Jak zezłomować Kaczmarka
- Łoptymista
- Trener
Jak zezłomować Kaczmarka
Wreszcie jest! W Tygodnilku Żużlowym poszedł tekst o wyczynach pana Kaczmarka w Lublinie przed meczem z Rzeszowem i w poprzednim sezonie.
Takich ludzi jak on powinno się zamykać (mniejsza o to czy w pierdlu czy też u czubków). To skandal, że oszust, który wyłudził kasę rządzi sędziami. Nawet sędziami żużlowymi. To jest kpina ze sprawiedliowści.
Mam nadzieję, że sprawa będzie miała swój dalszy ciąg.
Takich ludzi jak on powinno się zamykać (mniejsza o to czy w pierdlu czy też u czubków). To skandal, że oszust, który wyłudził kasę rządzi sędziami. Nawet sędziami żużlowymi. To jest kpina ze sprawiedliowści.
Mam nadzieję, że sprawa będzie miała swój dalszy ciąg.
Co prawda już dosyć pojawiło sie wypowiedzi na temat tego pajaca,głównego reżysera meczu Tż Sipma - Stal Marma Rzeszów,ale jeszcze raz powiem,że w końcu ktoś powinien się dobrać do d**y temu cwaniaczkowi za to wszystko czego dokonał dla polskiej ligi żużlowej.
Okazuje się ,że wypaczył i pewnie jeszcze zechce wypaczyć wiele meczy żużlowych.

Okazuje się ,że wypaczył i pewnie jeszcze zechce wypaczyć wiele meczy żużlowych.
-
konradeczek_fransik
buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
a jescze jak wygraliscie w Rzeszowie to pisalismy ze fart itd... i to byla prawda bo wygraliscie tylko dlatego ze mielismy kontuzje... ale czy ktos pisal ze mecz kupiliscie??? pomyslcie do KURWY nędzy kto by sprzedał mecz ? Szylar? Woźniak? ja nie moge czy ktos pisze z Gorzowa ze wygraliscie dlatego ze kupiliscie mecz? a zreszta z Wami nie mozna sie dogadac....
a jescze jak wygraliscie w Rzeszowie to pisalismy ze fart itd... i to byla prawda bo wygraliscie tylko dlatego ze mielismy kontuzje... ale czy ktos pisal ze mecz kupiliscie??? pomyslcie do KURWY nędzy kto by sprzedał mecz ? Szylar? Woźniak? ja nie moge czy ktos pisze z Gorzowa ze wygraliscie dlatego ze kupiliscie mecz? a zreszta z Wami nie mozna sie dogadac....
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
konradeczek_fransik pisze:buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
Kua czlowieku zrozum ze nie chodzi o ten mecz przynajmniej ja nie kwestionuje ze byliscie lepsi ale chodzi o to aby ukroocic samowolke tego czlenia pojmij to .
A kto zaprosił Kaczmarka i z kim po meczu wyjechał. Byłem na meczu i już z trybun ten mecz dziwnie wyglądał( obchody toru sędziego i Kaczmarka) to on nakazał ubijanie toru a to chyba leży do sędziego obserwator to obserwator. Pozatym co to za wypowiedz sędziego że Rzeszów musi wygrać mecz bo inaczej go zawieszą. Na lotne starty waszych zawodników też nie reagował tylko z "obserwatorem sie konsultował .A co wy byście powiedzieli gdyby na godzine przed meczem obserwator który przyjechał z naszymi działaczami nakazał oranie waszego toru bo jest za twardy. Własny tor to przywilej gospodarza i tak powinno być. A po za tym nie tylko z Lublina dochodą głosy o "uczciwości" obserwatorów czyli coś w tym jest. I powinno sie to jak najszybciej skończyć bo jak tak dalej pójdzie to po co wogóle mecze rozgrywać niech siądą sobie jacyś panowie i na kartce ustalą wynik w zależności który klub więcej zapłacić. Nikt nikogo za ręke nie złapał ale gołym okiem widać że coś tu śmierdzi jak wam się taki mecz przydarzy to zobaczymy co powiecie. Do was nic nie mam sam po meczu gratulowałem wam wygranej co nie zmienia sytuacji że zachowanie sędziego było co najmniej dziwne!!!!!!!! Ktoś powinien sie przyjżeć postępowaniu pana Kaczmarka i posadzić go w końcu na dupie tam gdzie jego miejsce!!!!konradeczek_fransik pisze:buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
- Łoptymista
- Trener
konradeczek_fransik pisze:buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
A uważasz, że z waszej strony wszytsko było super czyste i uczciwe? Obserwator, robienie toru ala Rzeszów, sędzia bez jaj i rozumu? Odpowiem po twojemu "buehehe".
Jeśli chodzi o Kaczmarka to polecam też drugi tekst na jego temat w ostatnim TŻ. Chodzi o sprawę wyłudzenia (bo tak chyba można to nazwać) z TŻ Lublin kasy. Gdybym to ja był działaczem naszego klubu powżnie zastanowiłbym się czy nie iść z tą sprawą do prokuratora.
Nie umniejszając sukcesu odniesionego przez rzeszpwskich żużlowców na lubelskim torze, trzeba jasno i otwarcie powiedzieć, że "persona non grata" w Lublinie czyli debil J. Kaczmarek był zawodnikiem zawodnikiem numer 8 w drużynie Stali Rzeszów.
Ale to nie koniec! Był także numer 8 BIS czyli pajac Andrzej Hehne.
Dwóch wyżej wymienionych idiotów powinno być zamieszczonych w programie zawodów jako zawodnicy Stali Rzoeszów co byłoby zresztą zgodne z prawdą.
Każdy kto temu zaprzeczy jest albo ślepy (mam tutaj na myśli co niektórych kibiców rzeszowskich) albo ślepo broni swoich racji nie mając w dłoni żadnego prawdziwego argumentu...
Jak nie trudno się zatem domyśleć ciężko jechać w siedmiu przeciw dziewięciu i ja tutaj upatrywałbym częściowo przyczyn porażki...
A pan Kaczmarek powinien raz na zawsze pożegnać się z żużlem. Tacy jak on wprowadzają zamęt i za przeproszeniem "burdel" w czarnym sporcie.
Dwóch wyżej wymienionych idiotów powinno być zamieszczonych w programie zawodów jako zawodnicy Stali Rzoeszów co byłoby zresztą zgodne z prawdą.
Każdy kto temu zaprzeczy jest albo ślepy (mam tutaj na myśli co niektórych kibiców rzeszowskich) albo ślepo broni swoich racji nie mając w dłoni żadnego prawdziwego argumentu...
Jak nie trudno się zatem domyśleć ciężko jechać w siedmiu przeciw dziewięciu i ja tutaj upatrywałbym częściowo przyczyn porażki...
A pan Kaczmarek powinien raz na zawsze pożegnać się z żużlem. Tacy jak on wprowadzają zamęt i za przeproszeniem "burdel" w czarnym sporcie.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
konradeczek_fransik
Kilok pisze:konradeczek_fransik pisze:buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
Kua czlowieku zrozum ze nie chodzi o ten mecz przynajmniej ja nie kwestionuje ze byliscie lepsi ale chodzi o to aby ukroocic samowolke tego czlenia pojmij to .
gratulacjie dla Ciebie...
jakie lotne starty co Wy mowicie?!?! Wy (niektorzy) kibice jak wygrywacie fartem to piszecie zescie byli nie wiadomo jak lepsi a jak zescie dostali w dupsko od nas to od razu ze 8 9 zawodnikiem STali byl ten i ten... w tym meczu bylismy lepsi i KONIEC a do postawy Kaczmarka jesli robi przekręty no to go ukarac!!! a nikt na meczu z Nami go nie zlapal za reke to mozecie teraz sobie pisac ile wlezie... jakbyscie wygrali ten mecz to byscie napisali tyylko" druzynie rzeszowskiej w wygraniu meczu nie pomogł nawet obserwator " i tyle!!!!!!!!!! pozdro dla Was
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
Stare dobre polskie powiedzenie mówi - "Ręka rękę myje"...
I tak zapewne będzie również w tym przypadku.
Na ostatnie posiedzenie GKSŻ nie zostali wpuszczeni dziennikarze (do czego przyłożył rękę J. Kaczmarek) i można się jedynie domyślać co było tego powodem. Nikt przecież nie chce aby "publiczne oczy" widziały jak się załatwia brudne interesy. I to niby ma być dla dobra czarnego sportu! Ciekawe...
GKSŻ działa nieudolnie i to zapewne jest jeden z powodów niewpuszczenia na salę obrad dziennikarzy.
Wszyscy, którzy tam są nie wyłączając Karwana trzymają się nogami i rękoma stołków, na których siedzą i co w tym wszystkim najdziwniejsze bronią takiego kretyna jak Kaczmarek!
Powinno się rozgonic całe to towarzystwo i posadzić na ich miejsce ludzi, którzy będą brali za pełnione funkcje kasę ,ale będą te funkcje rzeczywiście sprawowali dobrze.
I tak zapewne będzie również w tym przypadku.
Na ostatnie posiedzenie GKSŻ nie zostali wpuszczeni dziennikarze (do czego przyłożył rękę J. Kaczmarek) i można się jedynie domyślać co było tego powodem. Nikt przecież nie chce aby "publiczne oczy" widziały jak się załatwia brudne interesy. I to niby ma być dla dobra czarnego sportu! Ciekawe...
GKSŻ działa nieudolnie i to zapewne jest jeden z powodów niewpuszczenia na salę obrad dziennikarzy.
Wszyscy, którzy tam są nie wyłączając Karwana trzymają się nogami i rękoma stołków, na których siedzą i co w tym wszystkim najdziwniejsze bronią takiego kretyna jak Kaczmarek!
Powinno się rozgonic całe to towarzystwo i posadzić na ich miejsce ludzi, którzy będą brali za pełnione funkcje kasę ,ale będą te funkcje rzeczywiście sprawowali dobrze.
MOTOR LUBLIN
konradeczek_fransik pisze:a nikt na meczu z Nami go nie zlapal za reke to mozecie teraz sobie pisac ile wlezie... jakbyscie wygrali ten mecz to byscie napisali tyylko" druzynie rzeszowskiej w wygraniu meczu nie pomogł nawet obserwator " i tyle!!!!!!!!!! pozdro dla Was
Czytasz ty choć troche dzieciaku to na co odpowiadasz? Nikt go nei złapał za rekę? Było wielu świadków jego wypowiedzi i sędziego w stylu "Stal ten mecz MUSI wygrać".
konradeczek_fransik pisze:Kilok pisze:konradeczek_fransik pisze:buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
gratulacjie dla Ciebie...
jakie lotne starty co Wy mowicie?!?! Wy (niektorzy) kibice jak wygrywacie fartem to piszecie zescie byli nie wiadomo jak lepsi a jak zescie dostali w dupsko od nas to od razu ze 8 9 zawodnikiem STali byl ten i ten... w tym meczu bylismy lepsi i KONIEC a do postawy Kaczmarka jesli robi przekręty no to go ukarac!!! a nikt na meczu z Nami go nie zlapal za reke to mozecie teraz sobie pisac ile wlezie... jakbyscie wygrali ten mecz to byscie napisali tyylko" druzynie rzeszowskiej w wygraniu meczu nie pomogł nawet obserwator " i tyle!!!!!!!!!! pozdro dla Was
O co ci chodzi?? Czy ty widziales wogole co ja napisalem w tym poscie??
Kilok pisze:O co ci chodzi?? Czy ty widziales wogole co ja napisalem w tym poscie??
Widocznie w wakacje chłopaczyna ma problemy z czytaniem
Wracając do tematu - jestem ciekaw kto następny postara sie o "obserwatora". Ciekawy jestem czy Rzeszów znow z nim przyjedzie do Lublina wygrać uczciwie meczyk... Nie umneijszając nikomu sukcesu (w pokonaniu lublina), bo i nasi sie do tego meczu wyjątkowo nieprzyłożyli
- Łoptymista
- Trener
Bimmer pisze:Za to on będzie "jeszcze czulej" myślał o Lublinie i naszej drużynie
A niby jak jeszcze bardziej może być "czuły". Przyjechał do wiesniaków ze wschodu, których od początku do końca miał w d... Jeśli będzie miał ochotę przekręci nas jeszcze sto razy. Nie sądzę, żeby tekst w TŻ coś zmienił. Psychol i złamas zawsze będzie psycholem i złamasem.
[...] trzeba jasno i otwarcie powiedzieć, że "persona non grata" w Lublinie czyli debil J. Kaczmarek był zawodnikiem zawodnikiem numer 8 w drużynie Stali Rzeszów.
Dwóch wyżej wymienionych idiotów [...]
troche szacunku dla pana Andrzeja. Ja bym chetnie pokazal mu Twoj wpis, ciekawe jaka bylaby reakcja z jego strony...Twoj post jest na zenujacym poziomie. pozdrawiam
Kaczmarek przy następnej wizycie w naszym mieście (Nie daj Boże!) powinien wyjechać ze stadionu na taczce i spoza bramy stadionu niech "obserwuje" tak jak do niego należy, a nie rządzi i dzieli.
Dosyć już i Kaczmarka i całego tego zakłamania, jakie nam funduje co roku GKSŻ.
Dosyć już i Kaczmarka i całego tego zakłamania, jakie nam funduje co roku GKSŻ.
MOTOR LUBLIN
-
Kamil232
Parodia jednym słowem...
Nie bede nic pisał o "lotnych staratach"
Bo one sÄ… u was zawsze kiedy nie para lubelska wyjdzie na pierwszych miejscach...
Zgadzam sie w 100% macie dowody swiadków, nagranie..kiedy Kaczmarek czy Sedzia mówi ze "Rzeszów ten mecz musi wygrac"
SKORO MACIE TO IDZICIE Z TYM DÄ„ SÄ„DU JESLI NIE TO NIE RZUCAJCIE JAK DZIECI OSKARAZENIAMI BO KTOS MI COS TAM POWIEDZIÄ„Å
Aha i jeszcze jedno nagle waszem Dyrektorowi Siwkowi przypomniała sie sprawa sprzed roku..to taki on sprawiedliwy, ze jesli KAczmarek nic mu nnie zrobił to bedzie siedziec cicho, a jak cos mu sie stało to nagle ta sprawe wyciaga
Jednym słowem...zenada
Nie bede nic pisał o "lotnych staratach"
Generalnie jestem za tym, żeby przekręty publicznie piętnować. Ale ktoś, kto prowadzi klub i wie, jakie w światku panują mechanizmy, powinien chyba kierować się czymś jeszcze poza względami słuszności i bardziej dogłębnie sprawę przemyśleć. Są dowody? To do prokratora. Nie ma dowodów? No cóż...
Zgadzam sie w 100% macie dowody swiadków, nagranie..kiedy Kaczmarek czy Sedzia mówi ze "Rzeszów ten mecz musi wygrac"
SKORO MACIE TO IDZICIE Z TYM DÄ„ SÄ„DU JESLI NIE TO NIE RZUCAJCIE JAK DZIECI OSKARAZENIAMI BO KTOS MI COS TAM POWIEDZIÄ„Å
Aha i jeszcze jedno nagle waszem Dyrektorowi Siwkowi przypomniała sie sprawa sprzed roku..to taki on sprawiedliwy, ze jesli KAczmarek nic mu nnie zrobił to bedzie siedziec cicho, a jak cos mu sie stało to nagle ta sprawe wyciaga
Żenada przyjacielu to było przywiezienie na mecz do Lublina 9-cio osobowego składu zamiast 7. I co Ty na to?
Uważasz, że Rzeszów wygrał ten mecz czysto? Jeśli tak to strasznie naiwny jesteś...
I to jest smutne.
Uważasz, że Rzeszów wygrał ten mecz czysto? Jeśli tak to strasznie naiwny jesteś...
I to jest smutne.
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Żenada przyjacielu to było przywiezienie na mecz do Lublina 9-cio osobowego składu zamiast 7. I co Ty na to?
I to jest smutne.
Żenada to jeszcze wręczanie łapówki za przygotowanie toru pod swoich. Umowa zlecenie:
Zleceniodawca - Marma Rzeszów, zleceniobiorca Sp.z.o.o TWARDO RÓWNO I PRZYJEMNIE - J.Kaczmarek & Co.
Rachunek:
ubijanie toru na beton - 400 zł.
pilnowanie innych meczów przez telefon - 200
zamknięcie gęby sędziemu - 100
zezwolenie na lotne starty - 100
suma - 800.
Zleceniobiorca zobowiązuje się do wykonania dzieła w terminie meczu, pod rygorem nieotrzymania wynagrodzenia.
-
konradeczek_fransik
Maxx pisze:Żenada przyjacielu to było przywiezienie na mecz do Lublina 9-cio osobowego składu zamiast 7. I co Ty na to?
I to jest smutne.
buehehehehehe z numerem 8 Kaczmarek objechal na 5:1 Frankowa i Śledziaa a przepraszam jeszcze z numerem 9 Andrzej Haehne?(tak sie to pisze?:P ) jestescie smieszni rozwalimy was u siebie 20 poźniej znowu u Was i wtedy moze Wam sie mordy zamknał ze wygralismy bo bylismy lepsi i równiejszy skład... ale niektorym nie da radyu przegadac...mam nadzieje ze tez dacie sobie obserwatora!!!!!!!!!!!! i wygramy z Wami i ciekawe co wtedy bedziecie pisac?? hm że przekupilismy za 2 tys. zł obserwatora? bo nie zrobil przyczepnego toru tak? bueheheheh
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
-
konradeczek_fransik
Tadzix pisze:Pomijając uczciwosc sędziego Kaczmarka, chyba niektorzy kibice nie potrafią pogodzic sie z faktem, ze w meczu z Rzeszowem bylismy gorsi.I nawet jesli były przygotowywane jakies oszustwa to nie bylo koniecznosci ich uzycia bo TZ pojechal najgorszy mecz w tym sezonie, a Rzeszow najlepszy.
swieta prawda!!! w parku maszyn byla pelna moblizizacja zawodnicy skupieni porzadek taki jak nigdy!!! ani papierka nigdzie:) a ze pan Kaczmarek robil gdzies tam inne przekrety to ukarac go jestem za tym!!! chohdz nawet mnie to nie obchdzoi co on tam robil i tych artykułów nie przeczytalem
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali