Niestety ale na extralige musimy poczekać

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

Niestety ale na extralige musimy poczekać

#1 Postautor: marcin_lub » 17 października 2004, o 15:33

Niestety ale przegraliśmy dość wysoko w Zielonej Górze! Narazie nie wiem ile ale po 14 biegu przegrywaliśmy: 54 - 30!!

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#2 Postautor: marcin_lub » 17 października 2004, o 15:36

Przegraliśmy 59 - 31 !!
Tragedia!! Jeleniewski drugim punktującym zawodnikiem Tż po Karlsonie... Zajebiście!!
1. Tomasz Piszcz (0,1,d,-) 1
2. Mariusz Franków (2,d,1,-,1) 4
3. Grzegorz Knapp (2,0,1,0,2,
4. Sebastian Trumiński (0,-,3,1,w) 4
5. Peter Karlsson (3,1,3,0,1,
6. Dawid Stachyra (0,-,-,-) 0
7. Daniel Jeleniewski (2,0,2,1,3,0) 8

Awatar użytkownika
minia

#3 Postautor: minia » 17 października 2004, o 15:36

59 : 31 co sie stalo zabraklo punktow jescze tych straconych z lublina ............ trumna co ty robisz czlowieku ................ karlson co sie dzieje .............. ehhh :( :( :(

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 15:42

Wyszła cała prawda o naszym zespole - jak nie u siebie na źle przygotowanym torze to nigdzie. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że nasi nie przygotowali się sprzętowo do meczu (te zmiany motocykli przed wyścigami). Nie było na to czasu? Druga rzecz, ktorej nie mogę zrozumieć to beznadziejna zmiana taktyczna - Karlik na Pedersena i Okonia - zmarnował się jego jeden start. Po trzecie - Tomek piszcz, dzisiaj też mógł czuć się jakby by6ł sam na torze - szkoda tylko, że jeździł z tyłu.
Podsumowując - nasi zrobili w tym seozonie bardzo dużo i podziękowania i mza to. Za mecz w Zielonce - nagana. Jeleń pokazał że można było nawiązać walkę z zielonogórzanami. A gdzie był nasze gwiazdy?
Gratulacje dla Falubazów

Krychs
Senior

#5 Postautor: Krychs » 17 października 2004, o 15:48

Gdzie te nasze gwiazdy... Dzisiejszy występ mam nadzieje dał do myślenia dyrektorowi Siwkowi odnośnie kadry na przyszły sezon. Przydałoby się jednak przemeblowanie.
I jeszcze jedno prowadzenie taktyczne meczu przez Stachyre. Co to miało być. Dlaczegto wcześniej nie walczył o wynik rezerwami taktycznymi???

JAG
Senior

#6 Postautor: JAG » 17 października 2004, o 15:49

Gelo pisze:Podsumowując - nasi zrobili w tym seozonie bardzo dużo i podziękowania i mza to. Za mecz w Zielonce - nagana. Jeleń pokazał że można było nawiązać walkę z zielonogórzanami.

zgadzam sie w zupełności.i tez się zastanawiam co sie działo z motorami naszych bo na jeden mecz to za dużo defektów

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#7 Postautor: marcin_lub » 17 października 2004, o 15:50

A ja mam wrażenie że zarząd TŻ jednak nie chciał wejść do extraligi!! Co to by było jakby się udało?! Zastanawialiście się nad tym? Przecież cały skład trzebaby było zmienić!! A obecni zawodnicy tak łatwo by się nie oddali bo przeciez oni by wywalczyli awans... Dlatego wybuchłaby wojna: Zarząd - Zawodnicy!! A poza tym uważam że nie jestesmy przygotowani do najlepszej ligi pod względem organizacyjnym chociażby...
Dla mnie duzo mówi 8 pkt Jeleniewskiego przy 9 Karlsona i reszty drużyny poniżej 5 pkt!! Przypomina mi to mecz z 11 lipca na naszym stadionie...
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 15:58 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#8 Postautor: marcin_lub » 17 października 2004, o 15:53

A poza tym Jeleniewski musiał się pokazać bo wkońcu to jego ostatni mecz w barwach TŻ! Nie wyobrażam sobie jego w składzie jako seniora... Dlatego wszyscy zawodnicy wiedzieli że maja przegrać oprócz niego żeby mógł nabić sobie pkt-ów żeby jakas dóżyna inna się nim zainteresowała... Takie jest moje zdanie!
Pozdrawiam

JAG
Senior

#9 Postautor: JAG » 17 października 2004, o 15:54

ja bym sie tu zarządu nie czepiała,poprostu zawodnicy dziś zawiedli i tyle.
tylko Jeleń pojechał

Siwek Patataj

#10 Postautor: Siwek Patataj » 17 października 2004, o 15:56

marcin_lub pisze:A ja mam wrażenie że zarząd TŻ jednak nie chciał wejść do extraligi!! Co to by było jakby się udało?! Zastanawialiście się nad tym? Przecież cały skład trzebaby było zmienić!! A obecni zawodnicy tak łatwo by się nie oddali bo przeciez oni by wywalczyli awans... Dlatego wybuchłaby wojna: Zarząd - Zawodnicy!! A poza tym uważam że nie jestesmy przygotowani do najlepszej ligi pod względem organizacyjnym chociażby...
Dla mnie duzo mówi 8 pkt Jeleniewskiego przy 9 Karlsona i reszty dróżyny poniżej 5 pkt!! Przypomina mi to mecz z 11 lipca na naszym stadionie...

Odnoszę to samo wrażenie!!!

lucki73

Pingli

:)

#11 Postautor: Pingli » 17 października 2004, o 15:57

wiadomo było, że tak się skończy :) Zielonka jest lepsza :) szkoda tylko, że wszyscy już praktycznie sądzili, że będziemy w ekstralidze :P NDZIEJA MATKĄ GŁUPICH :P:P:P
GRATULACJE DLA FALUBAZÓW ! :D

p.s na trybunach siedział taki przystojny Łukasz :D
:D

Awatar użytkownika
kamyk13

#12 Postautor: kamyk13 » 17 października 2004, o 16:00

Az milo bylo posluchac o poczynaniach koziolkow... Zalamalem sie... Truminski chyba powinien "zolte dostac" Co to ma byc za zachowanie!!! Knapp jak zwykle brak szczescia do maszyn.... Nasz Szwed lipa konkretna, jakos nie chce mi sie wierzyc, ze mial "zly" dzien... Pisz, Frankow - nie kometuje, za to Jeleniewski to co innego, pokazal ze mozna powalczyc i ze umie jezdzic, reszta dno.....!!!!!!

Michał K.
Kontakt:

#13 Postautor: MichaÅ‚ K. » 17 października 2004, o 16:04

Oby w przyszłym sezonie nasz klub był przynajmniej w takim stanie jak w tym roku.
No i przydałoby się "małe przemeblowanie" składu. :)
I tak wielkie dzięki za ten sezon. Troche nerwów nam dostarczyli nasi zawodnicy.

Pingli

#14 Postautor: Pingli » 17 października 2004, o 16:06

kamyk13 pisze:Az milo bylo posluchac o poczynaniach koziolkow... Zalamalem sie... Truminski chyba powinien "zolte dostac" Co to ma byc za zachowanie!!! Knapp jak zwykle brak szczescia do maszyn.... Nasz Szwed lipa konkretna, jakos nie chce mi sie wierzyc, ze mial "zly" dzien... Pisz, Frankow - nie kometuje, za to Jeleniewski to co innego, pokazal ze mozna powalczyc i ze umie jezdzic, reszta dno.....!!!!!!

Racja, zachowanie Trumińskiego to już DNO ! wstyd i już :(
:D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#15 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 16:09

Michał K. pisze:Oby w przyszłym sezonie nasz klub był przynajmniej w takim stanie jak w tym roku.
I tak wielkie dzięki za ten sezon. Troche nerwów nam dostarczyli nasi zawodnicy.

To będzie bardzo trudne niestety. Potrzebny nam lider na 10-12 punktów i dobry junior. Obawiam sie ze wiekszosc zawodników (kandydatów)znajdzie sie w ekstralidze.

lemmy

#16 Postautor: lemmy » 17 października 2004, o 16:15

Gelo pisze:
Michał K. pisze:Oby w przyszłym sezonie nasz klub był przynajmniej w takim stanie jak w tym roku.

To będzie bardzo trudne niestety. Potrzebny nam lider na 10-12 punktów i dobry junior. Obawiam sie ze wiekszosc zawodników (kandydatów)znajdzie sie w ekstralidze.

nie macie mimo wszystko na co narzekac
zobaczcie jakie pieniadze umoczyl w tym roku np Ostrow...

chyba czas sie pozegnac z Trumna i Frankiem i zbnalezc kogos na ich miejsce...
Demon Of The Fall

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#17 Postautor: Misionis » 17 października 2004, o 16:19

sluchajcie, wysoka porażka w ZG była do przewidzenia! I nie ma co narzekać na naszą drużynę, która była najlepsza od 9 lat!!!

Czeski

do pana prezesa Siwka!!!

#18 Postautor: Czeski » 17 października 2004, o 16:27

TÅ» Sipma Lublin SPRZEDAWCZYKI!!!!!!!!!!!!! :x [/b]

Awatar użytkownika
Jablo

Re: do pana prezesa Siwka!!!

#19 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:28

Czeski pisze:TÅ» Sipma Lublin SPRZEDAWCZYKI!!!!!!!!!!!!! :x [/b]

A takich jak ty to sie powinno zagazowac !!

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#20 Postautor: Jinxsior » 17 października 2004, o 16:29

Hmm no coz nie ma co juz tego roztrzasac,Zielona byla dzis zdecydownie lepsza.Jest mi troche smutno ze napinacze z naszej druzyny(mowie tu o Piszczu i Truminskim )tak strasznie zawiedli.Karlson no coz w naszym mniemaniu zawiodl,ale moze trzeba spojrzec na to inaczej ,gdyby mial robic komplety w elidze nie jechal by u nas.Widocznie jego dzisiejszy wynik pokazal ze tyle wlasnie jest w stanie robic pkt w elidze.Zawiodlem sie na Franku na Knappie,widocznie nasi zawodnicy sa tylko dobrzy na pierwszoligowych torach,i to w wiekszej przewadze u siebie.Dziwi mnie natomiast postawa Jelenia,co Daniel mial w silniku lub co wiedzial o torze czego nie mieli lub nie wiedzieli nasi liderzy.Jesli on potrafil tam wygrywac a inni nie to cos jest nie tak.
Bylem swiadomy tego ze jesli wejdziemy jest konieczna gruntowna zmiana w skladzie naszej druzyny.Po dzisiejszym meczu, jestem nawet pewny ze takie roszady musza byc wykonane juz w przyszlym sezonie.
Ja nie widze miejsca tu dla tych zawodnikow.Karlson ok niech zostanie bo chyba lepszego miec nie mozemy ale reszta powinna poszukac nowego pracodawcy.
No chyba ze klub zamierza sie wozic w tej pierwszej lidze i wiekszych ambicji nie ma.
Przyszly rok to awans z pierwszego miejsca bo dzisiejsza lekcja nauczyla nas ze w barazach nie ma co szukac.
Gratuluje Zgrzeblarkom pozostania,byliscie lepsi.

P.S
A nam nie pozostaje nic innego jak znowu sluchac Jozkow.O i do Krosna nie bedzie daleko na wyjazd.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#21 Postautor: yamahaR1 » 17 października 2004, o 16:34

jak sponsorzy chcieli pomagać w ekstralidze to mogliby najpierw pomóc do niej awansować i dać konkretne pieniądze na nadchodzący sezon. Koniecznie musimy kupić 1 porządnego juniora, bo od juniora duzo zależy a my nie mamy żadnego , i 1 dobrego seniora a najlepiej 2 tylko nie bardzo wiem kogo. Mam nadzieje że jakiegoś Bajerskiego to nawet działacze nie wezmą pod uwage, bo to by był drugi Franków - zawodziłby przez cały sezon a my byśmy pisali że może następnym razem będzie lepiej.
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 16:38 przez yamahaR1, łącznie zmieniany 1 raz.

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#22 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 16:36

caly tydzien czekalem na to, nie wpisywalem nic na wasze forum tylko czytalem jak bijecie piane ze swoich kozich ust:)
za wysokie progi jak na wasze raciczki:) wasz druzyna nie ma charaktreru i nie potraficie przegrywac, jak bylem na waszym pseudo obiekcie tydzien temu to mwilem jakims ludka od was ze u nas bedzie to trylklo form,alnosc, owszem napedziliscie nam troszke strachu ale prawdziwych zawodnikowi i mezczyzn poznaje sie potym jak koncza a nie jak zaczynaja!
widzialem jak po meczu wasi kibice mieli drobne starcia z naszymi, w sumie szkoda bo i tak nic to nie dalo, ale tez jak sie siada w jednym sektorze ze szmatami z gorzowa i wiesza sie ich sscierwo na plocie to tak jakby wypowiedziec nam wojne!!!!
widzicie jak wyglad e-liga wam do niej dalekoooooooo, i nie silcie sie na komenty w stylu" wy i tak musieliscie wygrac a my tylko moglismi..." bo wszyscy u was bili piane rowno ale na tym sie zakonczylo:)

sprobojcie kiedy indziej:)
a wasi "zawodnicy":)) jedynie Jeleniewski moze wracac z podniesiona glowa reszta dno na czele zokularnikiem:D 4 razy na 5:1 go machnelismy:)
na rownym i do walki, nie spreparownym torze po prostu nie istniejecie.
FALUBAZ FALUBAZ !!!!!!!
dla Kibicow z Kozlandii ..." w moich snach extraklasa...." meeeeeeee:)

macieq

#23 Postautor: macieq » 17 października 2004, o 16:36

Pingli napisał:
NDZIEJA MATKĄ GŁUPICH

ale każda matka kocha swoje dzieci :lol:

Heh w przyszłym roku bedzie wam trudniej ...
Stal Rzeszów awansuje bezpośrednio , czyzby znowu baraze??

JAG
Senior

#24 Postautor: JAG » 17 października 2004, o 16:37

Jinxsior pisze:Hmm no coz nie ma co juz tego roztrzasac,Zielona byla dzis zdecydownie lepsza

lub nasi dali ciała,tak czy inaczej na jedno wychodzi(czyli Zielona w e-lidze)

i tak się cieszę że sezon zakończyliśmy dopiero dzisiaj

Awatar użytkownika
Jablo

#25 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:38

macieq pisze:Pingli napisał:
NDZIEJA MATKĄ GŁUPICH

ale każda matka kocha swoje dzieci :lol:

Heh w przyszłym roku bedzie wam trudniej ...
Stal Rzeszów awansuje bezpośrednio , czyzby znowu baraze??

Skad ta pewnosc ?? Prorok jakis czy co ??