Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Projekt drugi wyglada troche jak logo fanklubu skokow narciarskich.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
tam zastanawiają się nad maskotką
a u nas jest chwiej lub nawet kilku 
Gdzie jest chwiej
?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nasza maskotka powinnien byc Norbi (?) latajacy po torze z koza
Do konca zycia tego nie zapomne 
Nazwa Marmik
To może u nas czarno-zielony kozioł Bogdanek 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Proszę Cię to by była typowa profanacja... 
nie podoba mi sie, za duzo tabelek nasrane na jednej stronie :F
METHANOL ADVENTURE TEAM
Fakt. Wyglada jak onet czy wp.pl.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
po kiego wszyscy zmieniaja strony na gorsze?
rozumiem interes tworcow nowych projektow, ale dla reszty to zaden biznes
rozumiem interes tworcow nowych projektow, ale dla reszty to zaden biznes
tragedia...to chyba teraz tak modne taki kolorowy bajzel robić...ale czytelnictwo spada więc pewnie i tak mało kto zauważy 
Czaroo pisze:ale czytelnictwo spada więc pewnie i tak mało kto zauważy
Bezedura.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Fatalna nowa wersja SF
Ja się pytam po co robić coś takiego jak poprzedni styl był dobry i czytelny?! 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mi sie podoba. Za tydzien sie przyzwyczaicie. Poprzednia wersja zalatywala ubieglym stuleciem
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Mi sie podoba. Za tydzien sie przyzwyczaicie. Poprzednia wersja zalatywala ubieglym stuleciem
dal mnie tez stara wersja był lepsza bo chociaż znaleźć było łatwiej cokolwiek. a wtej mieszance co teraz to si mozna zgubic
Delikatny atak Gomolskiego:) http://www.espeedway.pl/news,niebezpiec ... 7,238.html
- niespokojny
- Trener
ale ten komentator go tam powyklinal 
cham, nawet nie przeprosil
Ten chlopak ma jakies powazne problemy. Juz raz mu obili facjate podobno, a ten dalej prowokuje tlum
. Czyzby mama przyjechala? 
cham, nawet nie przeprosil
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A to nie po tym wypadku go pogonili?
I kto zliczy ile razy komentator powiedział "Santi Martinez" ?
I kto zliczy ile razy komentator powiedział "Santi Martinez" ?
niezla olewke Adrian zaprezentowal po upadku, zadnego sorry czy cos, od razu skoczyl po motor i do parkingu :]
szkoda, ze nie trafil na jakiegos kozaka, bo przydalby mu sie strzal na ogarniecie, na Golloba w '95 troche podzialalo
szkoda, ze nie trafil na jakiegos kozaka, bo przydalby mu sie strzal na ogarniecie, na Golloba w '95 troche podzialalo
METHANOL ADVENTURE TEAM
Cytując klasyka "Kawał szmaty, nic więcej". Gomólski ma jakieś kompleksy i nadaje się do leczenia to oczywiste, zresztą oni to mają w genach, Kacperek też gwiazdorzy, a niektórzy Gnieźnianie się bardzo nie zmartwili że poszedł do Buczolandii bo mimo swoich umiejętności to przez głupotę rewelacyjnie nie jeździł.
PS.Rybnik też zrobił konkurs, ale na logo, ja grafikiem nie jestem, ale coś takiego w 3min. w paint'cie zrobiłem, co o tym sądzicie
? Chodzi o sam pomysł

PS.Rybnik też zrobił konkurs, ale na logo, ja grafikiem nie jestem, ale coś takiego w 3min. w paint'cie zrobiłem, co o tym sądzicie

-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Nie wiem, czy kolega "nadworny krytyk zarządu" zdaje sobie sprawę czym ryzykuje ,jeszcze tylko nazwisk zapomniałeś dopisać i będziesz miał komplet do swojej teczki .
Pracy na konkurs nie wysyłam bo nie znam się na grafice, do kibiców rybnickich też nic nie mam, ale to co tam się dzieje to paranoja i szlag mnie trafia jak słyszę że łącznie 1,5mln długu przestaje istnieć z dnia na dzień, a klub można otworzyć na nowo bez żadnych problemów... To nie jest według Ciebie oszustwo? To co to jest?
I to jest niby nowy podmiot? Nawet strona internetowa jest ta sama, tylko podstawieni ludzie inni.
I to jest niby nowy podmiot? Nawet strona internetowa jest ta sama, tylko podstawieni ludzie inni.
- Egon
- Zawodowiec
To jest właśnie minus tego sportu. Najpierw spirala zarobków się nakręca, kluby nie nadążają finansowo, zadłużają się, a GKSŻ i tak suma summarum dopuści wszystkich do rozgrywek, po zastosowaniu różnych sztuczek ze strony klubów z jednej strony, a GKSŻ z drugiej strony pogrozi palcem i pokaże jaka to jest niby groźna. Sytuacja jest jak najbardziej chora, ale i lekarstwo ciężko znaleźć..jakby się dobrze wszystkich uczepić to połowa klubów nie dostała by licencji. Tylko do czego to prowadzi? Gdyby klubów żużlowych było w Polsce 300, to wywalenie połowy by mnie średnio obchodziło, bo i tak można ustawić rozgrywki na 10 lig w 1000 różnych sposobów. Natomiast kiedy mamy ich dwadzieścia kilka to pole manewru nie jest wielkie. Z jednej strony chciałoby się normalności, z drugiej jak najwięcej drużyn w rozgrywkach.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- niespokojny
- Trener
Oszusci Rybik mowicie? Zobaczcie jaka pake montuja
. W Opolu pewnie nie wesolo.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... m-rekinem/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... m-rekinem/
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych