Obcokrajowiec - nowa ankieta
Obcokrajowiec - nowa ankieta
Zapewne znowu kogoś zabraknie na liście - ale teraz powinno być już dobrze. Głosujmy jeszcze raz.
Panowie, musimy sie zdecydować-czy wypisujemy wszystkich żużlowców, którzy nie sa zatrudnieni w Polsce, czy jedynie tych, co nam moga pomóc! Co chwile pada nowe nazwisko, zgoda, kazdy ma prawo miec swojego faworyta ale nie typujmy cieniasów. Jednego juz mamy...To musi być klasowy, pewny zawodnik, choć wybieramy z niedobitków. Nie szukajmy więc na Wyspach Owczych, w Tajlandii, czy jak nasi kochani znawcy, nowych objawień w zagranicznych turniejach. Połowę bym usunął , bo nie jest lepsza od Pulpeta.
Moja para-Hamill/Ermolenko
Moja para-Hamill/Ermolenko
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2005, o 15:15 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wahałem się między Klingbergiem i wujkeim Samem:) ale ostatecznie postawiłem na tego pierwszego głównie dlatego że jeździł nieźle rok temu w ostrowie ( nie zszedł popniżej dychy nigdy ) Sam wydawał mi sie za bardzo ryzykowny ze względu na swój wiek choc mam jakies takie dziwne przeczucie ze mogłby trzaskac trójki rowno, tym bardziej ze zawsze dysponował swietnymi startami i szybkim sprzętem czyli wszystkim czego brakuje Jensenowi. A najbardziej mi zaimponował w 98 roku jak Wybrzeże nas wtedy przywiozło do 24 a Ermolenko przyjeżdżał o długośc prostej przed Adorianem!
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2005, o 15:17 przez Dobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja dalej jestem za Lukasem Drymlem, moze i mu slabo idzie, ale polska 1 liga nie stoi na jakims porazajÄ…cym poziomie, a Lukas ma cos do udowodnienia polskim dzialaczom. Klingberga ogladalem ladnych pare razy w GP i mnie nie zachwycil, owszem mial kilka udanych rund, jednak wiecej bylo tych nieudanych, dla mnie to zawodnik pokroju Jensena (chociaz chcialbym sie mylic), Dryml rok temu tez jezdzil fatalnie, ale on byl swiezo po kontuzji, rzeczywiscie moze ma jakas blokade psychiczna, lecz ja bym zaryzykowal. Jesli nie Dryml to postawilbym na Darkina albo Laukkanena 
PeQ- pisze:Osobiscie zaglosowalem na Mateja Zagara... calkiem niezle sobie Zegarek poczyna
Zmniejsz ten obrazek bo sie forum rozjezdza.
Zagar odpada. Ponoc broni sie przed polska liga jak moze. A szkoda, bo moglby niezle punktowac.
Osobiscie jestem za Klingbergiem. Solidny zawodnik, swoje by zrobil. W sumie dziwie sie, ze nie znalazl zatrudnienia w polskiej lidze.
- Łoptymista
- Trener
Powiem szczerze - nie przepadam za Czechami. Niejednokrotnie dawali wyraz niepoważnego podejścia do swoich obowiazków. Dryml nawet jak był w czołowce GP, napsuł tyle krwi w Lesznie beznadziejną jazdą, że tam chyba dostają gęsiej skórki na samo brzmienie jego nazwiska. Czesi są bardzo niepewni.
-
Siwek Patataj
Ru$eK pisze:Wybralem Sama Ermolenko, zapewne i tak nie bedzie nowego obco, eh ale pomarzyc można. A Jensen to niewypał niemiłosierny, wątpie w tym momencie żeby nagle zaczął trzaskać "trójki"
A tak z ciekawości zapytam: czy wiecie, z którego rocznika jest Ermolenko???
Jak Ermolenko wchodzi w rachubę, to ja mam inną propozycję, dużo tańszą, a emocji na pewno nie zabrakłoby do ostatnich metrów na torze: proponuję Olega Kurguskina. To jest dopiero walczak
ukłoniki
lucki73
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Oddałem głos na Fredrika Lindgrena. Młody,ambitny i waleczny chłopak. W Anglii jest bardzo chwalony i pokazuje naprawde dobrą formę (Crumpa też objechał czego o Pulpecie powiedziec nie można...ten nie objechał nawet Karlssona...Magnusa). A do tego przy tym zawodniku zdecydowanie można pokusić się o kontrakt wieloletni z zabezpieczeniem się możliwością rozwiązania kontraktu w przypadku słabych wyników(czego w przypadku Jensena chyba nie ma...). I wtedy klasa. Choć i tak jestem pewny że chłopak będzie się piął w górę, a nie jak Ermolenko czy inni - schodzi stopniowo w dół. Fredrik spokojnie bedzie objezdzał Ferjanów i innych i drogi zapewne tez nie jest...
Ale chyba wasz klub boi się tak ryzykować. A może trzeba? Świetnie jezdzi ostatni równie młody , a już jezdzący kiedyś w polskiej ekstralidze Fredie Eriksson. Ostatnio w Szwecji wsród Pedersena,Rickardssona,Lindbaecka i innych wykręcił 10pt+1. w 4 startach (3,3,2*,2). Chyba że wolicie dalej męczyć się z pulpetem
To tylko moje propozycje. Z reszty zawodników Zagar - ale on nie chce jezdzić w Polsce i Klindberg - choć nie najmłodszy to zawodnik który coś gwarantuje...
Ale chyba wasz klub boi się tak ryzykować. A może trzeba? Świetnie jezdzi ostatni równie młody , a już jezdzący kiedyś w polskiej ekstralidze Fredie Eriksson. Ostatnio w Szwecji wsród Pedersena,Rickardssona,Lindbaecka i innych wykręcił 10pt+1. w 4 startach (3,3,2*,2). Chyba że wolicie dalej męczyć się z pulpetem
To tylko moje propozycje. Z reszty zawodników Zagar - ale on nie chce jezdzić w Polsce i Klindberg - choć nie najmłodszy to zawodnik który coś gwarantuje...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
-
Gość
-
Siwek Patataj
Shack pisze:Hollywood pisze:Nie no widze , że N.Klingberg ma poparcie , ale dlaczego ? przecież to taki cienias !!! porównywalny bądź gorszy od Jensena.
A kogo chciales ? niestety w tej ankiecie wybieramy z miernot miernote deczko lepszÄ… od reszty.
Holly po prostu bardzo by chciał, by w ankiecie było jeszcze umieszczone nazwisko (cytuję za Hollym) "najlepiej jeżdzącego technicznie zawodnika w naszej drużynie" Mariusza Frankowa
pzdr.
lucki73
-
Siwek Patataj
czaszka pisze:Moim fawortytem w tej grupie jest Hamill, akurat na play-off sie przyda![]()
Potem Norris ewent. Rory Schlein![]()
Pozdro.
No właśnie, nie ma w ankiecie Rorry Schleina. Ja bym zaryzykował. Młody, ambitny, u progu kariery, już z drobnymi sukcesami, mający wiele do udowodnienia, i tak pewnie w niedalekiej perspektywie noszący się z zamiarem poszukania pracodawcy w Polsce. Bardzo dobra propozycja Czaszka moim zdaniem. Popieram w 100%. Na te 9-11 punktów powinien być, a na pewno tańszy niż nasz ukochany "salcesonik".
pzdr.
lucki73