Tż Sipma Lublin-Start Gniezno 64 - 26

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KOZIOŁEK

Tż Sipma Lublin-Start Gniezno 64 - 26

#1 Postautor: KOZIOŁEK » 14 czerwca 2004, o 12:59

Po OGROMNYCH emocjach jakich nam dostarczyli wczoraj żużlowcy obu ekip tzn. Tż i Stali czeka nas 2 tygodniowa przerwa w rozgrywkach , którą zakończy mecz z outsiderem 1 ligi Startem z Gniezna!Coż można powiedzieć o postawie ekipy z pierwszej stolicy Polski w tym sezonie-TOTALNA KATASTROFA!Zespól ten nie wygrał w tym sezonie jeszcze żadnego pojedynku i nie zapowiada się aby zmieniło sie to po meczu w Lublinie-mój typ to 60-30 dla Teżeciaków!Mecz ze Startowcami powinniśmy moim skromnym zdaniem rozegrać w krajowym składzie co znacznie odciążyło by budżet klubu, a zaoszczędzone pieniążki można by zainwestować w sprzęt na nadchodzące playoffy!Pozdrawiam wszystkich kibiców żużlowych z Lublina i okolic!

Awatar użytkownika
Ja-Jacek

#2 Postautor: Ja-Jacek » 14 czerwca 2004, o 13:03

W krajowym i bez defektów będzie 70:20 :!:
Tyle byłoby wczoraj w Grudziądzu, gdyby nie trzykrotne zerwania łancuszków sprzegłowych u Puszaka i Pawlika na zdecydowanym prowadzeniu...
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

KOZIOŁEK

#3 Postautor: KOZIOŁEK » 14 czerwca 2004, o 13:09

Ale u was "Buczek" zrobił 14 pkt. a obu naszych juniorów wczoraj 2 :lol:!Mam nadzieje, że do meczu z Gnieznem dojdą do dyspozycji jaką prezentowali przed kontuzjami!Pozdro!

rayallen

#4 Postautor: rayallen » 14 czerwca 2004, o 13:57

no emocji w tym meczu raczej nie będzie. Rozmiar zwyciętswa jest sprawą drugorzędną. sicaganie Karlssona mija się oczywisćie z celem. Zastanawiam suię tylko czy powinien jechac Mordel czy któryś z juniorów. Wydaje mi się tez, e trenr powinien dac jak najwięcej pojeździć Dawidowi i Danielowi. Oczywiście gdy po kilku biegach wynik bedzie już bezpieczny :)

Jeśli pojedziemy na maksa to stawiam 68-22
Jeśli sporo pojeżdżą juniorzy to 58-32

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#5 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 14 czerwca 2004, o 14:03

Po tym cio wczoraj pokazali nasi to moim skromnym zdaniem można wygrać 75-15 :D

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#6 Postautor: Ar2rB » 14 czerwca 2004, o 14:07

m.a.c.i.e.k.s pisze:Po tym cio wczoraj pokazali nasi to moim skromnym zdaniem można wygrać 75-15 :D

lepiej nie :). Ile kasy trzeba by było wywalić na wypłaty dla zawodników ;).

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#7 Postautor: Apocalips » 14 czerwca 2004, o 14:08

m.a.c.i.e.k.s pisze:Po tym cio wczoraj pokazali nasi to moim skromnym zdaniem można wygrać 75-15 :D

Oho widze, że się zaczyna hurraoptymizm. Może będziemy startować 15m. za Gnieznem :?:
Żadnego rywala nie można lekceważyć. Nawet słabego w tym roku Gniezna.... :twisted:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#8 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 14 czerwca 2004, o 14:15

NIE LEKCEWAŻE RYWALA TYLKO W TEN SPOSÓB CHCIAŁEM PODKREŚLIĆ POSTAWĘ NASZYCH ZAWODNIKÓW WCZORAJ I ZA NIĄ SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ!!

jotem

#9 Postautor: jotem » 14 czerwca 2004, o 14:25

No cóz jest to mecz który mozna potraktować jako sparing przed ważnym meczem w Grudziądzu.Coś "pokonbinować" moze ze sprzetem z ustawieniem par, potrenować jazde parą, naszym podstawowym juniorom dać szanse jazdy (po 5 biegów).Uważam, że Jeleniewski powinien jechać w tym meczu jako senior. A jeżeli chodzi o wynik - to dla mnie mozemy wygrać nawet 50-40, ale czuje że Gniezno bedzie miało problemy ze zdobyciem 30pkt.Moj skład na mecz:
9.Śledź
10.Franków
11.Piszcz
12.Jeleniewski
13.Kanpp
14.Wrona(Bałabuch)
15.Stachyra

meesha
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: meesha » 14 czerwca 2004, o 14:33

Nie za wiele przyjemności jest z oglądania jednostronnych zawodów, ale myślę, że raz do roku dla zdrowotności przydałoby się wygrać powiedzmy 65:25. I nie chodzi o to, że lekceważę przeciwnika, ale Gniezno cieniuje w tym roku tak, że aż przykro patrzeć. Nie sądzę więc aby nawiązali jakąkolwiek walkę w meczu z liderem I-ligowej tabeli 8) Jeśli już mają coś wygrać niech to będzie ostatni mecz rundy zasadniczej, kiedy będą podejmować Wybrzeże :wink:

Awatar użytkownika
ggumiss

#11 Postautor: ggumiss » 14 czerwca 2004, o 15:15

Co do wygranej z Gnieznem to chyba nikt z nas nie ma wątpliwości. Trener powinien dać pojeżdzic juniorom przyda im sie to przed meczami z Grudziadzem i Rzeszowem bo to co pokazali ostatnio u nas to woła o pomste do nieba!!!

KOZIOŁEK

#12 Postautor: KOZIOŁEK » 14 czerwca 2004, o 15:26

Mój wariant na ten mecz to Jeleniewski jako senior-niech wie co za rok go czeka :twisted: i Dawid oraz najlepiej prezentujący sie junior na treningu czyli Wrona, Bałabuch albo Kosiński!Panowie odpowiedzmy sobie szczerze czy jest sens wystawiać Mordela?Dla mnie lepszym rozwiązaniem jest dać u siebie pojechać juniorowi , który za rok ma zastępować "Jelenia"!

meesha
Trener
Kontakt:

#13 Postautor: meesha » 14 czerwca 2004, o 15:29

Oj już może tak nie pomstujmy na tych naszych juniorów. Wiadomo, że jeżdżą z nie do końca zaleczonymi kontuzjami, a poza tym oni nigdy nie byli gwiazdami i z takim np. Hlibem i tak by nie powalczyli za bardzo, nawet w pełni sił :? Nie możemy też przesadzić i wstawiać do składu aż czterech juniorów bo wtedy może się to skończyć bardzo przykrą niespodzianką (nie powiem głośno jaką)

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior