V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45
- jas
- Senior
- Kontakt:
V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45
W związku ze zwyciestwem Rzeszowa w Gorzowie istnieje szansa na to, iz Gorzowianie przystąpią do tego meczu bez obcokrajowca i będą się starali odjechać ten mecz juniorami co zwiększ nasze niewielkie szanse na zwycięstwo. Mysle, że przy maksymalnej mobilizacji naszej drużyny jesteśmy w stanie pokusić się o niespodziankę.
Dużo zależy od tego czy nasza drużyna wystąpi z Peterem w składzie. Poneważ szanse na dobry wynik są to mam nadzieje, że zostanie on zaproszony na to spotkanie.
Dużo zależy od tego czy nasza drużyna wystąpi z Peterem w składzie. Poneważ szanse na dobry wynik są to mam nadzieje, że zostanie on zaproszony na to spotkanie.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Owszem szanse na dobry wynik są, ale bardzo duzo zalezy od postaw Trumny, Mordela i byc moze juz Piszczyka. Jesli kierownictwo zdecydowałoby sie równiez na Petera, mogłoby byc niezle. Pierwszy mecz nie wypadł tragicznie, teraz jesli rzeczywiscie gorzowianie "odpusciliby" sobie Zorra mogłoby byc nawet dobrze. Pozyjemy zobaczymy. Pozdro

Przy założeniu że nie pojedzie Zorro A my bedziemy z Karlssonem to jakieś szanse na zwycięztwo są. Gorzowianie nie są juz w takiej formie jak na początku sezonu a po drugie będzie to dla nich mecz o pietruszke.
Jak gorzów pojedzie takim składem : Paluch, Flis, Hućko, Rajkowski, Hlib Brzozowski, Dąbrowski to jakimś cudem może te 46 punktów uciułamy
Jak gorzów pojedzie takim składem : Paluch, Flis, Hućko, Rajkowski, Hlib Brzozowski, Dąbrowski to jakimś cudem może te 46 punktów uciułamy
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Wszystko zalezy od tego, w jakim skladzie przystapi Gorzow do meczu.
Jesli w pelnym, osobiscie nie daje wam zadnych szans. Ale nie wiadomo,
co Chomski wymysli, bo on lubi eksperymentowac z mlodzieza.
Sadze
jednak, ze skonczy sie na odsunieciu od skladu Hucki i wstawienie za
niego Dabrowskiego badz Gluchego. Efekt i tak bedzie podobny.
Jesli w pelnym, osobiscie nie daje wam zadnych szans. Ale nie wiadomo,
co Chomski wymysli, bo on lubi eksperymentowac z mlodzieza.
jednak, ze skonczy sie na odsunieciu od skladu Hucki i wstawienie za
niego Dabrowskiego badz Gluchego. Efekt i tak bedzie podobny.
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
- Darth Vader
- jas
- Senior
- Kontakt:
Myśle Darth, że teraz to już nie ma racji bytu (odpuszczanie baraży, bo się nie opłaca się to poszczególnym zawodnikom). Po zawieszeniu Śledzia, sytuacja w klubie została, że tak powiem "oczyszcona". Przynajniej ja to tak odczuwam i teraz już wszystkim zawodnikom będzie zależeć na awansie. Nawet Franek do któego były podejrzenia ma więcej do zyskania niż stracenia, więc myślę, że na jego postawę możemy liczyć. A reszta to pewni zawodnicy, jakoś nie mogę sobie wyobrazic celowego odpuszczania przez Piszcza, Knappa, Trumne czy Karlssona.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
- Darth Vader
Prawdopodbnie Gorzów pojedzie w krajowo-juniorskim składzie.
Na forum Stali można znaleźć taki skład:
1.Piotr Paluch
2.Kamil Brzozowski
3.Pawel Hlib
4.Michal Rajkowski
5.Robert Flis
6.Slawek Dabrowski
7.M. Kozdras
Teraz pojawia się pytanie sciągać Petera czy nie ? Myslę, że z Karlssonem jesteśmy w stanie powalczyć o zwycięztwo, które pozwoli się zabezpieczyć na wypadek ewentualnej porażki z Gdańskiem.
Z tego co mi wiadomo, przed meczem z Wybrzeżem myślano o tym żeby do Gorzowa pojechać z Peterem.
Na forum Stali można znaleźć taki skład:
1.Piotr Paluch
2.Kamil Brzozowski
3.Pawel Hlib
4.Michal Rajkowski
5.Robert Flis
6.Slawek Dabrowski
7.M. Kozdras
Teraz pojawia się pytanie sciągać Petera czy nie ? Myslę, że z Karlssonem jesteśmy w stanie powalczyć o zwycięztwo, które pozwoli się zabezpieczyć na wypadek ewentualnej porażki z Gdańskiem.
Z tego co mi wiadomo, przed meczem z Wybrzeżem myślano o tym żeby do Gorzowa pojechać z Peterem.
co do meczu w gorzowie.obojętnie czy wygracie czy przegracie i tak decydujący będzie mecz z rzeszowem.trumiński i mordel -raczej nie pomogą w walce o ekstraligę-nie ten poziom.trumiński mało jeżdził w tym sezonie a mordel to już nie ten sam zawodnik co kilka lat temu.mam pytanie co ze śledziem? jest już w lublinie skreślony? czy nie jest tak że szuka się kozła ofiarnego w osobie darka? a może prezes siwak powinien się zdymisjonować za to że lublinowi skończyła się już kasa i nie było pieniędzy dla darka? i wasz prezes jak nie ma kwitów na kaczmarka to niech nikogo nie szkaluje publicznie.pozdrowienia z rzeszowa
.mam pytanie co ze śledziem? jest już w lublinie skreślony? czy nie jest tak że szuka się kozła ofiarnego w osobie darka?
Darek Śledź już zakończył swoją przygodę z żużlem, sprzedał motory.
a może prezes siwak powinien się zdymisjonować za to że lublinowi skończyła się już kasa i nie było pieniędzy dla darka?
Jakby każdy przezes miał podawać się do dymisji jak zabraknie kasy to w Polsce zabrakło by prezesów.
i wasz prezes jak nie ma kwitów na kaczmarka to niech nikogo nie szkaluje publicznie.
Problem w tym, że te kwity ma.
A co do Seby Trumińskiego, to może w najbliższym czasie zadziwić wielu kibiców. Sprzęt przygotowany bardzo dobrze, na treningu prezentuje się nieźle. Oby tylko kondycji nie zabrakło.
Wydaje mi się, że sam Karlsson Wam nie pomoże bo równie istotne będzie przygotowanie sprzętowe... Nie wiem jak teraz ta działka u Was wygląda. Rzeszów wygrał ponieważ miał doskonale przygotowany sprzęt (za wyjątkiem Trojanowskiego) i był bardzo zdeterminowany. Więc aby LKŻ wygrał w Gorzowie musicie wyłożyć sporo kasy po pierwsze na sprzęt a po drugie na Karlssona. I nawet jeżeli Gorzów pojedzie w krajówce to nie stawia Was to w roli faworyta (moim skromnym zdaniem).
Ale to jest sport i każdy wynik jest możliwy...
Ale to jest sport i każdy wynik jest możliwy...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
Chyba niektórzy troszkę sie za bardzo zapędzają w swoich rozwazaniach. Narazie pieniądze w klubie są i z zaległościami klub nie odbiega od średniej pozostałych klubów żużlowych w Polsce, więc nie wiem skąd takie wizje prawie ze juz bankructwa klubu. Jesli klub zalegał Śledziowi 2,900zł to chyba to jakas oszałamiająca kwota nie jest w porównaniu z wszystkimi wydatkami na drużynę. Sprzęt patrząc chodźby po ostatnim treningu Seby Trumińskiego czy Knapola, a pod koniec treningu tez Frankiego też nie spisuje sie słabo, więc nie wiem wogóle co to za dyskusja. Narazie wszystko wygląda w miarę stabilnie, a że dobrze by było zaoszczędzić pieniązki na Peterze i nie brać go na mecz jeśli nie ma takiej potrzeby to już inna sprawa.
hmmm http://www.world.speedway.org/pl/2/_c
a tam...
28 Tomasz Piszcz (Lublin) 9 43 64 8 72 8.42 5.33 6.70
29 Mariusz Frankow (Lublin) 14 67 96 15 111 7.29 6.15 6.63
czyzbysmy wiec mogli zrobic zz za Piszcza?
a tam...
28 Tomasz Piszcz (Lublin) 9 43 64 8 72 8.42 5.33 6.70
29 Mariusz Frankow (Lublin) 14 67 96 15 111 7.29 6.15 6.63
czyzbysmy wiec mogli zrobic zz za Piszcza?
czy ktoś oficjalnie może powiedzieć jaki jest stan zdrowia tomka piszcza?i czy pojedzie z gorzowem?
odnośnie truminskiego-pamiętam jak lublin awansował do I ligi i wtedy dla trumińskiego zabrakło miejsca i musiał tułać się po w-wie a nawet podobno myślał o zakończeniu kariery.historia zatoczyła koło i teraz trumiński jest potrzebny.
jeszcze 1 przemyślenie-rzeszów mówi ze gdyby nie kontuzje to byłby juz teraz w barażach.uważam że lublin też miał dużego pecha i pewnie też mógłby już teraz być w barażach(dados,kontuzje juniorów,niedyspozycja śledzia,kontuzja piszcza)
odnośnie sprawy kaczmarek-siwak. nie wiem czy słuszne było zadzieranie z władzą.teraz lublin może być na cenzurowanym a nie od dziś wiadomo że kaczmarek "dużo" może
powodzenia w gorzowie i do zobaczenia 19 września
odnośnie truminskiego-pamiętam jak lublin awansował do I ligi i wtedy dla trumińskiego zabrakło miejsca i musiał tułać się po w-wie a nawet podobno myślał o zakończeniu kariery.historia zatoczyła koło i teraz trumiński jest potrzebny.
jeszcze 1 przemyślenie-rzeszów mówi ze gdyby nie kontuzje to byłby juz teraz w barażach.uważam że lublin też miał dużego pecha i pewnie też mógłby już teraz być w barażach(dados,kontuzje juniorów,niedyspozycja śledzia,kontuzja piszcza)
odnośnie sprawy kaczmarek-siwak. nie wiem czy słuszne było zadzieranie z władzą.teraz lublin może być na cenzurowanym a nie od dziś wiadomo że kaczmarek "dużo" może
powodzenia w gorzowie i do zobaczenia 19 września