Dziękujemy za sezon 2004 !

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

Dziękujemy za sezon 2004 !

#1 Postautor: Gość » 17 października 2004, o 16:02

Założyłem ten temat po to aby podziękować zawodnikom , włodarzom klubu oraz kibicom za miniony sezon.
Moim zdaniem był on udany dla lubelskiego żużla i choć nie udało się awansować do ekstraligi , mimo wszystko trzeba przyznać zawodnikom i kierownictu że sie starli.
A starali sie nie dla siebie tylko dla kibiców !
i za to właśnie chciałem podziekować !
Co będzie dalej zobaczymy , sport polega na tym że wygrywa lepszy bądź ten co ma więcej szczęścia , nie udało sie teraz , uda sie w 2005 , oczywiście jeżeli włodarze i zawodnicy obiorą sobie za cel awans!

dzięki również wam forumowicze , do zobaczenia na wiosne.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: RadeKas » 17 października 2004, o 16:07

Dziekujemy za ten sezon. Przyyniosl on wiele emocji i w sumie tylko dwa razy sie rozczarowalem (dzisiaj byl ten drugi).

Niestety ja jakos nie widze rozowo nastepnego roku. Obym sie mylil.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Jablo

#3 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:08

Ja mysle ze ten sezon byl naprawde udany. Kto by pomyslal pare lat temu ze nasza druzyna bedzie walczyc o e-lige? Szkoda ze dzisiaj sie nie udalo, ale i tak jestem bardzo dumny z druzyny TZ. Uwazam ze w tym sezonie (pomijajac przykra sprawe ze Sledziem) zuzlowcy dostarczyli nam bardzo duzo pozytywnych wrazen. Nie udalo sie w tym roku, miejmy nadzieje ze za rok bedzie lepiej.

Michał K.
Kontakt:

#4 Postautor: MichaÅ‚ K. » 17 października 2004, o 16:09

Ja też się pod tym podpisuję :)
Wielkie dzięki dla klubu i zawodników za cały sezon!

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#5 Postautor: Przemas » 17 października 2004, o 16:12

ojj zly będe chodził przez pare następnych dni :x mimo wszystko emocje w tym sezonie byly do konca sezonu i trzeba wierzyc ze w sezonie 2005 sponsorzy nas nie opuszcza a wrecz przeciwnie, bedzie ich wiecej. Brawa naleza sie oczewiście rowniez Jarokowi Siwkowi za to co robi dla lubelskiego speedwaya oraz sponsorom i zawodnikom lubelskiego klubu :!:

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#6 Postautor: Apocalips » 17 października 2004, o 16:13

Ja w swoim imieniu również dziękuję żużlowcom za dostarczenie nam tylu emocji, zarządowi za mądre prowadzenie klubu, kibicom za dobry doping i Śledziowi za to że się sprzedał. Mam nadzieję, że przyszły rok będzie jeszcze lepszy czego sobie i Wam życzę. Gratulacje dla ZG, byli lepsi, Gratulacje dla TŻ-u :!: DZIĘKUJEMY :!:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Fazi

#7 Postautor: Fazi » 17 października 2004, o 16:23

Święta racja!
Chwała naszym zawodnikom i zarządowi Klubu za kończący się sezon! dali nam wiele powodów do wzruszeń i radości. W całym sezonie przegrali przecież tylko 4 mecze wyjazdowe (2 w Gdańsku) i jeden u siebie (ale po jakich szopkach z torem!) Myslę, że udział w barażach to duży sukces, tym większy, że pokonali ekstraligowca dużą różnicą punktów w bardzo trudnym meczu. Ja jestem pełen uznania dla wszystkich, którzy przyczynili się do tegorocznych sukcesów.
A przed nami kolejne rozgrywki, pewnie, że szkoda, że znów tylko w I lidze, ale taki jest sport. Ja, mimo dzisiejszej porażki, jestem dumny, że kibicuję już od wielu lat temu klubowi.
Teraz ważne zadanie przed Zarządem. Podsumowianie całego sezonu i zakontraktgowanie takiego składu, który wywalczy e-ligę bez baraży.
Wydaje mi się, że przyszłoroczna liga może być łatwiejsz niż tegoroczna, zależy to oczywioście od podejścia Rybnika (wiadomo, klub, jak spada ma pewnie kłopoty). Zobaczymy, czy Marne Józki wzmocnią się tak, jak odszczekiwali się przed ostatnim meczem. Jestem pewnien, że to nasz TŻ/Motor (dla mnie zawsze lubelski klub będzie Motorem) będzie rozdawał karty w I lidze i to MY za rok będziemy cieszyć się z awansu! Ten Klub i ci Kibice zasługują na to!
Teraz czas na odpoczynek i długie wyczekiwanie przed nastepnym meczem! Do zobaczenia za pól roku!

JAG
Senior

#8 Postautor: JAG » 17 października 2004, o 16:23

dzięki za wywalczenie baraży,dla wszystkich któży się do tego przyczynili.
czekamy na jeszcze większe emocje i zwyciestwa(po walce o kazdy centymetr toru) w sezonie 05.
pozdrowienia dla wszystkich zwiÄ…zanych z lubelskim speedwayem

gratuluje utrzymania e-ligi zespołowi z Zielonej

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#9 Postautor: Jinxsior » 17 października 2004, o 16:40

Apetyt rosnie w miare jedzenia.
Mam nadzieje ze zapamietam te mile chwile tego sezonu.Te w ktorych sie zawiodlem juz chcialbym schowac w niepamiec.

Dziekuje za caly sezon.
Odzielne gorace podziekowania dla dyr.Siwka za poswiecenie sie dla klubu.
Mam nadzieje ze dzisiejsza porazka nie zniecheci go do dalszej moze jeszcze bardziej intensywnej pracy.

meesha
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: meesha » 17 października 2004, o 16:54

Ja również przyłączam się do podziękowań i gratulacji dla zawodników i wszystkich związanych z klubem. Przegraliśmy baraże 83:97 czyli nie tak znowu tragicznie, a przynajmniej emocje mieliśmy w tym roku najdłużej z całej Polski (razem z ZG oczywiście). A ponieważ od kilku lat co rok jest lepiej, więc w przyszłym roku wchodzimy do E-ligi z pierwszego miejsca :!: :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
tom.pol

Ja też dziękuję

#11 Postautor: tom.pol » 17 października 2004, o 17:06

Ja też dziękuję zawodnikom lubelskiej drużyny za emocje jakimi nas obdazali a w szczególności dziękuję panu S... za przygotowanie toru do pierwszego meczu barażowego gdyż mieszkam raptem o 2 kroki od stadionu i nikt mi niewmówi że z soboty na niedzielę padał deszcz tylko prawda jest taka ze kazano tor polać i go polewano - przez całą noc !!! a gdyby tor był przygotowany tak jak na treningach to dzisiaj cieszylibyśmy sie z awansu do ekstraligi !!!!!!!!

radzio_

#12 Postautor: radzio_ » 17 października 2004, o 17:16

nie dziekuje zawodnikom bo oni schrzanili wszystko !!!!!!! moge podziekować tylko panu SIWKOWI i tylko jemu !! pozostaje nam wierzyć tylko w MOTOR a zuzel na nastepny sezon zobaczymy ile osob teraz przyjdzie na mecze TZ

Ania
Kontakt:

Dziękujemy za sezon 2004!

#13 Postautor: Ania » 17 października 2004, o 18:05

Ja też chciałabym podziękować naszym żużlowcom za odwalenie naprawde dobrej roboty :!: :!: :!: :wink: Dziękuje Wam za wspaniały sezon, za wolę walki, za walkę do końca, za te cudowne emocje, za to że jesteście :!: :!: :!: Mam nadzieje że przyszły sezon okaże się wspaniałym pasmem sukcesów i że w przyszłym roku pokażecie wszystkim na co Was stać :!: :!: :!: Powodzenia w sezonie 2005 :!: :!: :!:

Pozdrowionka gorrrrrrrÄ…ce :!: :!: :!: :!: :!:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#14 Postautor: Metalliczny » 17 października 2004, o 18:23

Ja również chciałbym się dołaczyć do podziękowań. Dzięki naszym żużlowcom przeżyłem w tym roku wiele ekscytujących momentów, zarówno tych pozytywnych, jak i tych negatywnych. Mam nadzieję że podobnie będzie w przyszłym roku.

Zauważyłem jedną rzecz - w zeszłym roku byliśmy trzeci w tabeli, w tym roku byliśmy drudzy, więc w przyszłym......... :D

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#15 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 17 października 2004, o 18:28

Chyba nie bede oryginalny jak napisze że dziękuje drużynie, działaczom i sponsorom. To był udany sezon (choć nie kruje że mógł być jeszcze badziej udany). mimo wszystko na pewno emocje będą jeszcze an alubelskim torze.

Sztyvny
Szkółkowicz

#16 Postautor: Sztyvny » 17 października 2004, o 18:31

Nie było źle, może w przyszłości będzie lepiej. Naprawdę ciekawy i emocjonujący sezon. Wielkie dzięki dla zawodników i dla działaczy. Oby tak dalej.

EWELINA

#17 Postautor: EWELINA » 17 października 2004, o 18:51

zgadzam się z Wami - zawodnikom i działaczom należą się gorące podziękowania za to co pokazali w tym sezonie i za te niesamowite emocje. Może za rok będziemy im dziękować również za awans do e-ligi

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#18 Postautor: maestro76 » 17 października 2004, o 18:53

"....juz byl w ogrodku juz wital sie z gaska..." :D
tak mozna podsumowac sezon 2004
pamietajac ze 4 lata temu gorsza w polsce byla tylko wanda krakow to wielkie brawa za awans sportowy!
mam nadzieje ze przyszly sezon bedzie tak samo interesujacy
teraz wszystko w rekach dzialaczy-dobry senior + punktujacy junior i znow walczymy o elige!
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Gość

#19 Postautor: Gość » 17 października 2004, o 18:59

Dziekowa za ten wspanialy sezon, pokazali kikla razy ze Tż-u nie nie powinno sie ingnorowac bo to jest super klub. Co roku coraz lepoiej wiec kto wie, moze za rok. Przynajmniej sobie pojedziemy do Krosna i Rzeszowa. Dzeki serdeczne Peter, Tomek, Seba, Daniel, p. Siwek, Grzesiu. Dla nas sezon jeszcze sie nie skonczyl. Nie zapomnijmy ze za 2 tygodnie sie ŚW. Zmarłych i musimy pojechac do Garbowa i zapalic znicz Robertowi. To dla niego byl ten sezon i kazdy nastepny dla niego będzie.

Sober
Senior

#20 Postautor: Sober » 17 października 2004, o 19:13

Dziękujemy!
Mimo, ze dzisiaj, nie oszukujmy się - zawodnicy zawiedli, trzeba im podziękować za ten niewątpliwie wspaniały sezon. Mimo wielkich kłopotów, wielkiego pecha i innych przeciwskazań zawodnicy walczyli i dostarczyli nam wiele emocji. Chwała im za to. Teraz nie pozostaje nic innego jak solidnie przygotować się do prszyszłego sezonu, miejmy nadzieję - bardziej szczęśliwego.

rob7
Senior

#21 Postautor: rob7 » 17 października 2004, o 20:18

podziękowania dla wszystkich zawodników za cały sezon ( z wyjątkiem Śledzia), dotarli aż do baraży to duży sukces i nie piszcie że dzisiaj zawiedli pojechali na miarę swoich umiejętności i możliwości finansowych klubu, teraz należy pilnie podpisać kontrakty na nowy sezon, żeby zawodnicy wiedzieli na czym stoją i mogli dobrze przepracową zimę
a zamiast myśleć o kosztownych transferach lepiej kase przeznaczyć na dobry sprzęt skoro wywalczyli baraże to w przyszłym roku są w stanie wywalczyć e-ligę

niunia

#22 Postautor: niunia » 17 października 2004, o 20:37

Siemaneczko :) chcialam podziekowac zawodnikom TÅ»-u za ich starania i za to ze walczyli do konca w tym sezonie, chociaz jednak wam czegos zabraklo :( , mam jednak nadzieje i wierze w was ze w nastepnym sezonie uda sie nam dopasc ekstralige :twisted: a wiec do zobaczenia w nastepnym sezonie pozdro!!!!!!! dla wszystkich!!!!!!

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#23 Postautor: yamahaR1 » 17 października 2004, o 20:42

no to i ja sie dołącze bo to w sumie dobry pomysł. Tyle było pretensji i różnych zarzutów do naszych zawodników, ale myśle że należą im sie podziękowania bo dostarczyli nam emocji niemało. A to że zmiany są konieczne i dla niektórych nie będzie już miejsca to inna sprawa, tak w sporcie bywa jeżeli chcemy walczyć o awans trzeba się wzmocnić ale zawodnikom z obecnego składu DZIĘKUJE ZA TEN SEZON

Chaga

#24 Postautor: Chaga » 17 października 2004, o 21:12

Ja też chciałbym bardzo podziękować wszystkim działaczom, sponsorom, Panu S. Grzesiowi pogratulować ambicji i niesamowitej jazdy jaką nas uszczęśliwiał T.Piszczowi chciałbym życzyć powdzenia w następnym sezonie bedzie lepiej a i tan nie można zaliczyć do tragicznych D.Śledziowi niech sie pie.. P.Karlsonowi pogratulować skuteczności S.Trumińskiemu woli walik M.Frankowoi też należą sie podziękowania w końcu swoje dolożył D.Jeleniewiskiemu powodzenia w następnym seniorskim juz sezonie[*] R.Dadosowi[*] pokój jego duszy
Kto by pomyślał pare lat temu wielkim szczęściem było zwycięsto ze Śląskiem świętochłowice u siebie 46 44 a teraz prawie ekstraliga ale jak to sie mówi apetyt rośnie w miare jedzenia jeszcze raz serdecznie DZIĘKUJE

Krychs
Senior

#25 Postautor: Krychs » 17 października 2004, o 22:26

Dziękuje wszystkim zawodnikom za to, że narażają dla nas kibiców swoje zdrowie i kości. Działaczom za to, że co roku notujemy awans sportowy. Oby za rok było lepiej chociażby tylko o to jedno miejsce :wink: