Obrady GKSŻ 2005 r.
Obrady GKSŻ 2005 r.
Pozwoliłem sobie założyć ten temat, ponieważ podczas dwódniowych obrad naszych żużlowych władz ma być zatwierdzony regulamin na najbliższy sezon. Jest kilka ciekawych kwestii do przedyskutowania. Choćby swobodne zatrudnianie obcokrajwców z krajów unijnych, połączenie I i II ligi, możliwość startu w meczu z nr 7 lub 15 zawodnika do lat 23, czy też kwestia rozgrywania biegu juniorskiego. Już za dwa dni powinniśmy wiedzieć na jakich zasadach będziemy się ścigać w przyszłym sezonie. I właśnie tutaj możemy o tym podyskutować.
- Łoptymista
- Trener
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_inde ... 1089878737
A teraz barany ustaliły, że ma być obowiązkowe ważenie motorów. Ch... mnie zaraz strzeli. Cymbały biorą się za pierdoły a nie za naprawdę rzeczy.
A teraz barany ustaliły, że ma być obowiązkowe ważenie motorów. Ch... mnie zaraz strzeli. Cymbały biorą się za pierdoły a nie za naprawdę rzeczy.
-
Michael
Tak bylo i tak bedzie.
Regulamin zmieniany z roku na rok...
Marek Karwan to jest dla mnie nikt.Wszedl (chyba w 2001) do zuzla przez sponsoring Torunia i teraz juz sie usadowil na fotelu przewodniczacego.
Przewodniczacym powinien byc Andrzej Rusko albo Leszek Tilinger.
Wedlug mnie oni dobrze pokierowaliby polskim zuzlem.
Regulamin zmieniany z roku na rok...
Marek Karwan to jest dla mnie nikt.Wszedl (chyba w 2001) do zuzla przez sponsoring Torunia i teraz juz sie usadowil na fotelu przewodniczacego.
Przewodniczacym powinien byc Andrzej Rusko albo Leszek Tilinger.
Wedlug mnie oni dobrze pokierowaliby polskim zuzlem.
Kilok pisze:Pierwsza decyzja
Jak podaje PZ we wszystkich zawodach w Polsce obowiazkowe beda deflektory
Kolejny poroniony pomysł żużlowej centrali. Czy w rozgrywkach II ligowych, czy też np. o MDMP deflektory są potrzebne
- Łoptymista
- Trener
Krychs pisze:Kilok pisze:Pierwsza decyzja
Jak podaje PZ we wszystkich zawodach w Polsce obowiazkowe beda deflektory
Kolejny poroniony pomysł żużlowej centrali. Czy w rozgrywkach II ligowych, czy też np. o MDMP deflektory są potrzebnePrzyniosą tylko dodatkowe koszty, dla i tak ledwo wiążących koniec z końcem klubów
Ale może ktoś z centrali jest współudziałowcem Zakładu Wyrobu Deflektorów w jakimś pierdziszewie i właśnie załatwił sobie kontarkty na najbliższy sezon.
Więksozść decyzji rządzących, obojetnie czym, ma zawsze bardzo przyziemne wytłumaczenie.
Åoptymista pisze:Ale może ktoÅ› z centrali jest współudziaÅ‚owcem ZakÅ‚adu Wyrobu Deflektorów w jakimÅ› pierdziszewie i wÅ‚aÅ›nie zaÅ‚atwiÅ‚ sobie kontarkty na najbliższy sezon.
Więksozść decyzji rządzących, obojetnie czym, ma zawsze bardzo przyziemne wytłumaczenie.
Nie sposób się z Tobą nie zgodzić. W naszej żużlowej centrali panuje wielka prywata i krótkowzroczność. GKSŻ zajmuje się pierdołami miast sprawami ważnymi dla przyszłości polskiego żużla
Shacku juz kiedys musiales zmieniac avatarek, bo jak to okresliles byl malo prestizowy. Ten aktualny tez juz sie chyba troszke przedawnil?
Sorry, za OT.
Jesli chodzi o deflektory, to przeciez to pierdola, koszty nieznaczne, a cos tam poprawia. nie ma sie nad czym rozwodzic.
Sorry, za OT.
Jesli chodzi o deflektory, to przeciez to pierdola, koszty nieznaczne, a cos tam poprawia. nie ma sie nad czym rozwodzic.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior