Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#951 Postautor: Gelo » 5 listopada 2004, o 10:10

A czy przypadkiem Marek Muszyński i Tomasz Pawelec nie chcą wrócić? ja bym jeszcze widział Birskiego. Awans pewny.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#952 Postautor: Mars » 5 listopada 2004, o 10:37

Gelo pisze:A czy przypadkiem Marek Muszyński i Tomasz Pawelec nie chcą wrócić? ja bym jeszcze widział Birskiego. Awans pewny.

dotego dorzucic Darka Åšledzia i 2 liga nasza...awans to awans :):)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#953 Postautor: ravajas » 5 listopada 2004, o 10:46

meesha pisze:Jeśli miałby przyjść za friko (tak podejrzewam, bo w Grudziądzu go nie chcą, nie sądzę, żeby się o niego różne kluby zabijały) to niech siedzi na ławie i walczy o miejsce w składzie z "drugą linią" w celu większej mobilizacji tejże.

ja natomiast podejrzewam, że Staszek na ławę nie przyjdzie (no chyba, że będzie pewien, ze wywalczy sobie skład i bedzie duzo jeździł) - ten temat już przerabiał w łasnie w Grudziądzu. Albo skończy w jakimś innym klubie I-ligowym, albo w II-ligowym z ambicjami, albo skończy karierę.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#954 Postautor: Gelo » 5 listopada 2004, o 10:48

Ja mysle, że dla Staszka pozostanie w Grudziadzu to najlepsze rozwiązanie. Będzie miał okazję do częstych startów, a i odpowiedzialność za utrzymanie I ligi będzie spora. I wszystko na miejscu. A dla nas to żadne wzmocnienie.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#955 Postautor: Talib » 5 listopada 2004, o 10:57

"Ja mysle, że dla Staszka pozostanie w Grudziadzu to najlepsze rozwiązanie. Będzie miał okazję do częstych startów, a i odpowiedzialność za utrzymanie I ligi będzie spora. I wszystko na miejscu. A dla nas to żadne wzmocnienie."

A ja uważam, że w Grudziądzu nikt Staszka nie chce i za wiele żużla nie powącha, więc jego odejście z GTŻ to rozsądne rozwiązanie. Zgadzam się, że dla Lublina to kiepskie wzmocnienie, a dla zawodnika zamiana jednej ławy do grzania na drugą. Myślę, że niegłupim pomysłem w jego przypadku byłoby pojeżdżenie sobie w słabszym klubie w celu odbudowania formy, bo umiejętności i papiery na ściganie facet wg. mnie posiada(Krosno?). Może nawet niekoniecznie w I lidze. Jakby co to zapraszam do Łodzi, podobno w sezonie 2005 budżet ma być sporo większy niż te nędzne 169 tysięcy, więc i może warto byłoby się zastanowić nad takim wariantem.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#956 Postautor: Gelo » 5 listopada 2004, o 11:12

A ja uważam, że w Grudziądzu nikt Staszka nie chce i za wiele żużla nie powącha, więc jego odejście z GTŻ to rozsądne rozwiązanie.

A ja myślę, ze jesteś w błędzie - on teraz będzie w Grudziadzu potrzebny, bo nie mają kim jeździć. Jak odejdzie Łukaszewski, mają trzech seniorów.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#957 Postautor: Talib » 5 listopada 2004, o 11:19

To już zmartwienie klubu GTŻ Grudziądz i samego Pawła Staszka. Mimo to podtrzymuję swoje zdanie, że Paweł sobie w Grudziądzu nie pojeździ. W zeszłym sezonie zrobiła się wokół niego zbyt gęsta atmosfera. Ale to tematyka do rozważań wróżki.

Gość

#958 Postautor: Gość » 5 listopada 2004, o 12:42

Na chwile obecną w Grudziądzu jest 4 seniorów :
Łukaszewski , Pawlikowski , Staszek i Kępiński.Nie sądze aby kogoś znaczącego kupili , bo skąd ? (z eligi nikt nie przyjdzie) z pierwszej ligi nie ma mocnych.
Prawdopodobnie przyjdzie do GrudziÄ…dza jakiÅ› junior z Bydgoszczy , to na tyle.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#959 Postautor: Talib » 5 listopada 2004, o 12:50

No żebym tylko nie wykrakał, ale z Knappem to chyba nie święty Mikołaj rozmawiał?

Gość

#961 Postautor: Gość » 5 listopada 2004, o 13:50

Do Grudziadza Smith, Fijałkowski w rewanzu za Buczkowskiego i Sawine

to jest oficjalne info ? czy twoje przypuszczenia ?

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#962 Postautor: ravajas » 5 listopada 2004, o 14:58

Hollywood pisze:
Do Grudziadza Smith, Fijałkowski w rewanzu za Buczkowskiego i Sawine

to jest oficjalne info ? czy twoje przypuszczenia ?

oficjalne przypuszczenie ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#963 Postautor: mikas » 5 listopada 2004, o 18:49

No to mamy chyba znów powtórke z rozrywki.Dobrucki zostaje w Lesznie, czyli rzeszowskich niesamowitych hucznie zapowiadanych transferów ciąg dalszy :lol:

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_rzes ... 1089878485
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#965 Postautor: boxing » 5 listopada 2004, o 21:00

Staszek jezeli ma do nas przyjsc to tylko gratis - i niech walczy o sklad. Wtedy niczym nie ryzykujemy. Ale mysle ze po odejsciu z Grudziadza Buczka Sawiny i pewnie Puzona Pawel sie mocno zastanowi bo nadarza mu sie okazja zeby wreszcie sporo pojezdzic w 1 lidze. A naszym zbawca nie bedzie. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Gość

#966 Postautor: Gość » 5 listopada 2004, o 21:49

ALE STYPA NA RZESZOWSKIM FORUM !!!
Dobrucki ładnie ich wydymał :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#967 Postautor: Cz@rek » 5 listopada 2004, o 22:03

Staszek - TAK :!:
Ale tylko wtedy kiedy w jego motocyklach zainstalowane będą
wsteczne lusterka :wink:
A to poto żeby nie musiał tak machać głową po starcie :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#969 Postautor: Gelo » 6 listopada 2004, o 03:13

Gawrzyk pisze:po co nam trzeci zawodnik majacy siedziec na lawie i krecic kolka tylko na treningu.. nie lapal sie w skladzie slabego grudziadza, a nas ma wprowadzic do ekstraligi ?

dokladnie. Jest to kolejny przyklad na słabą mentalność naszych kibiców. Jaki Staszek? Jaki Bajerski? Nam potrzeba wzmocnień a nie kolejnych Frankowów i Trumińskich. Tych mamy pod dostatkiem.

meesha
Trener
Kontakt:

#970 Postautor: meesha » 6 listopada 2004, o 09:13

Cóż, nie każdy jest takim fantastą, żeby myśleć o Hampelu czy Walasku w naszym składzie (oczywiście troszkę ubarwiam :wink: ) A ja nigdzie nie napisałem, że Staszek miałby nas wprowadzić do Ekstraligi. Natomiast jeśli jego przyjście kosztowałoby 0 złotych to jak dla mnie może przyjść. Po prostu mam sentyment do naszych wychowanków i oczywiście nie każdemu się to musi podobać :roll: A jaki byłby cel w jego przejściu do Lublina napisałem jasno... Zresztą na razie to i tak bezsensowne dywgacje. Jak już ściągniemy dwóch dobrych seniorów to wtedy można się zastanawiać czy ma sens uzupełnienie składu kolejnym średniakiem :?: Chociaż kto wie, może Paweł by się nagle obudził i zaczał trzaskać regularnie po 10 pkt :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#971 Postautor: maestro76 » 6 listopada 2004, o 09:16

potrzeba wzmocnień a nie kolejnych Frankowów i Trumińskich

po co nam trzeci zawodnik majacy siedziec na lawie

a co juz mamy jakis sklad??
o ile wiem to jeszcze nikt kontraktu nie podpisal wiec zeby sie potem nie okazalo ze frankow czy knapp zwineli sie z lublina
wg mnie nalezy podjac rozmowy z kazdym chetnym jazdy u nas nawet ze staszkiem
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#973 Postautor: Gelo » 6 listopada 2004, o 10:54

Jak juz mowa o trzonie - to tworzy go Peter Piszczyk i Gelo. Z całym szacunkiem dla sympatii Gawrzyka - Franków tego trzonu nie tworzy i mam nadzieje ze nie będzie. Jego wkład w wizerunek zespołu jest znikomy.

Sober
Senior

#975 Postautor: Sober » 6 listopada 2004, o 11:09

Ja rowniez uwazam zeby dac Mariuszowi szanse. Ma spory potencjal, a jezeli dobrze przepracuje zime i przygotuje sie sprzetowo, mozemy miec z niego duzy pozytek. Nie widze za bardzo kogo innego na jego miejsce.

Tak więc skład TŻu:
1.Obco
2.Franków
3.b.dobry Senior
4.Knapp
5.Piszcz
6.Dawid