Spotkanie Kibicow TÅ» 8 IX 2004 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

Spotkanie Kibicow TÅ» 8 IX 2004 !!

#1 Postautor: KubuÅ› » 6 września 2004, o 17:19

W środe 8.09 o godzinie 18.30 w pubie Johnny's na Placu Wolności jest spotkanie kibiców TŻ.
Wszystkie osoby posiadające żółto-niebieskie koszulki od Norbiego niech przyniosą je na spotkanie, bo trzeba dokleić logo sponsora. Czekamy na jak największą liczbę osób.
Zapraszamy wszystkich kibiców !

PS. Na mecz Polska - Anglia wszyscy zdążą wrócić do domów :wink:

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#2 Postautor: lukas » 6 września 2004, o 19:02

a co sie tam bedzie działo
ObrazekTÅ» SIPMA LUBLINObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#3 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 19:51

Nie rozumiem... tego dnia i o tej porze jest spotkanie Fan Klubu... a ludzie z żółtymi koszulkami nie nalezą do niego... może ktoś wyjaśnic o co chodzi?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#4 Postautor: lukas » 6 września 2004, o 20:09

to wtedy jest spotkanie fan clubu czy zwyklych wiernych kibiców ??

Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#5 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 20:12

lukas pisze:to wtedy jest spotkanie fan clubu czy zwyklych wiernych kibiców ??

No właśnie ja sam nie wiem... od zawsze o tej porze były tam spotkania Fan Klubu...
ps. a czy Fan Klub to nie sÄ… wierni kibice?
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#6 Postautor: lukas » 6 września 2004, o 20:41

no mi chodzi o wiernych kibiców ale niezrzeszonych - trudny taki wyraz :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#7 Postautor: istred » 6 września 2004, o 21:09

lukas pisze:no mi chodzi o wiernych kibiców ale niezrzeszonych - trudny taki wyraz :lol:

Co to za różnica czy zrzeszony czy nie ? Kibic to kibic.
Nie rozumiem... tego dnia i o tej porze jest spotkanie Fan Klubu... a ludzie z żółtymi koszulkami nie nalezą do niego... może ktoś wyjaśnic o co chodzi?

Dużo osób z Fan Klubu posiada żółte koszulki, chyba nawet większość.

Są pomyły, do realizacji których potrzeba ludzi, dlatego jeśli ktoś chce się przyczynić do lepszej oprawy i do tego żeby na stadionie coś się działo to zapraszam.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#8 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 21:12

Tak ale wg. mnie spotkanie z Fan Klubem powinno być przedewszystkim obgadane w szeregach FK... Zresztą wyraźnie jest napisane że spotkanie jest w celu jakiegoś sponsora...
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#9 Postautor: istred » 6 września 2004, o 21:22

Byłeś w ciągu ostatniego miesiąca na spotkaniu Fan Klubu? Nie, więc ...

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#10 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 21:25

Nie byłem, z tego powodu iż były wakacje... a wtedy chyba mam prawo gdzieś wyjechać no nie? Ja nie mowię że mam coś na przeciw... tylko pytam jak to bedzie zoorganizowane i jak się to odbędzie... czemu odrazu przechodzisz do ataku?

===============================================
prosze nie cytowac jak pisze sie pod postem bo naprawde nie chce mi sie tego czyscic :-)
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#11 Postautor: istred » 6 września 2004, o 21:38

Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, nie miałem tego na celu :).
Chodzi o to, że spotkania Fan Klubu wyglądają ostatnio dość ... wakacyjnie. Przychodzi często kilka osób, pogada troche ustali pewne sprawy, najczęściej nie związane z Fan Klubem. Kilka osób się naprawde stara, poświęca swój czas, pieniądze, żeby na zrobić coś naprawde fajnego. Żeby zachęcić ludzi do przychodzenia na żużel. Wszystko zostało zrobione w jeden rok i wygląda to według mnie na prawde dobrze ! Ostatnio nawet w Tygodniku Żużlowym napisali o kibicach z Lublina, nie wiem czy pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz. Wiem, że wielu osobom się to podoba i mogli by pomóc, a czy są z FC czy nie to już chyba na prawdę nie ma znaczenia. Środa, godzina 1830 wielu osobom pasuje, więc chyba nie ma co robić konkurencji dla FC i zebrać osoby w jedno miejsce.

Odnośnie koszulek, to akurat na spotkanie przychodzi dużo osób posiadających te koszulki, więc przy okazji mogło by wziąć je ze sobą, do meczu z Gdańskiem na pewno dostaną je z powrotem.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#12 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 21:42

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź... poprostu w wiadomości głównej o spotkaniu nie był wymieniony żaden inny cel jak naklejenie loga sponsora... Ale jeśli jest tak jak mówisz to nie mam nic na przeciwko. pozdrawiam
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#14 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 21:51

Spoko Gawryzk... postaram sie na nastpny raz poprawic, bo rozumiem, ze chodzilo miedzy innymi o mnie. pozdro
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#16 Postautor: prt » 7 września 2004, o 13:15

koszulki z logo sponsora nie posiadam, ale jest zdaje sie subtelna roznica w machaniu czterema kilkumetrowymi flagami sponsora na meczu od naklejenia kilkucentymetrowego paska do klubowej koszulki.
zwlaszcza, ze dla posiadaczy takich koszulek, plyna z tego tytulu istotne profity.
kazdy z posiadaczy moze sam zadecydowac - czy chce naklejac czy nie.
i to wydaje mi sie dobre. chcesz, to masz. nie chcesz, to nie.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
istred
Trener

Re: Spotkanie Kibicow TÅ» 8 IX 2004 !!

#17 Postautor: istred » 7 września 2004, o 15:22

sting126 pisze:Wcale sie nie zdziwie jak 90% posiadaczy koszulek bedzie miala to w dupie za przeproszeniem - zaplacili po 50 zl za koszulke wiec z jakiej paki maja doklejac jeszcze logo sponsora - glupota wg mnie.
Druga rzecz - wiekszosc z posiadaczy tychze koszulek udzielajacych sie na forum smiala sie z kibicow Stali, ze machaja flagami Marmy, a teraz Wy sami bedziecie wygladac jak slupy oglszoszeniowe...

Sting, może masz kompleksy po sprawie z Ruchem ? :twisted:
Tutaj wyszło tak, że mamy kilku sponsorów i od każego coś mamy, z czego większość osób jest bardzo zadowolonych.
Nie martw się, koszulki mają mieć doklejone logo Sipmy, która płaci za wyjazdy. Jest to sponsor strategiczny i płaci stosunkowo duże pieniądze za autokar, więc umieszczony jest z przodu, na najbardziej widocznym miejscu. Wszystkie koszulki są oklejone trzema sponsorami (Real, Seraj i Svea). Ich loga są w takich miejscach, że w niczym nie przeszkadają.
Sipma będzie już prawdopodobnie ostatnim sponsorem więc koszulki nie będą wyglądać jak słupy ogłoszeniowe.
Jak ktoś nie chce okleic koszulki to jego sprawa. Niech płaci za wyjazdy dalej 50 zł, albo niech jedzie samochodem, tak jak to było przez cały sezon.
Gdyby każdy okleił koszulki przed meczem z Gorzowem to nie potrzeby by był baner Sipmy.

Awatar użytkownika
benim

#19 Postautor: benim » 7 września 2004, o 18:14

coś jest nie tak. środa godz. 18.30 w pubie johny's od początku była miejscem spotkań Fun Klubu TŻ a nie dla innych. chyba że były organizowane wyjazdy na mecze wtedy były zapraszane osoby chcące wybrać się na taki mecz.na spotkaniach tych zawsze były omawiane sprawy organizacyjne dotyczące wyłącznie Fun Klubu, meczy itp. i dobrze by było żeby tak zostało.nie mieszajcie.jeżeli ktoś ma ochotę współpracować z klubem to zapraszam, a ewentualne spotkania z drugim klubem(Norbiego)dotyczące wspólpracy obydwu klubów powinny się odbywać ale w innym terminie.pozdr. :D

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#20 Postautor: _piotrusss » 7 września 2004, o 19:09

benim zgadzam się z Tobą... tylko cały czas mnei zastanawia czemu sami organizatorzy spotkania nie wypowiadają się nic na ten temat... przecież jeśli jest spotkanie Fan Klubu to sa tam poruszane problemy FK a nie wszystkich kibiców... Przecież Johny's pub jest otwarty codziennie
Andrzej Waligórski

Geest
Senior

#21 Postautor: Geest » 7 września 2004, o 21:26

jak na wiosne poganie obchodzili jakies tam swoje swieta, to kosciol katolicki wtrynil w to miejsce kalendarza wielkanoc, jak inni sobie na jesieni dziady obchodzili, to ta sama instytucja wsadzila do terminarza wszystkich swietych. dlaczego to ma wygladac podobnie?

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#22 Postautor: piwo__ » 7 września 2004, o 21:27

Ale teraz przed najwazniejszymi meczami sezonu moze wspolne spotkanie sie przyda i jakas wspolna oprawa...
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#23 Postautor: mikas » 7 września 2004, o 22:08

Ale Wy macie problemy, zamiast sie polączyć i zrobic wspolną oprawę to tworzycie jakieś sztuczne podziały. Kibicujecie jednej druzynie i postarajcie sie żeby ten doping wyglądał jak najlepiej. Norbi jest takim człowiekiem który potrafi z resztą swojej ekipy pociągnąć cały doping. W fan klubie takiej osoby raczej nie widać,ale za to macie bardziej urozmaiconą oprawę, wiec moze warto połączyć siły i zrobic wspolnie naprawde coś bardzo dobrego. Zycze powodzenia, bo razem powinno to wyglądać naprawde świetnie i myśle że nie powinniście mieć problemów aby dorównac pod względem dopingu kibicom z Gdańska a nawet jesteście w stanie ich przegonić.
Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

Re: Spotkanie Kibicow TÅ» 8 IX 2004 !!

#24 Postautor: KubuÅ› » 7 września 2004, o 22:21

sting126 pisze:To powiedz i co dostales od Seraja, Reala - tylko nie co mowi Norbi tylko jakie Ty korzysci odniosles...

Współpraca z Realem układa się bardzo dobrze. Między innymi to dzięki niemu na Deptaku stały i będą stać banery reklamujące mecz - ja osobiście może korzyści z tego nie odniosłem, ale korzyść odniósł, a właściwie odniesie klub co mi w zupełności wystarczy i nawet dzięki temu mogę nosić jego logo nakoszulce.
Odnośnie Seraja to się nie wypowiadam, bo nie znam sprawy. Być może umiścili swoje logo jako firma robiąca te koszulki.

Koszulki są tak zrobione, że reklamę zawsze można odkleić i w jej miejsce nakleić nową.
Podejrzewam, ze z Sipma bedzie podobnie - bedzie placic za autokar,a reszta i tak bedzie ponosic koszty bo bedzie np. trzeba pokryc dlugi w barze klubowym - tak jak to bylo przy wyjezdzie do Gorzowa...

Mogłeś pojechać na wyjazd za 30 zł. Z tego co pamiętam to w rundzie zasadniczej koszt wynosił okło 50-60zl i jeszcze Ci nie pasuje ?
Dlaczego sam nie załatwiłeś sprawy z Sipmą, albo z jakimś innym sponsorem, żeby ten zapłacił za wyjazd, wtedy jeździłbyś zupełnie za darmo.

coś jest nie tak. środa godz. 18.30 w pubie johny's od początku była miejscem spotkań Fun Klubu TŻ a nie dla innych. chyba że były organizowane wyjazdy na mecze wtedy były zapraszane osoby chcące wybrać się na taki mecz.na spotkaniach tych zawsze były omawiane sprawy organizacyjne dotyczące wyłącznie Fun Klubu, meczy itp. i dobrze by było żeby tak zostało.nie mieszajcie.

Johnnys jest na tyle duży, że na pewno wszyscy się pomieszczą. Jeśli będziecie chcieli cos ustalic sami, to na pewno nie będzie z tym problemu.

Ale teraz przed najwazniejszymi meczami sezonu moze wspolne spotkanie sie przyda i jakas wspolna oprawa...

Otóż to. Ale jak widze, wielu nie może zcierpieć, że są osoby, które nie należą do Fan Klubu, a próbują coś zrobić. Nie łatwiej pewne rzeczy robić wspólnie ? Nawet przy roznoszeniu plakatów potrzeba osób, jak nie jestem w FC to już nie powinienem, żeby przypadkiem się do czegoś nie wtrącać ?

Sam chciałem się zapisać do Fan Klubu, ale byłem już na kilku spotkaniach i niestety nie miałem takiej okazji.
Zawieszona działalność FC na wakacje ?

Co do koszulek, to w środę do Johnnysa przychodzi wielu posiadaczy więc nie widze problemu żeby przynieśli je ze sobą. Jeśli nie chcą to nie muszą... ich sprawa.

Poza tym sprawe zawsze można załatwić jutro.