czy chcÄ…???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
grzywa

czy chcÄ…???

#1 Postautor: grzywa » 16 września 2004, o 15:34

my kibice, emocjonujemy się czy będą baraże, czy się uda choćby spróbować... Dlaczego nikt nie pyta, czy Nasi chcą tego samego. Po krótkiej rozmowie z JS, JM i ST stwierdzam, że niby chcą, ale jak sami mówią: "jak tu jeździć w Ekstralidze z takim stadionem, z takim zapleczem i taką sytuacją finansową..." , "to będzie wstyd się pokazać...", "wejdziemy na rok i... żużel całkiem zginie w Lublinie". Śledziowy wirus działa. Gawrzyk, powiedz o czym się gada we własnym gronie. FK staje na głowie, aby oprawa była na miarę Ekstraligi, wielu przebiera nogami i głowi się skąd wziąć na nowy karnet, Leszek zapina budżet, a Wy?

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#2 Postautor: FantyÅ› » 16 września 2004, o 16:42

Hmmmm o Tym to ja nawet jeszcze nie myslałem.Ale jeśli nawet wejdziemy do Tej Ekstraligi to i tak nasz budżet tego nie wytrzyma.Np bedzie trzeba zamatować jupiter conajmniej cztery na stadionie.Krzesełka lub ławki bo na betonie siedziec to różnie bywa. :)
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#3 Postautor: Apocalips » 16 września 2004, o 16:58

Fantys pisze:Hmmmm o Tym to ja nawet jeszcze nie myslałem.Ale jeśli nawet wejdziemy do Tej Ekstraligi to i tak nasz budżet tego nie wytrzyma.Np bedzie trzeba zamatować jupiter conajmniej cztery na stadionie.Krzesełka lub ławki bo na betonie siedziec to różnie bywa. :)

Jakbyśmy weszli do Ekstraligi to i tak klub nie płaciłby za jupitery tylko płaciłoby za to Miasto Lublin. Jak sama nazwa wskazuje "Stadion Miejski" należy do miasta, a TŻ go tylko dzierżawi/wynajmuje.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: ravajas » 16 września 2004, o 17:02

Fantys pisze:Hmmmm o Tym to ja nawet jeszcze nie myslałem.Ale jeśli nawet wejdziemy do Tej Ekstraligi to i tak nasz budżet tego nie wytrzyma.Np bedzie trzeba zamatować jupiter conajmniej cztery na stadionie.Krzesełka lub ławki bo na betonie siedziec to różnie bywa. :)

z krzesełkami i oświetleniem w ekstralidze 2005 to fikcja. Połowa obecnych zespołów z Ekstra nie ma jupiterów i co? tylko dlatego nie pojadą? Toruń nie ma oświetlenia a przecież chyba nikt nie wyobraża sobie, żeby Apator nie wystartował w Ekstralidze tylko dlatego, że komuś przyszło do głowy wymyslać głupie przepisy. Znając GKSŻ zniosą ten przepis, więc nie ma problemu, jesli chodzi o zaplecze techniczne to Lublin się nadaje. Wiadomo o co chodzi.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#5 Postautor: FantyÅ› » 16 września 2004, o 17:17

Oki.......zwracam honor....Ja słyszałem że w Ekstralidze trzeba krzesełka i jupitery.Ale chyba źle słyszałem.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

EWELINA

#7 Postautor: EWELINA » 16 września 2004, o 20:26

no tak... Podstawowe pytanie jednak czy wejdziemy? O krzesełka i reszte będziemy się martwić ewentualnie po awansie a teraz chłopcy muszą się zająć jazdą.według mnie oni chcą wejsć do Ekstraligi i są na najlepszej drodze, zobaczymy jednak co z tego wyjdzie.Pozdro;)

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#8 Postautor: lukas » 16 września 2004, o 20:35

ludzie krzesełek i tak nie będzie po jednym meczu MOTORU :!:
ObrazekTÅ» SIPMA LUBLINObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#9 Postautor: _piotrusss » 16 września 2004, o 20:39

lukas pisze:ludzie krzesełek i tak nie będzie po jednym meczu MOTORU :!:

Chybaże odrazu zainstalowaliby porządny monitoring... choć ja tez wątpię aby one długo wytrzymały.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#10 Postautor: jas » 16 września 2004, o 22:06

lukas pisze:ludzie krzesełek i tak nie będzie po jednym meczu MOTORU :!:

Może się czepiam, ale czy jesteś w stanie napisać posta, który coś bedzie wnosił do dyskusji i będzie dłuzszy niż 2 linijki( bo większość Twoich ma poł, ale widziałem 2 które miały półtorej) :evil: ?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#11 Postautor: Cooper » 16 września 2004, o 22:14

czepiasz sie :D co powiedziec o takich postach jak np.: o ktorej trening (siodmy raz na tym samym temacie), albo cos w stylu, "tez tak sadze" albo "dzieki bardzo". Te to dopiero wnosza do dyskusji.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

radzio_

#12 Post