Grzegorz Knapp
Grzegorz Knapp
W tym sezonie Grzesio jezdzi fenomenalnie. Jest bardzo ambitny i odwazny na torze, co powduje ze jest jednym z najwazniejszych filarow naszej drozyny.Mysle ze Grzesiek najbardziej z zawodnikow wymazyl sobie e-lige i najbardziej sie stara, czym zasluguje na pochwale.
Jak pokazaly dzisiejsze zawody w Åodzi jest swietny nie tylko w meczach tż-u, ale i w indywidualnych turniejach. W tym roku Knapp jest super i mysle, ze zasluguje na swoj temat na forum. 
-
KOZIOÅEK
No trzeba przyznać Gelowi,że zawsze Grzesia Knappa bronił i teraz ma swoje dni chwały,ale to pewnie przez zbieżność imion
Miejmy nadzieję,że Knapik utrzyma obecną formę i razem z Tomkiem będą krajowymi liderami naszego zespołu do końca sezonu. Po postawie tych zawodników widać,że jak się chce to można dojść z motorami do ładu nawet w trakcie sezonu. Teraz czas na Darka i Mariusza.
harry pisze:Chyba najwazniejsze jest to, że Grzesiek zaczał wierzyć w siebie i że przestał być mistrzem treningów. Jezeli w Ostrowie zaprezentuje sie tak jak z Gdańskiem to pewnie Jasiowrzuci go z powrotem na piątkę( czego mu z całego serca życzę - chociaż to rogata dusza).
HEHE dobre
Grzesiek przełamał sie chyba wreszcie i pozostaje miec nadzieję, że dalej będzie prezentował tak dobrą dyspozycję. Oby tak dalej!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
KOZIOÅEK
KOZIOÅEK pisze:Po ostatnich wystÄ™pach Grzesia widać, że kryzys ze sprzÄ™tem minÄ…Å‚ i od tej pory bÄ™dzie coraz lepiej!ChciaÅ‚bym, żeby zakoÅ„czyÅ‚ sezon zasadniczy kompletem w GrudziÄ…dzu, gdzie zna obiekt bardzo dobrze a drużyna zdobÄ™dzie 2 duże punkciki i walke w playoffs z dobrego miejsca!
nikt nie powiedział, że nie wejdziemy bezpośrednio
ależ się rozochociłem
pozdrawia:
Rafał Borowski
- _piotrusss
- Kadrowicz
ravajas pisze:nikt nie powiedział, że nie wejdziemy bezpośredniotzn chodzi mi o awans do ekstraligi
I o to chodzi! Nie wiem czemu dla niektórych celem nr. 1 sezonu jest wejscie do e-ligi po barażach... sami widzeliśym, ze Gdańsk nie jest taki mocny, wiećj bylo gadania, ze jest nie do pokonania niż jest to w praktyce... nie zawsze są tacy mocni, nazwiska nie jeżdżą. Myslę, że możemy awanasować z 1-szego meisca, wystardzy w to uwierzyć... no bo awodników na awans mamy. Z innej strony jednak trochę mnei osobiści eniektórzy zawiedli tak sałbym przygotowaniem sprzetowym, to mają być profesjonaliści i zaopatrzac się w żylety a nie osiołki. Pozdrowki
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Może się narażę co niektórym "forumowiczom", ale uważam, że Knapp to jedyny zawodnik, który może być w pierwszym składzie, po (prawdopodobnym?) awansie do Extraligi. Jest bardzo dobry, było to widać już wcześniej, tylko, że chyba sprzętu brakowało. Jeździ niezwykle przebojowo i dynamicznie. Nawet jak ma parenaście metrów straty, to nigdy nie tracę nadziei, że dogoni tego z przodu. Niestety, takiego powera brakuje Śledziowi, a często też Piszczowi. Mariusz Franków jest typowym zawodnikiem drugiego planu i wymagania co do niego sa inne.(na marginesie - spelnia ja, te 8 punktow/na mecz mozna liczyc). Aha, wracając do Knappa, to przede wszystkim ZDECYDOWANIE poprawił starty.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
KOZIOÅEK
Jest taka piosenka której słowa brzmią-"Wszystko się może zdarzyć..."
, ale spójrzmy realnie na nasze szanse odnośnie pierwszego miejsca!Uważam, że naszą ekipa u siebie jest nie do pokonania-pokazał to mecz z Wybrzeżem, ale mecze wyjazdowe to całkiem inna para kaloszy, a wyjazdy w Ostrowie i Grudziądzu to nie będą "spacerki"!
Jasne Gawrzyk, masz racjÄ™. Ja w tym sezonie przezywam np. takie rozczarowanie Jeleniewskim, niestety... (to temat na osobna dyskusje)
Jednak Grzesio,jest, moim zdaniem, naprawde przszlosciowym zawodnikiem. Mi naprawde nie chodzi o ostatni mecz i jego swietna jazde. Raczej patrze na to szerzej. On jest swietny "psychicznie", ambitny jest niesamowicie. I w koncu w parze idzie sprzet.
Jednak Grzesio,jest, moim zdaniem, naprawde przszlosciowym zawodnikiem. Mi naprawde nie chodzi o ostatni mecz i jego swietna jazde. Raczej patrze na to szerzej. On jest swietny "psychicznie", ambitny jest niesamowicie. I w koncu w parze idzie sprzet.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]