10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
janek kos

10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

#1 Postautor: janek kos » 31 marca 2005, o 11:42

Jestem naprawde ciekawy co bedzie sie działo na meczu ze Stalą, to dla mnie naprawde wielka zagadka. Jestem ciekawy waszego zdania jak zostanie przywitana" lubelska klika z rzeszowa", czy oni to wogule przezyja i na koniec tej dygresji ciekawe jak typujecie wynik tego meczu . Pozdrawiam serdecznie .jaco

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

Re: CZEKAJĄC NA RZESZÓW..............?????

#2 Postautor: jas » 31 marca 2005, o 11:49

janek kos pisze: Jestem ciekawy waszego zdania jak zostanie przywitana" lubelska klika z rzeszowa", czy oni to wogule przezyja

nie. zabijemy ich :lol: :lol: bardzo inteligentne pytanie :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#3 Postautor: papi » 31 marca 2005, o 11:52

hehe no przezyc to chyba przezyja najwyzej ich szlak trafi jak zobacza co wyprawiaja ich ulubiency na czele z ich nowym idolem darkiem Å›., ktorego tak wychwalaja na jego stronie

janek kos

jaka jest strona sledzia?????

#4 Postautor: janek kos » 31 marca 2005, o 11:55

ja typuje ze stachyra ze sledzeim razem zdobeda 7 pkt. stachyra zero i sledz 7

Gość

#5 Postautor: Gość » 31 marca 2005, o 12:10

Dla mnie osobiście to nie jest zwykły mecz , przyjeżdża mój największy wróg! Mecz ze Stalą trzeba wygrać , bo inaczej czeka nas wiele dygresji ze strony Rzeszowa.

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#6 Postautor: neir1 » 31 marca 2005, o 12:11

darek ajk bedzie mial motocykl to swoje zrobi a co do dawida mam nadzieje ze utrzyma forme z tamtego sezonu :D hehe niech kazdy kupi na prezentacje chusteczki higieniczene pomachamy naszym chlopakom na dowidzenia ;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#7 Postautor: WojtekF » 31 marca 2005, o 12:30

Czas wreszcie napisac cos merytorycznego odnosnie Waszego meczu z Rzeszowem. Statystyki oparte na analizie postawy Rzeszowiakow na waszym torze oraz Waszych zawodnikow u siebie z silnymi druzynami beda pozniej. Analizujac jednak postawe Stali na Al. Zygmuntowskich wydaje mi sie, iz w konfrontacji z Rzeszowem jestescie faworytem. Ja obstawiam wynik 50-40 dla Was.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#8 Postautor: yamahaR1 » 31 marca 2005, o 12:38

na józkowym forum już sie pojawiają pierwsze żale że trenejro miał mieć taką twardą ręke a Rempała ze Śledziem sie migają od treningów na rzeszowskim torze. Podobno dzisiaj ryba ma być ale chyba już przed sezonem sie zaczynają wątpliwości :lol: :twisted:
A tak już odnośnie meczu to jak Jesper w następnym tygodniu przyjedzie potrenować na naszym torze to w meczu może być dobrze i niewiele ale wygramy

Gość

#9 Postautor: Gość » 31 marca 2005, o 12:40

powiem tak: wygramy , tylko pytanie jest ILE ;), a tak na powaznie to typuje wynik 48:42 dla Lublina rzecz jasna ;)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

Re: jaka jest strona sledzia?????

#10 Postautor: ravajas » 31 marca 2005, o 12:51

janek kos pisze:ja typuje ze stachyra ze sledzeim razem zdobeda 7 pkt. stachyra zero i sledz 7

i to będą jedyne punkty Stali w tym meczu :twisted: :twisted: :twisted: a co ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#11 Postautor: ravajas » 31 marca 2005, o 12:54

WojtekF pisze:. Ja obstawiam wynik 50-40 dla Was.

no wiesz... różnie bywało. Serce mówi, że będziemy lepsi i znów będzie mi miło opuszczac stadion, ale jeśli przegramy to też nie będe miał złego humoru, bo dopuszczam taką myśl. Wojtku, trzeba pamiętać, że składy się pozmieniały trochę i tutaj już tylko własny tor nie pomoże, tak jak nie pomógł w pierwszym meczu w Lublinie z Rzeszowem 2004.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#12 Postautor: Fork » 31 marca 2005, o 15:08

WojtekF pisze: na Al. Zygmuntowskich wydaje mi sie, iz w konfrontacji z Rzeszowem jestescie faworytem. Ja obstawiam wynik 50-40 dla Was.

I w 100% sie z Toba zgadzam :D

sledzio

#13 Postautor: sledzio » 31 marca 2005, o 15:39

będzie trudny meczyk bo pewnie z józkami zawita Kaczwarek i ten drugi pajac nie pamiętam jak mu tam ale wierze że będzie 50 - 40 dla Teżecika

Awatar użytkownika
..::Maszni::..
Kontakt:

#14 Postautor: ..::Maszni::.. » 31 marca 2005, o 16:30

Moim zdaniem w tym sezonie na własnym torze będziemy nie pokonani.A mecz ze stalą wygramy49:41.Zwreacam sie z prośbą do wszystkich lublinian którzy zamierzają się pojawić na stadionie o przynieśienie conajmniej 1 jajka lub zgniłego pomidora.Zgrzejemy Darkowi jak i Stachyro m po przerwie gorące powitanie :lol: .Mecz na pewno będzie jednym z cięższych jak nie najcięższym ale jestem przekonany że TŻcik nas nie zawiedzie i wyjdziemy ze stadonu bardzo dumni.

Pozdro i do zobaczenia w Krośnie!
..::NA ZAWSZE Z TOBÄ„::..

Gość

#15 Postautor: Gość » 31 marca 2005, o 16:33

Tż-lublin - Stal rzeszów 48:42!! wygramy wygramy wygramy,
józki z rzeszowa pokonamy ;),
2 punkty mamy,
krosno pozdrawiamy
rzeszów wywalamy ;) , ;) ;) co wy na to?

Gość

Re: jaka jest strona sledzia?????

#16 Postautor: Gość » 31 marca 2005, o 17:27

janek kos pisze:ja typuje ze stachyra ze sledzeim razem zdobeda 7 pkt. stachyra zero i sledz 7

Co do Stachyry to się zgadzam w zdobyczy punktowej , ale może Lublin kupi mecz od śledzia :wink:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#17 Postautor: papi » 31 marca 2005, o 17:38

Maszni pisze:Zwreacam sie z prośbą do wszystkich lublinian którzy zamierzają się pojawić na stadionie o przynieśienie conajmniej 1 jajka lub zgniłego pomidora.Zgrzejemy Darkowi jak i Stachyro m po przerwie gorące powitanie :lol:

moze tak byc albo wezmy banany, niech se malpy cos pojedza bo po 3 kolejkach MARNA nie bedzie miala kasy, a chlopaki cos beda musieli jesc :D

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#18 Postautor: mikas » 31 marca 2005, o 17:42

papi pisze:
Maszni pisze:Zwreacam sie z prośbą do wszystkich lublinian którzy zamierzają się pojawić na stadionie o przynieśienie conajmniej 1 jajka lub zgniłego pomidora.Zgrzejemy Darkowi jak i Stachyro m po przerwie gorące powitanie :lol:

moze tak byc albo wezmy banany, niech se malpy cos pojedza bo po 3 kolejkach MARNA nie bedzie miala kasy, a chlopaki cos beda musieli jesc :D

Weźcie wy sie palnijcie w te swoje puste głowy,bo sie niedobrze robi jak sie czyta wasze posty. Umówcie sie przed meczem i sami sie nawzajem najlepiej porzucajcie. Widac w Lublinie też debili nie brakuje :roll:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#19 Postautor: papi » 31 marca 2005, o 17:54

mikas daj spokoj na żartach sie nie znasz 8) , na banany to nawet szkoda kasy, zeby to byli jacys porzadni ludzie, ale na TAKICH to zbyt duzy wydatek

Awatar użytkownika
siber84
Kontakt:

#20 Postautor: siber84 » 31 marca 2005, o 17:57

9 kwietnia czyli dzien wczesniej jest mecz pilki noznej Motor Lublin - Stal Rzeszow .Takze zapowiada sie ciekawy weekend!!
>>TÅ» MOTOR LUBLIN<<

KrzyÅ›
Junior

#21 Postautor: KrzyÅ› » 31 marca 2005, o 18:01

siber84 pisze:9 kwietnia czyli dzien wczesniej jest mecz pilki noznej Motor Lublin - Stal Rzeszow .Takze zapowiada sie ciekawy weekend!!

Bardzo ciekawa będzie niedziela, a sobotę sobie darujmy gdyż III ligowa kopanina to obraz nędzy i rozpaczy...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#22 Postautor: grzesieck » 31 marca 2005, o 18:09

do niedzieli lub poniedzialku temat zamykam.

poziom wypowiedzi niektorych jest naprawde zenujacy :?

poza tym, przed nami mecz w Krośnie, po nim bedziemy sie martwic o Rzeszow.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#23 Postautor: ravajas » 2 kwietnia 2005, o 09:12

Według sportowych faktów:

na jednym treningu pięciokrotnie zerwano łańcuchy w motocyklach, Śledź ma nowy kevlar, a Kuciapa testował swojego nowego... busa (czuję, że jesli dobrze wyjdzie ze startu to go u nas nikt nie wyprzedzi - chyba, że trawnikiem).

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#24 Postautor: Drabol » 2 kwietnia 2005, o 11:34

yamahaR1 pisze:na józkowym forum już sie pojawiają pierwsze żale że trenejro miał mieć taką twardą ręke a Rempała ze Śledziem sie migają od treningów na rzeszowskim torze

Śledz trenuje we Wrocławiu i powiem szczerze że idzie mu niezle. Słabonia nie wyprzedził ale bedzie soldnym ligowcem.

Co do wyniku , trudno trafić , napewno personalnie zdecydowanie Rzeszów , no ale Lublin u siebie z ogromną determinacją :P Postawienia wyniku nie zaryzykuje :P
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#25 Postautor: Gelo » 2 kwietnia 2005, o 20:01

Żeby trochę rozruszac temat i częsciowo odpowiedziec na pierwszy wpis postanowilem przytoczyć klasyka.
Jesli ja mógłbym cos poradzić, to proponuje taki scenariusz "przyjęcia" ukraińców w Lublinie. Proponuje od razu na dobry poczatek,jeszcze przed meczem wyłapać ich co do jednego.Następnie zebrać ich w jednym pomieszczeniu i pojedynczo wzywać na przesłuchanie.podczas przesłuchania dozwolone tortury to: nakłuwanie,przypalanie,zrywanie paznokci oraz bicie z plaskacza. Nastepnie,jak juz wszystko wyspiewaja,radzę zabrać im wszystkie hrywny, i zamienić na złotówki. Za kase kupić sztychy od łapat (jesli macie NOMI, to sa po ok 6-8zł) i z owymi sztychami dojechac józków na meczu.Regularnie wpieprzać im po co trzecim biegu, a po kazdym biegu dozwolone jest ublizanie,plucie rzucanie jajami w strone józków. Po meczu wpieprzyc im bardzo mocno,tak,zeby sobie nie myśleli, i zeby odechciało im sie przyjeźdzać raz na zawsze, a następnie wypuścić w stronę powrotną.następnie dogonić na wysokości Kraśnika, i znów wpierdzielić.Znów wypuscić,ale pod Stalową Wolą,kiedy sie już nie będą spodziewać,znów złapać i wpierdzielić.Podczas tego wpierdolu mozna równiez powybijac szyby w ukraińskim Ikrausie,co by mieli klimę aż do mojrzeszowa. Na koniec,juz przed samym mojrzeszowem,przez wybite okno wrzucic im do środka gaz łzawiacy, i kiedy będą wyłazić kaszlając z autobusu, czekac koniecznie przed wejściem i bić po plecach sztychami. Następnie trzeba ich wszystkich wytruć, zawieść otrutych pod pomnik wielkiej kuciapy, i ułożyć z nich napis: MARNY MOJRZESZÓW