10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
Jestem naprawde ciekawy co bedzie sie działo na meczu ze Stalą, to dla mnie naprawde wielka zagadka. Jestem ciekawy waszego zdania jak zostanie przywitana" lubelska klika z rzeszowa", czy oni to wogule przezyja i na koniec tej dygresji ciekawe jak typujecie wynik tego meczu . Pozdrawiam serdecznie .jaco
- jas
- Senior
- Kontakt:
Re: CZEKAJĄC NA RZESZÓW..............?????
janek kos pisze: Jestem ciekawy waszego zdania jak zostanie przywitana" lubelska klika z rzeszowa", czy oni to wogule przezyja
nie. zabijemy ich
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jaka jest strona sledzia?????
ja typuje ze stachyra ze sledzeim razem zdobeda 7 pkt. stachyra zero i sledz 7
-
Gość
- WojtekF
- Szkółkowicz
Czas wreszcie napisac cos merytorycznego odnosnie Waszego meczu z Rzeszowem. Statystyki oparte na analizie postawy Rzeszowiakow na waszym torze oraz Waszych zawodnikow u siebie z silnymi druzynami beda pozniej. Analizujac jednak postawe Stali na Al. Zygmuntowskich wydaje mi sie, iz w konfrontacji z Rzeszowem jestescie faworytem. Ja obstawiam wynik 50-40 dla Was.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
na józkowym forum już sie pojawiają pierwsze żale że trenejro miał mieć taką twardą ręke a Rempała ze Śledziem sie migają od treningów na rzeszowskim torze. Podobno dzisiaj ryba ma być ale chyba już przed sezonem sie zaczynają wątpliwości
A tak już odnośnie meczu to jak Jesper w następnym tygodniu przyjedzie potrenować na naszym torze to w meczu może być dobrze i niewiele ale wygramy
A tak już odnośnie meczu to jak Jesper w następnym tygodniu przyjedzie potrenować na naszym torze to w meczu może być dobrze i niewiele ale wygramy
-
Gość
Re: jaka jest strona sledzia?????
janek kos pisze:ja typuje ze stachyra ze sledzeim razem zdobeda 7 pkt. stachyra zero i sledz 7
i to będą jedyne punkty Stali w tym meczu
pozdrawia:
Rafał Borowski
WojtekF pisze:. Ja obstawiam wynik 50-40 dla Was.
no wiesz... różnie bywało. Serce mówi, że będziemy lepsi i znów będzie mi miło opuszczac stadion, ale jeśli przegramy to też nie będe miał złego humoru, bo dopuszczam taką myśl. Wojtku, trzeba pamiętać, że składy się pozmieniały trochę i tutaj już tylko własny tor nie pomoże, tak jak nie pomógł w pierwszym meczu w Lublinie z Rzeszowem 2004.
pozdrawia:
Rafał Borowski
-
sledzio
- ..::Maszni::..
- Kontakt:
Moim zdaniem w tym sezonie na własnym torze będziemy nie pokonani.A mecz ze stalą wygramy49:41.Zwreacam sie z prośbą do wszystkich lublinian którzy zamierzają się pojawić na stadionie o przynieśienie conajmniej 1 jajka lub zgniłego pomidora.Zgrzejemy Darkowi jak i Stachyro m po przerwie gorące powitanie
.Mecz na pewno będzie jednym z cięższych jak nie najcięższym ale jestem przekonany że TŻcik nas nie zawiedzie i wyjdziemy ze stadonu bardzo dumni.
Pozdro i do zobaczenia w Krośnie!
Pozdro i do zobaczenia w Krośnie!
..::NA ZAWSZE Z TOBÄ„::..
-
Gość
-
Gość
Re: jaka jest strona sledzia?????
janek kos pisze:ja typuje ze stachyra ze sledzeim razem zdobeda 7 pkt. stachyra zero i sledz 7
Co do Stachyry to się zgadzam w zdobyczy punktowej , ale może Lublin kupi mecz od śledzia
Maszni pisze:Zwreacam sie z prośbą do wszystkich lublinian którzy zamierzają się pojawić na stadionie o przynieśienie conajmniej 1 jajka lub zgniłego pomidora.Zgrzejemy Darkowi jak i Stachyro m po przerwie gorące powitanie![]()
moze tak byc albo wezmy banany, niech se malpy cos pojedza bo po 3 kolejkach MARNA nie bedzie miala kasy, a chlopaki cos beda musieli jesc
papi pisze:Maszni pisze:Zwreacam sie z prośbą do wszystkich lublinian którzy zamierzają się pojawić na stadionie o przynieśienie conajmniej 1 jajka lub zgniłego pomidora.Zgrzejemy Darkowi jak i Stachyro m po przerwie gorące powitanie![]()
moze tak byc albo wezmy banany, niech se malpy cos pojedza bo po 3 kolejkach MARNA nie bedzie miala kasy, a chlopaki cos beda musieli jesc
Weźcie wy sie palnijcie w te swoje puste głowy,bo sie niedobrze robi jak sie czyta wasze posty. Umówcie sie przed meczem i sami sie nawzajem najlepiej porzucajcie. Widac w Lublinie też debili nie brakuje
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
yamahaR1 pisze:na józkowym forum już sie pojawiają pierwsze żale że trenejro miał mieć taką twardą ręke a Rempała ze Śledziem sie migają od treningów na rzeszowskim torze
Śledz trenuje we Wrocławiu i powiem szczerze że idzie mu niezle. Słabonia nie wyprzedził ale bedzie soldnym ligowcem.
Co do wyniku , trudno trafić , napewno personalnie zdecydowanie Rzeszów , no ale Lublin u siebie z ogromną determinacją
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Żeby trochę rozruszac temat i częsciowo odpowiedziec na pierwszy wpis postanowilem przytoczyć klasyka.
Jesli ja mógłbym cos poradzić, to proponuje taki scenariusz "przyjęcia" ukraińców w Lublinie. Proponuje od razu na dobry poczatek,jeszcze przed meczem wyłapać ich co do jednego.Następnie zebrać ich w jednym pomieszczeniu i pojedynczo wzywać na przesłuchanie.podczas przesłuchania dozwolone tortury to: nakłuwanie,przypalanie,zrywanie paznokci oraz bicie z plaskacza. Nastepnie,jak juz wszystko wyspiewaja,radzę zabrać im wszystkie hrywny, i zamienić na złotówki. Za kase kupić sztychy od łapat (jesli macie NOMI, to sa po ok 6-8zł) i z owymi sztychami dojechac józków na meczu.Regularnie wpieprzać im po co trzecim biegu, a po kazdym biegu dozwolone jest ublizanie,plucie rzucanie jajami w strone józków. Po meczu wpieprzyc im bardzo mocno,tak,zeby sobie nie myśleli, i zeby odechciało im sie przyjeźdzać raz na zawsze, a następnie wypuścić w stronę powrotną.następnie dogonić na wysokości Kraśnika, i znów wpierdzielić.Znów wypuscić,ale pod Stalową Wolą,kiedy sie już nie będą spodziewać,znów złapać i wpierdzielić.Podczas tego wpierdolu mozna równiez powybijac szyby w ukraińskim Ikrausie,co by mieli klimę aż do mojrzeszowa. Na koniec,juz przed samym mojrzeszowem,przez wybite okno wrzucic im do środka gaz łzawiacy, i kiedy będą wyłazić kaszlając z autobusu, czekac koniecznie przed wejściem i bić po plecach sztychami. Następnie trzeba ich wszystkich wytruć, zawieść otrutych pod pomnik wielkiej kuciapy, i ułożyć z nich napis: MARNY MOJRZESZÓW