Speedway Grand Prix - Lublin 07.08.2021
Speedway Grand Prix - Lublin 07.08.2021
Jest juz oficjalka klubu.
Takie wydarzenie chyba zasluguje na osobny temat :)
Takie wydarzenie chyba zasluguje na osobny temat :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Re: Speedway Grand Prix - Lublin 07.08.2021
,,Nadejszła wiekopomna chwiła" innych słów nie znajduję, nawet teraz jest to dla mnie zaskoczenie, a co mówić w czasach kapitalnego aspektu finansowego i Wanda - kontra banda
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jaja. Wkraczamy na salony :)
Szok i niedowierzanie. Marzenie z dzieciństwa spełnione. Oj będzie ból niektórych, że nie na "pięknym stadionie w Gorzowie" tylko na PRL-owskim gruzie.
Trzeba zawnioskować do miasta by na czas SGP stadion zmienił nazwę. Wyobraźcie sobie w telewizjach różnych krajów ,,Estadio da Gruz"
Gratulacje dla klubu. Wnioskuję o przedsprzedaż dla karnetowiczów ;-)
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Świetna inicjatywa!
Mam nadzieję, że przynajmniej program uda się kupić, a kto wie może jakimś cudem i bilet :D
Mam nadzieję, że przynajmniej program uda się kupić, a kto wie może jakimś cudem i bilet :D
mcprzemek pisze:Gratulacje dla klubu. Wnioskuję o przedsprzedaż dla karnetowiczów ;-)
Się przyłączam :)
Dla mnie to brzmi jak prima aprilis.
Oby do tego czasu mogło wejść 100% na trybuny, bo biorąc pod uwagę zainteresowanie będzie trzeba mieć masę szczęścia żeby dostać bilet.
Ale, jak ktoś wyżej napisał, może chociaż program uda się zakupić ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Swietna sprawa. Nie sadzilem ze doczekam takich czasow ;) Potrzebujemy nowego stadionu ale z tym ''estadio la gruz'' to bym nie przesadzal ;) Na chwile obecna Lublin nie ma sie czego wstydzic. Gratulacje dla kierownictwa.
Przeciez dystrybucją biletów nie będzie zajmować się klub, bo nie on jest organizatorem imprezy :)
EDIT: Czekam na ból dupy pewnego Marka z Gorzowa :)
EDIT: Czekam na ból dupy pewnego Marka z Gorzowa :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie wiadomo na kiedy zaplanowana jest czwarta fala, mówią że chcą nam czwarty raz dowalić we wrześniu ale może być to niestety wcześniej :(
https://www.wp.pl/?s=https%3A%2F%2Fwiad ... src02=isgf
https://www.wp.pl/?s=https%3A%2F%2Fwiad ... src02=isgf
- Retrospeedway
- Senior
Jedyna szansa aby zobaczyć na żywo żużel w tym roku,mam nadzieje że karnetowcy odpuszczą nam to widowisko.
Kogo wyznaczą z naszych do reprezentowania gospodarzy podczas Grand Prix?
ja nie odpuszcze ;)
never ride faster than your angel can fly
Retrospeedway pisze:Jedyna szansa aby zobaczyć na żywo żużel w tym roku,mam nadzieje że karnetowcy odpuszczą nam to widowisko.
Gospodarz czyli Polska a nie Lublin.
No ale wiadomo, że biorą pod uwagę "lokalne preferencje".
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Łoptymista
- Trener
Kosmiczna sprawa. SGP ruszyło wtedy kiedy Motor spadał z 1 ligi, a później nastały czasy większej i mniejszej sromoty, z kilkoma pogodnymi epizodami. Przez te wszystkie lata SGP było czymś nieosiągalnym, człowiek, który na codzień oglądał takich matadorów jak Paśko, Madej czy Filinov, nawet nie śmiał marzyć, że kiedyś u niego w mieście pojawi się ekipa z SGP.
Teraz jest ekstraliga, jest SGP.
Gdyby kilka lat temu ktoś powiedział mi co czeka żużlowy Lublin to bym go zabił śmiechem. Nieprawdopodobne, ale bardzo mi się podoba.
Teraz jest ekstraliga, jest SGP.
Gdyby kilka lat temu ktoś powiedział mi co czeka żużlowy Lublin to bym go zabił śmiechem. Nieprawdopodobne, ale bardzo mi się podoba.
- Retrospeedway
- Senior
GIGI pisze:Retrospeedway pisze:Jedyna szansa aby zobaczyć na żywo żużel w tym roku,mam nadzieje że karnetowcy odpuszczą nam to widowisko.
Gospodarz czyli Polska a nie Lublin.
Nie masz racji Grand Prix np w Toruniu reprezentowali Miedziński i Przedpełski zawodnicy gospodarzy.Spokojnie będziemy mieli prawo zgłosić Hampela i naszych juniorów na rezerwowych.
Moga rownie dobrze zglosic Grisze, pozyjemy zobaczymy.
- Łoptymista
- Trener
Bardziej od tego kto pojedzie z dzikusem, interesuje mnie, jak zdobyć bilet. Obstawiam, że może być szybko po temacie.
A ja bym nie dramatyzował. Pamiętacie IMSJ z 2019 roku? Tak, wiem, to nie ten kaliber, ale weźcie pod uwagę, zę znaczna część z tych 30 tys bijacych się o bilety, chodzi na MOTOR. I tylko na Motor. Ich SGP, SoN czy inne indywidualne imprezy nie interesują. Dojdzie pewnie zainteresowanie ludźmi spoza Lublina, ale mam wrażenie, że będzie te bilety kupić łatwiej niż na mecze ligowe.
Aczkolwiek mogę się mylić :)
Aczkolwiek mogę się mylić :)
+ cena zrobi też swoje :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Pożyjemy zobaczymy co do tych biletów.
A w kwestii dzikusa to albo last dance Jarka albo Dominik jak znajdzie szybkość pod tyłkiem :)
A w kwestii dzikusa to albo last dance Jarka albo Dominik jak znajdzie szybkość pod tyłkiem :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ciekawe jaki procent miejsc będzie mogło być zajęte ? Marzeniem było by 75%...
Kargolo pisze:A w kwestii dzikusa to albo last dance Jarka albo Dominik jak znajdzie szybkość pod tyłkiem :)
Zdecydowanie wolał bym, by szansę dostał Jarek i uważam,że gdyby miał dobry dzień by tę szansę wykorzystał i np. wskoczył do półfinału.
Przeciez to wcale nie musi być Polak. Rok temu z dzikusami jechali Gleb i Thomsen.
Równie dobrze DK może dostać Grisza albo Mikkel.
Równie dobrze DK może dostać Grisza albo Mikkel.