Tż Sipma Lublin-Start Gniezno 64 - 26
-
KOZIOÅEK
Tż Sipma Lublin-Start Gniezno 64 - 26
Po OGROMNYCH emocjach jakich nam dostarczyli wczoraj żużlowcy obu ekip tzn. Tż i Stali czeka nas 2 tygodniowa przerwa w rozgrywkach , którą zakończy mecz z outsiderem 1 ligi Startem z Gniezna!Coż można powiedzieć o postawie ekipy z pierwszej stolicy Polski w tym sezonie-TOTALNA KATASTROFA!Zespól ten nie wygrał w tym sezonie jeszcze żadnego pojedynku i nie zapowiada się aby zmieniło sie to po meczu w Lublinie-mój typ to 60-30 dla Teżeciaków!Mecz ze Startowcami powinniśmy moim skromnym zdaniem rozegrać w krajowym składzie co znacznie odciążyło by budżet klubu, a zaoszczędzone pieniążki można by zainwestować w sprzęt na nadchodzące playoffy!Pozdrawiam wszystkich kibiców żużlowych z Lublina i okolic!
-
KOZIOÅEK
no emocji w tym meczu raczej nie będzie. Rozmiar zwyciętswa jest sprawą drugorzędną. sicaganie Karlssona mija się oczywisćie z celem. Zastanawiam suię tylko czy powinien jechac Mordel czy któryś z juniorów. Wydaje mi się tez, e trenr powinien dac jak najwięcej pojeździć Dawidowi i Danielowi. Oczywiście gdy po kilku biegach wynik bedzie już bezpieczny
Jeśli pojedziemy na maksa to stawiam 68-22
Jeśli sporo pojeżdżą juniorzy to 58-32
Jeśli pojedziemy na maksa to stawiam 68-22
Jeśli sporo pojeżdżą juniorzy to 58-32
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
m.a.c.i.e.k.s pisze:Po tym cio wczoraj pokazali nasi to moim skromnym zdaniem można wygrać 75-15
Oho widze, że się zaczyna hurraoptymizm. Może będziemy startować 15m. za Gnieznem
Żadnego rywala nie można lekceważyć. Nawet słabego w tym roku Gniezna....
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
No cóz jest to mecz który mozna potraktować jako sparing przed ważnym meczem w Grudziądzu.Coś "pokonbinować" moze ze sprzetem z ustawieniem par, potrenować jazde parą, naszym podstawowym juniorom dać szanse jazdy (po 5 biegów).Uważam, że Jeleniewski powinien jechać w tym meczu jako senior. A jeżeli chodzi o wynik - to dla mnie mozemy wygrać nawet 50-40, ale czuje że Gniezno bedzie miało problemy ze zdobyciem 30pkt.Moj skład na mecz:
9.Śledź
10.Franków
11.Piszcz
12.Jeleniewski
13.Kanpp
14.Wrona(Bałabuch)
15.Stachyra
9.Śledź
10.Franków
11.Piszcz
12.Jeleniewski
13.Kanpp
14.Wrona(Bałabuch)
15.Stachyra
Nie za wiele przyjemności jest z oglądania jednostronnych zawodów, ale myślę, że raz do roku dla zdrowotności przydałoby się wygrać powiedzmy 65:25. I nie chodzi o to, że lekceważę przeciwnika, ale Gniezno cieniuje w tym roku tak, że aż przykro patrzeć. Nie sądzę więc aby nawiązali jakąkolwiek walkę w meczu z liderem I-ligowej tabeli
Jeśli już mają coś wygrać niech to będzie ostatni mecz rundy zasadniczej, kiedy będą podejmować Wybrzeże 
-
KOZIOÅEK
Mój wariant na ten mecz to Jeleniewski jako senior-niech wie co za rok go czeka
i Dawid oraz najlepiej prezentujący sie junior na treningu czyli Wrona, Bałabuch albo Kosiński!Panowie odpowiedzmy sobie szczerze czy jest sens wystawiać Mordela?Dla mnie lepszym rozwiązaniem jest dać u siebie pojechać juniorowi , który za rok ma zastępować "Jelenia"!
Oj już może tak nie pomstujmy na tych naszych juniorów. Wiadomo, że jeżdżą z nie do końca zaleczonymi kontuzjami, a poza tym oni nigdy nie byli gwiazdami i z takim np. Hlibem i tak by nie powalczyli za bardzo, nawet w pełni sił
Nie możemy też przesadzić i wstawiać do składu aż czterech juniorów bo wtedy może się to skończyć bardzo przykrą niespodzianką (nie powiem głośno jaką)