czy chcÄ…???
czy chcÄ…???
my kibice, emocjonujemy się czy będą baraże, czy się uda choćby spróbować... Dlaczego nikt nie pyta, czy Nasi chcą tego samego. Po krótkiej rozmowie z JS, JM i ST stwierdzam, że niby chcą, ale jak sami mówią: "jak tu jeździć w Ekstralidze z takim stadionem, z takim zapleczem i taką sytuacją finansową..." , "to będzie wstyd się pokazać...", "wejdziemy na rok i... żużel całkiem zginie w Lublinie". Śledziowy wirus działa. Gawrzyk, powiedz o czym się gada we własnym gronie. FK staje na głowie, aby oprawa była na miarę Ekstraligi, wielu przebiera nogami i głowi się skąd wziąć na nowy karnet, Leszek zapina budżet, a Wy?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Fantys pisze:Hmmmm o Tym to ja nawet jeszcze nie myslałem.Ale jeśli nawet wejdziemy do Tej Ekstraligi to i tak nasz budżet tego nie wytrzyma.Np bedzie trzeba zamatować jupiter conajmniej cztery na stadionie.Krzesełka lub ławki bo na betonie siedziec to różnie bywa.
Jakbyśmy weszli do Ekstraligi to i tak klub nie płaciłby za jupitery tylko płaciłoby za to Miasto Lublin. Jak sama nazwa wskazuje "Stadion Miejski" należy do miasta, a TŻ go tylko dzierżawi/wynajmuje.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Fantys pisze:Hmmmm o Tym to ja nawet jeszcze nie myslałem.Ale jeśli nawet wejdziemy do Tej Ekstraligi to i tak nasz budżet tego nie wytrzyma.Np bedzie trzeba zamatować jupiter conajmniej cztery na stadionie.Krzesełka lub ławki bo na betonie siedziec to różnie bywa.
z krzesełkami i oświetleniem w ekstralidze 2005 to fikcja. Połowa obecnych zespołów z Ekstra nie ma jupiterów i co? tylko dlatego nie pojadą? Toruń nie ma oświetlenia a przecież chyba nikt nie wyobraża sobie, żeby Apator nie wystartował w Ekstralidze tylko dlatego, że komuś przyszło do głowy wymyslać głupie przepisy. Znając GKSŻ zniosą ten przepis, więc nie ma problemu, jesli chodzi o zaplecze techniczne to Lublin się nadaje. Wiadomo o co chodzi.
pozdrawia:
Rafał Borowski
- _piotrusss
- Kadrowicz
lukas pisze:ludzie krzesełek i tak nie będzie po jednym meczu MOTORU
Chybaże odrazu zainstalowaliby porządny monitoring... choć ja tez wątpię aby one długo wytrzymały.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- jas
- Senior
- Kontakt:
lukas pisze:ludzie krzesełek i tak nie będzie po jednym meczu MOTORU
Może się czepiam, ale czy jesteś w stanie napisać posta, który coś bedzie wnosił do dyskusji i będzie dłuzszy niż 2 linijki( bo większość Twoich ma poł, ale widziałem 2 które miały półtorej)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
czepiasz sie
co powiedziec o takich postach jak np.: o ktorej trening (siodmy raz na tym samym temacie), albo cos w stylu, "tez tak sadze" albo "dzieki bardzo". Te to dopiero wnosza do dyskusji.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]