stenka 7 (2,0,1,3,1)
Mordel 8 (0,1,3,1,3)
Piszcz 5 (0,2,1,d,2,0)
Jucha 7 (2,0,2,1,2)
Adorjan 5 (1,-,2,0,2)
Jeleniewski 0 (0,-,0,-)
Ochal 1 (t,0,1)
ZKÅ»
Walasek 14 (3,3,3,3,2)
Szymański 3
Huszcza 12 (3,3,2,3,1)
Kłopot 8 (1,2,0,2,3)
Louis 14 (3,3,3,2,3)
Kurmański 6 (2,2,1,1,0)
Kujawa 0 (0)
rok 1999:
LKŻ Lublin - ZKŻ Polmos Zielona Góra 33:57
LKÅ»:
Stenka 7 (2,0,1,3,1)
Mordel 8 (0,1,3,1,3)
Piszcz 5 (0,2,1,d,2,0)
Jucha 7 (2,0,2,1,2)
Adorjan 5 (1,-,2,0,2)
Jeleniewski 0 (0,-,0,-)
Ochal 1 (t,0,1)
ZKÅ»
Walasek 14 (3,3,3,3,2)
Szymański 3
Huszcza 12 (3,3,2,3,1)
Kłopot 8 (1,2,0,2,3)
Louis 14 (3,3,3,2,3)
Kurmański 6 (2,2,1,1,0)
Kujawa 0 (0)
-
Holly
jak i przede wszystkim kiedy klub zamierza przetestować wszystkich zawodników - zwłaszcza tych "nieCzechów".
Otóż odpowiedź na twoje pytanie jest w miare prosta , wystarczy zorganizować turniej w Lublinie (jakiś tam o puchar czegoś tam) i lista startowa zawodów wyglądałaby tak :
1.Brhel
2.Tomicek
3.Suchanek
4.Åšwist
5.Rempała
6.Loius
7.Messing
8.Pavlic
9.Jeleniewski
10.Knapp
11.Michaluk
12.Polak
13.Norris
14.Shields
15.Trumiński (gość)
16.Mordel
będziesz miał obraz umiejętności wszystkich zawodników a zarazem poznasz coponiektórych , tych bardziej egzotycznych
Gelo pisze:Mogło być lepiej - ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma. Chris, którego darzę sympatią to jednak kolejny zawodnik z półki niewiadomych. Ja jestem pełen obaw o jego formę. Jestem ciekaw, jak i przede wszystkim kiedy klub zamierza przetestować wszystkich zawodników - zwłaszcza tych "nieCzechów".
Gelu, bez przesady. Cale forum pieje z zachwytu (w tym tez ja), Ty masz swoje zdanie - kazdy ma prawo. Ale czy rzeczywiscie moglo byc lepiej?? Wg mnie, nie lepiej a porownywalne mogloby byc gdyby kontrakt podpisal Chrzanowski albo Wiltshire. Wszyscy inni zawodnicy ktorzy pozostali sa zdecydowanie slabsi od Chrisa i wymienionej dwojki. Smiem twierdzic ze Chrzanowski nawet lekko odstaje od Louisa i Todda.
Szczerze mowiac po zapędach w strone Wilka spodziewalem sie ze kropka nad i bedzie ktos w stylu Pietrzyka. Jestem wiec bardzo mile zaskoczony.
Mamy lidera z prawdziwego zdarzenia.

Holly pisze:jak i przede wszystkim kiedy klub zamierza przetestować wszystkich zawodników - zwłaszcza tych "nieCzechów".
Otóż odpowiedź na twoje pytanie jest w miare prosta , wystarczy zorganizować turniej w Lublinie (jakiś tam o puchar czegoś tam) i lista startowa zawodów wyglądałaby tak :
1.Brhel
2.Tomicek
3.Suchanek
4.Åšwist
5.Rempała
6.Loius
7.Messing
8.Pavlic
9.Jeleniewski
10.Knapp
11.Michaluk
12.Polak
13.Norris
14.Shields
15.Trumiński (gość)
16.Mordel
będziesz miał obraz umiejętności wszystkich zawodników a zarazem poznasz coponiektórych , tych bardziej egzotycznych
Nie to zeby coÅ› tego ale...KTO TO?
Czy "moglo byc lepiej"? Z zawodnikow, ktorzy w tym momencie byli dostepni, "lepiej" mogloby oznaczac TYLKO Chrzanowskiego. Louis to wzmocnienie, a nie tylko uzupelnienie skladu. W Elite League po kontuzji odbudowal sie, naprawde sie ciesze z pozyskania tego zawodnika. Z "dobrych" - pozostal jeszcze Wiltshire i Czerwinski. Z "przyzwoitych" - Gjedde, a "na uzupelnienie" - Smolinski czy Piszcz. No i paru juniorow - najpewniejszy Mirek Jablonski plus obce talenty - Kennett, Batchelor, Holder. Ale jak podaje klub - u nas sklad juz skompletowany. Chociaz... Chris jest "kropka nad i", gdyby jeszcze... "postawic wykrzyknik" i zakontraktowac Wiltshire'a
Ale nie nalegam - patrzac na pelny sklad, gratulacje dla zarzadu!
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!